در این صفحه می توانید جدیدترین مقالات مربوط به موضوع مدیریت آموزشی را مشاهده نمایید.فایل PDF مقالات انگلیسی را می توانید به صورت رایگان از سایت، دریافت نمایید. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی همچون الزویر (Elsevier)، امرالد (Emerald) و … دریافت شده اند و مناسب استفاده به عنوان مقاله بیس پایان نامه می باشند.
مدیریت آموزشی، معمولاً با مدارس ابتدایی و متوسطه و همچنین موسسات آموزش عالی مانند کالج ها و دانشگاه ها در ارتباط است. متخصصان این رشته را می توان در سازمان های دولتی، شرکت های خصوصی و سازمان های غیر انتفاعی نیز مشاهده نمود. کسانی که در این حوزه کار می کنند ممکن است خط مشی آموزشی را توسعه دهند، تحقیقاتی انجام دهند یا برای کمک به ارزیابی و توسعه راه هایی برای غنی سازی و ارتقای سیستم آموزشی در همه سطوح، مشورت کنند. اکثر متخصصان این رشته، حداقل مدرک کارشناسی ارشد را کسب کرده اند و بسیاری از آنها، مدرسان یا مدیران دارای مجوز هستند.
این رشته به مدیریت سیستم آموزشی اطلاق می شود که در آن گروهی، منابع انسانی و مادی را برای نظارت، برنامه ریزی، استراتژی و اجرای ساختارها برای اجرای یک سیستم آموزشی، ترکیب می کند. آموزش به معنای تقویت دانش، مهارت ها، ارزش ها، باورها، عادات و نگرش ها بوسیله تجربیات یادگیری است. سیستم آموزشی، یک اکوسیستم از متخصصان در موسسات آموزشی، مانند وزارتخانه های دولتی، اتحادیه ها، هیئت های قانونی، آژانس ها و مدارس می باشد. سیستم آموزشی متشکل از روسای سیاسی، مدیران، کارکنان آموزشی، کارکنان غیرآموزشی، پرسنل اداری و سایر متخصصان آموزشی است که با یکدیگر برای غنی سازی و ارتقاء، همکاری می کنند. در تمام سطوح اکوسیستم آموزشی، مدیریت لازم است. مدیریت شامل برنامه ریزی، سازماندهی، اجرا، بررسی، ارزیابی و یکپارچه سازی یک موسسه می باشد.
در این صفحه می توانید جدیدترین موضوع های مربوط به مدیریت آموزشی را مشاهده نمایید. مقالات انگلیسی که از ژورنال های معتبر انتخاب شده اند، می توانند بهترین گزینه برای پژوهش ها و پروژه های دانشگاهی باشند. در راستای تسریع در فرآیندهای تحقیقاتی، ترجمه تخصصی این مقالات نیز توسط تیمی از بهترین مترجمین رشته مدیریت انجام شده و با قیمتی تقریبا رایگان در اختیار شما دانشجویان و پژوهشگران گرامی، قرار داده شده است.
سرمنشاء توسعه این رشته در سطح جهانی به عنوان یک رشته تحصیلی را می توان در اوایل قرن بیستم، جستجو کرد. مدیریت آموزشی همانطور که از نامش پیداست در سازمان ها یا موسسات آموزشی فعالیت می کند. هیچ تعریف قابل قبولی از این رشته وجود ندارد، زیرا توسعه آن در چندین رشته یا گرایش مانند تجارت، صنعت، علوم سیاسی، اقتصاد، مدیریت و حقوق، مشاهده شده است. بنابراین هنگام تعریف مفهوم آن می توان گفت: مدیریت آموزشی، یک سازمان انسانی پیچیده است که در آن منابع مختلف برای دستیابی و تحقق خواسته ها و اهداف مورد انتظار گرد هم آمده و در دسترس قرار می گیرند.