مهندسی برق 2016

مقالات ترجمه شده برق 2016

در این صفحه می توانید لیستی از مقالات مربوط به سال 2016 برای گرایش ها و مباحث مختلف رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی مربوط به این رشته، دریافت شده اند. لازم به ذکر است که این مقالات توسط تیمی از برترین مترجمین این رشته در گرایش های مختلف، و به صورت کاملا تخصصی، ترجمه شده اند. ترجمه مقالات در قالب فایل ورد (WORD) بوده و دارای فرمت doc یا docx می باشند. ترجمه مقالات را می توانید با قیمتی تقریبا رایگان از سایت، خریداری نمایید.

«مهندسی برق» یکی از رشته های مهندسی است که با مطالعه، طراحی و کاربرد تجهیزات، ادوات و سیستم هایی که از برق، الکترونیک و الکترومغناطیس استفاده می کنند، سروکار دارد. این رشته، پس از تجاری سازی تلگراف، تلفن و تولید، توزیع و استفاده برق در نیمه دوم قرن نوزدهم، به عنوان یک شغل به رسمیت شناخته شد.

اکنون، این رشته به انواع گسترده ای از رشته های مختلف، شامل مهندسی سیستم، مهندسی قدرت، مخابرات، مهندسی فرکانس رادیویی، پردازش سیگنال، ابزار دقیق، پیل های فتوولتائیک، الکترونیک و اپتیک و فتونیک، تقسیم شده است. بسیاری از این رشته ها با رشته های مهندسی دیگر، اشتراکاتی دارند و در نتیجه، در برگیرنده طیف گسترده ای از تخصص ها شامل مهندسی سخت افزار، الکترونیک قدرت، الکترومغناطیس و امواج، مهندسی مایکروویو، نانوفنآوری، الکتروشیمیایی، انرژی های تجدیدپذیر، مکاترونیک/کنترل و علوم مواد الکتریکی، می باشد.

مهندسی برق 2016

مقالات رایگان مهندسی برق

در این صفحه، مقالات انگلیسی مربوط به گرایش های مختلف رشته مهندسی برق، ارائه شده اند. فایل PDF انگلیسی این مقالات را می توانید به صورت رایگان از سایت، دانلود نمایید. ترجمه این مقالات توسط مترجمین همین رشته انجام شده و در اختیار شما، قرار داده شده اند. در مورد مقالاتی که فعلا ترجمه آنها، آماده نشده نیز می توانید از بخش مشخص شده در هر محصول، اقدام به ثبت سفارش نمایید تا در اسرع وقت آماده شده و در اختیار شما قرار داده شود.

مهندسان این رشته معمولاً در زمینه های برق و الکترونیک، مدرک دانشگاهی می گیرند. مهندسان اجرایی ممکن است گواهی تخصصی داشته باشند و اعضای یک انجمن حرفه ای یا یک سازمان استاندارد بین المللی باشند. این سازمان ها شامل «کمیسیون بین المللی الکتروتکنیک» (IEC)، «انستیتوی مهندسان برق و الکترونیک» (IEEE) و «انستیتو مهندسی و فنآوری» (IET)، می باشند.

مهندسان این رشته، در انواع گسترده ای از صنایع کار می کنند و مهارت های لازمه نیز بر این اساس، متغیر هستند. این مهارت ها از نظریه مدار تا مهارت های مدیریت یک مدیر پروژه، متنوع هستند. ابزارها و تجهیزاتی که یک متخصص در این زمینه ممکن است لازم داشته باشد نیز متغیر هستند و شامل کار با یک ولتمتر ساده تا طراحی و ساخت نرم افزارهای پیشرفته می باشند.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi