در این صفحه می توانید لیستی از جدیدترین مقالات مربوط به مبحث تعهد سازمانی را مشاهده نمایید. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی دریافت شده اند و منابع بسیار مناسبی برای پروژه های دانشگاهی می باشند. از این مقالات می توان به عنوان مقاله بیس پروپوزال و پایان نامه نیز استفاده کرد. فایل PDF انگلیسی این مقالات را می توانید به صورت رایگان از سایت، دانلود نمایید. یافته های بدست آمده حاکی از آن است که تعهد سازمانی می تواند بهره وری در محل کار را افزایش داده، روحیه کارکنان را تقویت کرده و توانایی شرکت را در رسیدن به اهداف سازمانی، افزایش دهد. به عنوان یک مدیر، آگاهی از نحوه ایجاد یک فرهنگ سازمانی که بر تعهد تاکید دارد، می تواند توانایی شرکت را برای ارائه نتایج، افزایش داده و در دستیابی به اهداف حرفه ای و شخصی، به کارکنان کمک کند.
تعهد سازمانی به سطح تعهد کارکنان نسبت به مشاغل فردی خود و سازمان می پردازد. همچنین دلایل متفاوتی را توضیح می دهد که در آن متخصصان به جای جستجوی فرصت در سایر بخش ها، نزد کارفرما، به کار خود ادامه می دهند. همچنین، این مولفه برای کسب وکارها، از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا میتواند منجر به عملکرد مداوم کاری، روابط سازنده و فرهنگ کاری سالم شود. این موضوع به عنوان دیدگاهی از روانشناسی یک عضو سازمان در رابطه با دلبستگی او به سازمانی که برای آن فعالیت می کند، تعریف شده است. همچنین این موضوع در تعیین اینکه آیا یک کارمند برای مدت زمان طولانی با سازمان می ماند و با اشتیاق به سمت تحقق اهداف سازمان فعالیت میکند، نقش محوری را ایفا میکند. در صورتی که تعهد سازمانی اثبات شود، در پیش بینی رضایت کارکنان، مشارکت کارکنان، توزیع رهبری، عملکرد شغلی، ناامنی شغلی و ویژگی های مشابه، موثر خواهد بود. همچنین از دیدگاه مدیریت، سطح تعهد یک کارمند نسبت به کارش جهت اطلاع از تعهد آنها به وظایف واگذار شده به طور روزانه، حائز اهمیت است.
یک نظریه متمایز در تعهد سازمانی، مدل سه جزئی (TCM) است. بر طبق این نظریه، سه مؤلفه متمایز از آن وجود دارد که به شرح زیر می باشد:
درک این نکته که میزان تعهد، به عوامل متعددی بستگی دارد و می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، بسیار حائز اهمیت است. به طور مثال، فرض می کنیم که فردی در یک شرکت تحقیقاتی بازار سودآور، فعالیت کرده و دستمزد بالایی را دریافت می کند. در این موقعیت، این احتمال وجود دارد که فرد در شرکتی که از بودن در آن رضایتمند است، تعهد عاطفی داشته باشد، اما همچنین می تواند دارای تعهد مستمر نیز باشد زیرا تمایلی ندارد از دستمزد و مزایای آن شغل صرف نظر کند. در نهایت، با در نظر گرفتن ماهیت شغل، فرد خود را ملزم می داند که شغل خود را ادامه دهد که این امر به تعهد هنجاری منجر می گردد.
در این صفحه، لیست جدیدترین موضوعات و مقالات مربوط به مبحث تعهد سازمانی، ارائه شده است. این مقالات توسط تیمی از بهترین مترجمین رشته مدیریت، و به صورت کاملا تخصصی، ترجمه شده اند. ترجمه مقالات در قالب فایل ورد (WORD) انجام شده و دارای فرمت doc یا docx می باشند و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی هستند.
در رفتار سازمانی و روانشناسی صنعتی و سازمانی، تعهد سازمانی، دلبستگی روانی فرد به سازمان را به همراه دارد. علاوه بر این، دانشمندان سازمانی تعاریف متفاوتی از تعهد سازمانی و مقیاس های متعددی را برای ارزیابی و سنجش آنها ارائه نموده اند. نمونه ای از این تعهد، مدل تعهد مایر و آلن است که برای ادغام تعاریف متعددی از تعهد که در مقالات مطرح شده، ایجاد شده است. لازم به ذکر است که مدل مایر و آلن نیز به دلیل عدم تطابق مدل با یافته های تجربی، از سوی محققان، مورد نقد گسترده ای قرار گرفته است. همچنین ممکن است که به طور کامل در حوزه هایی نظیر رفتار مشتری، چندان قابل اجرا نباشد و مباحثی نیز در مورد آنچه مدل مایر و آلن در تلاش برای رسیدن به آن بوده اند، مطرح باشد. لازم به ذکر است که مبنای بسیاری از این مطالعات، یافتن راه هایی جهت بهبود احساس کارکنان در رابطه با شغلشان بوده است تا اینکه کارکنان نسبت به سازمان خود، از تعهد بیشتری برخوردار باشند. تعهد سازمانی، متغیرهای کاری نظیر جابجایی، رفتار شهروندی سازمانی و عملکرد شغلی را پیش بینی می کند. علاوه بر این، برخی از عوامل نظیر استرس، توانمندسازی، ناامنی شغلی و قابلیت استخدام، و توزیع رهبری، با احساس تعهد سازمانی کارمند در ارتباط می باشد.