در این صفحه می توانید نمونه قالب های آماده پاورپوینت مربوط رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. این قالب های آماده مربوط به گرایش ها و مباحث مختلف این رشته از جمله الکترونیک، قدرت، کنترل، مخابرات و … می باشند. لازم به ذکر است که این فایل ها با قیمتی تقریبا رایگان در اختیار شما قرار می گیرند. برخی از این پاورپوینت ها از روی خلاصه ترجمه مقاله مرتبط، آماده شده و در مشخصات محصول نیز به آن اشاره شده است؛ برخی نیز به موضوعات کلی تری پرداخته اند. این قالب های آماده همچنین می توانند مناسب ارائه حرفه ای کلاسی و همچنین دفاع کارشناسی ارشد باشند. این فایل ها در محیط نرم افزار پاورپوینت آماده شده و دارای فرمت ppt یا pptx می باشند و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی هستند.
مهندسی برق، یکی از شاخه های گسترده مهندسی است و منشاء آن به اواخر قرن نوزدهم بر می گردد. این رشته را می توان شاخه ای از مهندسی دانست که با فنآوری برق، سروکار دارد. مهندسان این رشته، بر روی طیف گسترده ای از اجزاء، ادوات، دستگاه ها و سیستم ها، از ریزتراشه های ریزگرفته تا مولدهای نیروگاهی بزرگ، کار می کند.
آزمایش های اولیه با برق، مربوط به باتری های اولیه و منابع تغذیه ایستا بودند. با این حال، طراحی، ساخت و تولید عملی دستگاه ها و سیستم های مفید با پیاده سازی «قانون القایی مایکل فارادی»، شروع شد. این قانون بیان می کند که ولتاژ یک مدار با نرخ تغییر میدان مغناطیسی گذرنده از مدار، متناسب است. این قانون، برای اصول پایه مولدهای الکتریکی، موتور الکتریکی و ترانسفورماتور، کاربرد دارد.
در این صفحه می توانید قالب ها و تم های مختلف و آماده مربوط به موضوعات مختلف رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. نرم افزار پاورپوینت، یکی از بهترین ابزارها در زمینه ارائه مطالب می باشد و شما اگر یک دانشجو، دانش آموز و یا مدیر بخشی خاص در یک سازمان باشید، حداقل یک بار با این نرم افزار کار کرده اید. تلاش ما در تیم فرداپیپر بر آن بوده تا طیف گسترده ای از موضوعات را آماده کرده و در اختیار شما قرار دهیم تا شما با شخصی سازی این فایل ها، بتوانید یک ارائه منحصر به فرد داشته باشید.
عصر مدرن، شاهد وارد شدن برق به خانه ها، کسب و کارها و صنایع بود که همه آنها بوسیله متخصصین این رشته ممکن شدند. پیشگامان و مخترعین زیادی در این عرصه پا نهاده اند و باعث شده اند تا زندگی امروز ما، راحت تر از گذشته باشد.
این رشته، از همان اوایل، رشد کرد و به چندین گرایش تخصصی، شامل سیستم های تولید و انتقال قدرت، موتورها، باتری ها و سیستم های کنترل، تقسیم بندی شد. همچنین این رشته شامل الکترونیک است که خودش به تعداد بسیاری از شاخه ها، مانند سیستم های فرکانس رادیویی (RF)، مخابرات، سنجش از راه دور، پردازش سیگنال، مدارات دیجیتال، ابزار دقیق، صوت، ویدئو و اپتوالکترونیک، تقسیم می شود.
امروزه، مباحث این حوزه، بسیار گسترده شده اند و از جمله آنها می توان به موضوع انرژی و مخصوصا انرژی های پاک اشاره کرد. این انرژی ها همان انرژی های تجدید پذیر مانند انرژی خورشیدی، بادی، جزر و مد، زمین گرمایی و … هستند که باعث ورود کمتر آلاینده ها به جو زمین می شوند. در سال های اخیر، پژوهشگران بیشماری در دانشگاه های مطرح جهان در زمینه این انرژی ها، تحقیقات انجام داده و مقالات زیادی نیز به چاپ رسانده اند. البته باید در نظر داشت که در برخی کشورها، هزینه راه اندازی و بهره برداری از این منابع با توجه به نبود سیاست های حمایتی، بیشتر است و نیاز به سرمایه گذاری ها و توسعه های بیشتری را می طلبد.