در این صفحه می توانید جدیدترین مقالات انگلیسی ISI و بیس با موضوع قابلیت اطمینان در سیستم های قدرت را مشاهده و به صورت رایگان، دانلود نمایید. این مقالات از بهترین ژورنال های بین المللی همچون IEEE، الزویر (Elsevier) و … جمع آوری شده اند و کاملا مناسب استفاده به عنوان مقاله بیس پایان نامه و پروژه های دانشگاهی می باشند.
وظیفه اصلی یک سیستم برق قدرت، تامین نیازمندی های بار سیستم به اقتصادی ترین روش ممکن و با تضمین معقول پیوستگی و کیفیت است. برای رسیدن به میزان قابلیت اطمینان لازم، مدیران، طراحان، برنامه ریزان و کاربران سیستم قدرت از معیارهای مختلفی در حوزه فعالیت خود استفاده می کنند. ابتدا همه این معیارها به طور قطعی پایه گذاری شده و بسیاری از این معیارها و روش های مربوطه هنوز هم مورد استفاده هستند. ضعف اساسی معیار جبری این است که نه واکنشی نشان می دهد نه ماهیت احتمالاتی یا تصادفی رفتار سیستم، تقاضای مشتری، یا خرابی اجزاء را نمایش می دهد. این عوامل را می توان در یک روش احتمالاتی برای ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم برق قدرت ترکیب کرد و در این راستا، روش ها و معیارهای زیادی وجود دارد.
اصطلاح «قابلیت اطمینان» معنای گستردهای دارد و نمی توان آنرا به یک تعریف مانند آنچه در حالت ماموریت محور استفاده می شود، محدود کرد. بنابراین لازم است عمومیت و کاربرد آن برای نمایش قابلیت کلی سیستم برای انجام وظایف خود را شناسایی کرد. بنابراین ارزیابی قطعی و احتمالاتی قابلیت اطمینان سیستم برق را می توان به دو جنبه اساسی مناسب بودن سیستم و امنیت سیستم تقسیم کرد.
در این صفحه، می توانید جدیدترین مقالات مربوط به قابلیت اطمینان در سیستم های قدرت را مشاهده نمایید. ترجمه تخصصی این مقالات توسط تیمی از باتجربه ترین مترجمین رشته مهندسی برق انجام شده و با هزینه هایی تقریبا رایگان در اختیار شما کاربران گرامی قرار گرفته شده است. مطمئنا استفاده از مقالات ترجمه شده باعث تسریع در فرآیندهای پژوهشی شما خواهند شد.
مطالعات قابلیت اطمینان سیستم قدرت بر یکی از حوزه های کاری زیر در سیستم تمرکز دارد: سیستم تولید، سیستم انتقال، سیستم توزیع، سیستم دارای ارتباط داخلی یا سیستم چند گرهی، سیستم حفاظتی، سیستم های صنعتی یا تجاری. شاخص های قابلیت اطمینان سیستم قدرت و روش های ارزیابی مورد استفاده برای تعیین این شاخص ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد: شاخص های پیشگویانه و شاخص های تجربی. شاخص های تجربی از اطلاعات مربوط به قابلیت اطمینان جزء و روش تشکیل سیستم تعیین می شود. از سوی دیگر شاخص های تجربی از مشاهده مستقیم مانند جمع آوری داده در محل مورد نظر تعیین می شوند. دسته بندی دیگری برای شاخص های قابلیت اطمینان سیستم قدرت وجود دارد. این دسته بندی، شاخص ها را به دسته های زیر تقسیم می کند: شاخص های احتمالی و مورد انتظار، شاخص های تناوب و مدت، و شاخص ها شدتی (سختی). همه این شاخص ها، معیارهای احتمالاتی قابلیت اطمینان سیستم هستند.