در این صفحه می توانید جدیدترین مقالات مختلف مربوط به گرایش مخابرات را مشاهده نمایید. مقالات رشته مخابرات مربوط به مباحثی همچون میدان و موج، سیستم، رمز، شبکه های مخابراتی، مایکروویو، آنتن و … می باشند. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی همچون IEEE، IET، الزویر (Elsevier) و … دریافت شده اند و به صورت رایگان می توانید آنها را از سایت، دانلود نمایید.
صنعت مخابرات، استخوان بندی چشم انداز موبایل امروز است که صدا، داده، گرافیک و ویدئو را در سرعت های فزاینده و روش های رو به رشد، منتقل می کند. ارتباط تلفنی سیمی، زمانی خدمات اولیه صنعت بود، اما ارتباط بیسیم و توزیع ماهواره ای به طور فزاینده، گسترش یافت. متخصصان مهندسی مخابرات، باید با این صنعت در حال تغییر سریع، همپا باشند. مهندسی مخابرات، رشته ای است که برای تبادل اطلاعات در کانال ها از طریق ابزارهای سیمی و بدون سیم، بنیان گذاری شد. این رشته، همه اجزای مهندسی برق مانند مهندسی کامپیوتر و مهندسی سیستم را کنار هم می آورد تا سیستم های ارتباط تلفنی را ایجاد کنند و بهبود دهند.
مهندسان ارتباط دور، سیستم های ارتباطی صدا و داده ها را طراحی می کنند، توسعه می دهند و نگهداری می کنند که شامل فیبر، ماهواره، تجهیزات سیمی و بیسیم، و رمزگشایی، رمزکردن و فشرده سازی داده می شود. به سادگی این رشته را می توان در هر جنبه از زندگی از ناوبری GPS تا اینترنت مشاهده کرد.
کار مهندسان این حوزه، از ایجاد طراح های مدار پایه تا گسترش شبکه های بیسیم گسترش دارد. آنها مسئول طراحی و پیش بینی نصب تجهیزات و تاسیسات ارتباط از راه دور هستند، مانند سیستم های پیچیده سوئیچینگ الکترونیک، تاسیسات تلفن سیم مسی، کابل گذاری فیبر نوری یا سیستم های داده پروتکل اینترنت.
برخی از حوزه های اصلی تمرکز مهندسان مخابرات، نصب شبکه های کامپیوتری سرعت بالای پهن باند و ارتباطات نوری یا بیسیم یا ماهواره ای است. برای درک بهتر حوزه کاری که یک مهندس مخابرات در آن کار می کند، این فرصت های شغلی برای افراد فعال در این رشته وجود دارد:
در این صفحه می توانید لیستی از موضوعات و مقالات مربوط به مهندسی برق مخابرات را مشاهده نمایید. این مقالات به صورت فایل انگلیسی هستند و ترجمه تخصصی آنها نیز توسط تیمی از بهترین مترجمین گرایش مخابرات انجام شده که با پرداخت مبلغی تقریبا رایگان، می توانید فایل ورد (WORD) ترجمه آنها را دریافت نمایید. مهندسان مخابرات، بخش از هر فرایندی هستند که یک سیستم ارتباطی ایجاد می کند و با نرم افزار و سخت افزار سر و کار دارد. برخی از نقش هایی که یک مهندس در این حوزه ممکن است بر عهده گیرد، عبارتند از:
طراحی – اجزای الکترونیک، نرم افزار، محصولات یا سیستم های الکترونیکی برای کاربردهای تجاری، صنعتی، پزشکی، نظامی یا علمی
توسعه – رویه های نگهداری و آزمایش برای اجزاء و تجهیزات الکترونیکی
آزمایش – ارزیابی سیستم ها و توصیه های بهبود طراحی یا تعمیر تجهیزات
رفع عیب – بازرسی تجهیزات، ابزارها و سیستم های الکترونیکی برای اطمینان از ایمن بودن آنها
با شبکه «5G» و گسترش اینترنت اشیاء (IoT)، مهندسی مخابرات بیش از همیشه اهمیت خواهد داشت. این رشته به گسترش شبکه های کم توان با دامنه گسترده و شبکه هایی کمک خواهد کرد که سرعت داده ای ارائه می کنند که تاکنون دیده نشده است. مهندسان مخابرات، کار مهم اطمینان از کارکرد موثر و کارآمد سیستم های ارتباط دور، از اجزاء کوچک تا کل شبکه ها را خواهند داشت.
مهندسان مخابرات، سیستم هایی را پشتیبانی می کنند که اطلاعات را از یک محل به محل دیگر منتقل می کند. مهندسان مخابرات، در حوزه های مختلفی مانند ارتباطات راه دور، فناوری اینترنت، سیستم های کامپیوتری، شبکه بندی، فناوری باند پهن، و ارتباطات رادیویی کار می کنند. وظایف عمومی این رشته شامل مسائل عیب یابی سیستم، بازرسی و نگهداری سیستم های ارتباطی و حفظ سوابق دقیق و … می باشد.