در این صفحه می توانید جدیدترین مقالات انگلیسی ISI بیس مربوط به رشته مهندسی برق با موضوع دینامیک سیستم های قدرت را مشاهده نمایید. از این مقالات می توانید برای پروژه های درسی و همچنین مقاله بیس پایان نامه خود استفاده نمایید. جهت تسریع بخشیدن به فرآیندهای پژوهشی شما کاربران گرامی، ترجمه تخصصی این مقالات نیز توسط تیمی از بهترین مترجمین رشته برق قدرت انجام شده و در اختیار شما قرار گرفته شده است.
به وجود آمدن و گسترش شبکه های قدرت باعث شد تا نیاز به مهندسی کنترل و بهره برداری بهینه از این سیستم ها جهت اتصال بی نقص آنها به همدیگر نیز افزایش یابد. تامین توان با کیفیت و با صرفه از نظر اقتصادی، یکی از اساسی ترین فاکتورهای توسعه صنعتی در هر کشوری محسوب می شود. در همین راستا، گسترش میزان تقاضا برای انرژی برق با در نظر گرفتن محدودیت در منابع و همچنین چالش های زیست محیطی باعث شده تا طراحان و مهندسین سیستم های قدرت، با چالش های بزرگی روبرو شوند.
دینامیک سیستم های قدرت، یکی از رشته های تخصصی مهندسی برق می باشد که با مسائلی همچون پایداری و کیفیت توان سر و کار دارد. در همین راستا، پایداری سیستم های قدرت به عنوان یکی از موضوعاتی است که دغدغه اصلی طراحان محسوب می شود. درک درست و جامع مهندسین از دینامیک های سیستم قدرت به دلیل پیچیدگی رفتار این سیستم، بسیار ضروری و حیاتی است.
در این صفحه لیستی از موضوعات و مقالات مرتبط با دینامیک سیستم های قدرت، قرار گرفته است. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی همچون IEEE، الزویر (Elsevier) و … دریافت شده اند. ترجمه تخصصی این مقالات نیز در قالب فایل ورد (WORD) آماده شده و برای دریافت آنها می بایست اقدام به خرید نمایید. مقالات ترجمه شده دارای فرمت doc و docx می باشند و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی هستند. نیاز به تحلیل دینامیک سیستم قدرت در سال های اخیر به طور قابل توجهی افزایش یافته است. این موضوع، بیشتر ناشی از تمایل به بهره گیری از شبکه های انتقال برای تراکنش های مبادله انعطاف پذیر است. در حالی که دینامیک و پایداری، برای سال ها در یک محیط برنامه ریزی و طراحی دقیق مطالعه شده است، یک نیاز شناخته شده برای اجرای این تحلیل در محیط کاری هفتگی یا حتی روزانه وجود دارد.
سیستم های برق از مفهوم ایستگاه تولید مرکزی اصلی به یک سیستم مدرن دارای ارتباط بالا با فناوری های بهینه شده تاثیرگذار بر هر بخش سیستم، تکامل یافته است. روش های تحلیل سیستم های برق به شدت تحت تاثیر بلوغ محاسبات دیجیتال بوده است. در مقایسه با رشته های دیگر در مهندسی برق، مبانی تحلیل اغلب در فرضیات و روش هایی مخفی هستند که ناشی از سال ها تجربه و هوشمندی بودهاند. از یک سو، روش های زیاد و مدل های ترکیب شده با هنر مهندسی برق را داریم و در سوی دیگر، سیستم های کنترل پیچیده را داریم که نیازمند نظریه های سیستمی پیچیده ای است. باید یک موازنه میان این دو به وجود آید، طوری که به لحاظ نظری، راه حل های خوب مهندسی، قابل دستیابی باشد.