تیم فرداپیپر، مجموعه گسترده ای از موضوعات مختلف برای دانشجویان ارشد و دکتری مربوط به پروپوزال درس روش تحقیق مدیریت منابع انسانی را آماده سازی کرده که در این صفحه می توانید آنها را مشاهده نمایید. این رشته را می توان یکی از رشته های کاربردی مدیریت عنوان کرد که از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. در پس تولید هر محصول یا ارائه خدمات، ذهن انسان، تلاش و ساعت کاری (واحد اندازه گیری کار) وجود دارد. هیچ محصول یا خدماتی بدون کمک انسان تولید نمی شود. انسان منبعی اساسی برای ایجاد یا ساختن هر چیزی است. آرزوی هر سازمانی این است که افراد شایسته و ماهری داشته باشد تا سازمان خود را تبدیل به سازمانی شایسته و بهتر کند.
در میان پنج مولفه مدیریت، یعنی نیروی انسانی، پول، ماشین آلات، مواد و روشها، مدیریت منابع انسانی در مورد اولین مولفه که نیروی انسانی است، صحبت میکند. اعتقاد بر این است که در میان این پنج مولفه، مدیریت «نیروی انسانی» چندان آسان نیست. «هر نیروی انسانی با دیگری تفاوت دارد» و آنها با مولفه های دیگر کاملاً تفاوت دارند، به این معنا که نیروهای انسانی قدرت دستکاری مولفه های دیگر را دارند. در حالی که مولفه های دیگر، بی جان یا انتزاعی هستند و به همین دلیل قدرت فکر کردن و تصمیم گیری در مورد این که چه چیزی برای آنها خوب است را ندارند.
نمونه پروپوزال هایی که در این صفحه مشاهده می نمایید برای درس روش تحقیق آماده شده اند. هدف این درس، آشنا کردن دانشجویان با ساختارهای پروپوزال نویسی می باشد. لازم به ذکر است که این محصولات با هزینه ای تقریبا رایگان در اختیار شما قرار می گیرند که این هزینه نیز صرف هزینه های پشتیبانی و نگهداری سایت می گردند. شایان ذکر است که هر روز، نمونه های جدیدی نیز آماده شده و به این لیست اضافه می گردند.
فرآیند تعریف مدیریت منابع انسانی ما را به دو تعریف متفاوت هدایت می کند. اولین تعریف مدیریت منابع انسانی این است که فرآیند مدیریت افراد در سازمان ها به شیوه ای ساختاریافته و کامل انجام می شود. این امر شامل زمینه های کارمندیابی (استخدام افراد)، حفظ افراد، تنظیم و مدیریت حقوق و مزایا، مدیریت عملکرد، مدیریت تغییر و مراقبت از خروج از شرکت برای تکمیل فعالیت ها می باشد. این یک تعریف سنتی است که برخی از کارشناسان را وادار می کند تا آن را به عنوان یک نسخه مدرن از عملکرد مدیریت پرسنل تعریف کنند که قبلاً استفاده می شد.
تعریف دوم مدیریت منابع انسانی شامل مدیریت افراد در سازمان ها از منظر کلان، یعنی مدیریت افراد در قالب یک رابطه جمعی بین مدیریت و کارکنان است. این رویکرد بر اهداف و نتایج عملکرد مدیریت منابع انسانی تمرکز دارد. این بدان معناست که کارکرد منابع انسانی در سازمانهای امروزی مربوط به مفاهیم توانمندسازی افراد و توسعه افراد است و بر ایجاد «روابط استخدامی» برای مدیریت و کارکنان تمرکز دارد.
همانطور که ذکر شد، این تعاریف بر تفاوت بین مدیریت کارکنان و مدیریت منابع انسانی تأکید می کند. در یک جمله، مدیریت کارکنان اساساً «نیروی کار محور» است، در حالی که مدیریت منابع انسانی «منابع محور» است. تفاوت اصلی این است که در زمان های اخیر مدیریت منابع انسانی در مورد تحقق اهداف مدیریتی به منظور ارائه و استقرار افراد و تاکید بیشتر بر برنامه ریزی، نظارت و کنترل می باشد.