الکترونیک قدرت

مقاله در زمینه الکترونیک قدرت pdf

در این صفحه، می توانید لیستی از جدیدترین مقالات با موضوع کاربرد الکترونیک قدرت مربوط به رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی جمع آوری شده اند و ترجمه تخصصی بیشتر آنها نیز توسط مترجمین متخصص رشته مهندسی برق، انجام شده است. الکترونیک قدرت کاربرد الکترونیک برای کنترل و تبدیل توان الکتریکی است. اولین دستگاه های الکترونیک با توان بالا با استفاده از دریچه های قوس جیوه ساخته شد. در سیستم های جدید، تبدیل با دستگاه های سوئیچینگ نیمه رسانا مانند دیودها، تریستورها و ترانزیستورهای قدرت مانند MOSFET  و IGBT قدرت انجام می شود. بر خلاف سیستم های الکترونیک مربوط به انتقال و پردازش سیگنال ها و داده، در الکترونیک قدرت مقدار قابل توجهی از انرژی برق، پردازش می شود. یک مبدل AC/DC (رکتیفایر)، معمول ترین دستگاه الکترونیک قدرت است که در بسیاری از دستگاه های الکترونیک مصرف کننده مانند تلویزیون، کامپیوترهای شخصی، شارژ کننده های باتری و … دیده می شود. گستره توان معمولاً از ده ها وات تا چند صد وات تغییر می کند. در صنعت، یک کاربرد معمول درایو سرعت متغیر (VSD) است که برای کنترل یک موتور القایی استفاده می شود. گستره توان این درایوها از چند صد وات شروع می شود و تا ده ها مگاوات می رسد.

افزایش تمرکز بر گسترش توان برق برای رسیدن به محیط زیست پاکیزه تر، نیاز به الکترونیک قدرت در شکل های مختلف را تحریک کرده است. این رشته، شاخه­ای از مهندسی الکترونیک است که به پردازش ولتاژها و جریان های بالا می پردازد تا توانی تحویل دهد که انواع نیازها را پشتیبانی می کند. از دستگاه های الکترونیک خانگی تا تجهیزات در کاربردهای فضایی، همه حوزه هایی هستند که به توان الکتریکی پایدار و مطمئن با مشخصه های مطلوب نیاز دارند. تامین برق با استفاده از سوئیچ های نیمه رسانای قدرت و مکانیزم های کنترل از یک شکل به شکل دیگر پردازش می شود و توان تنظیم شده و کنترل شده را تامین می کند. در حالی که تامین برق حالت سوئیچ شده یک کاربرد معمول الکترونیک قدرت است که در آن، تراکم قدرت و قابلیت اطمینان، بیشترین اهمیت را دارد، کنترل موتور با برقی شدن سیستم های حمل و نقل در حال پیشرفت است. کنترل دقیق و بازدهی، مشخصه های اصلی کاربردهای کنترل قدرت هستند. بنابراین مطالعه الکترونیک قدرت یک موضوع چندرشته­ای شامل فیزیک نیمه رساناها، موتورهای الکتریکی، فعال کننده های مکانیکی، دستگاه های الکترومغناطیسی، سیستم های کنترل و .. است.

الکترونیک قدرت

مقاله الکترونیک صنعتی PDF

در این صفحه، لیستی از جدیدترین موضوعات با موضوع الکترونیک صنعتی و در مورد الکترونیک قدرت ارائه شده که می توان از آنها به عنوان مقاله بیس پایان نامه و یا پروژه درس الکترونیک قدرت، استفاده نمود. مقالات انگلیسی به صورت فایل PDF هستند که می توانید به صورت رایگان از سایت، دانلود نمایید. ترجمه تخصصی مقالات به صورت فایل ورد (WORD) و فرمت doc یا docx هستند که با خرید آنها می توانید لینک دانلود را دریافت کنید و تمامی این مقالات را میتوانید در پروژه درس استفاده کنید.

در تولید برق به ویژه در انرژی های تجدیدپذیر، توان تولید شده باید پردازش شود تا مشخصه ولتاژ AC شبکه برق را تامین کند. برای نمونه، یک سلول خورشیدی توان DC تولید می کند که توان خروجی آن بسته به ولتاژ کاری و تابش خورشیدی تابیده شده بر آن، تفاوت می کند. باید بیشترین توان موجود در خروجی سلول را استخراج کرد و آن را با بالاترین بازدهی ممکن به شبکه انتقال داد. بنابراین واسطی که سلول خورشیدی را به شبکه متصل می کند باید توان AC فراهم کند که با مشخصه های شبکه، تطابق داشته باشد و توان ورودی که سلول های خورشیدی در بیشینه نقطه توان خود تولید می کنند را تحمل کند. علاوه بر این، تبدیل این توان DC به AC باید با بازده بالاتری باشد تا اتلاف در تولید برق را به حداقل برساند. این امر با استفاده از دستگاه های نیمه رسانای قدرت با مکانیزم های کنترل پیشرفته ممکن است که پارامترهای ورودی و خروجی و سوئیچ را کنترل می کند.

پیشرفت در دستگاه های نیمه رسانای قدرت، مسیر دستگاه های جدیدی مانند ترانزیستورهای اثر میدان سیلیکون کربید، گالیوم نیترید (FETs)، و دیودهای قدرت را هموار کرده است. این دستگاه ها، مشخصه های برتر در زمینه شکاف باند پهن دارند که کار در ولتاژ بالا، مدیریت گرمایی و بازدهی را ممکن می سازند. این منجر به کاربرد گسترده الکترونیک قدرت حتی در حوزه های حساس به نویز شده که جایگزین نجهیزات برقی پراتلاف خطی و تنظیم کننده های ولتاژ شده است. مزیت اصلی این ادوات، این است که می توانند در مقایسه با دستگاه های سیلیکونی در برابر ولتاژ بالا مقاومت کنند. بنابراین این سیستم ها را می توان با قابلیت های ولتاژ بالا طراحی کرد که در مقابل، جریان را کاهش می دهد و در حین تامین قدرت مساوی، بازدهی را بیشتر می کند. علاوه بر این کار دستگاه ها در فرکانس های سوئیچینگ بالاتر به کاهش اندازه اجزاء پسیو کمک می کند و سیستم ها را فشرده تر و کوچک تر می کند. توانایی کار در دماهای بالا، طراحی های گرمایی را ساده تر می کند.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi