در این صفحه می توانید لیستی از جدیدترین مقالات انگلیسی مربوط به گرایش های مختلف رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. سال انتشار تمامی این مقالات مربوط به 2023 می باشد و این مقالات از ژورنال های بین المللی و معتبری همچون الزویر (Elsevier)، IEEE و … جمع آوری شده اند. لازم به ذکر است که این مقالات توسط تیمی از بهترین مترجمین رشته مهندسی برق، ترجمه شده اند که می توانید اقدام به دریافت و استفاده از آنها نمایید.
مهندسان برق در درجه اول به تولید، کنترل، انتقال و توزیع انرژی الکتریکی، سیگنال ها و اطلاعات می پردازند. این موضوع در مقیاس بزرگ می تواند شامل طراحی یک شبکه برق قابل اطمینان تر و در مقیاس کوچک شامل توسعه اجزای یک دستگاه پزشکی جدید و یا حتی یک تلفن همراه هوشمند باشد. فارغ التحصیلان این رشته را می توان در صنایع و بخش های مختلف یک کشور مشاهده کرد. آنها می توانند طراح یک سیستم توزیع برق، یا اپراتور یک سکوی نفتی و یا مهندس یک شرکت نرم افزاری الکترونیکی باشند.
مهندسان برق با استفاده از دانش عمیق خود در زمینه مدار، ریاضیات، فیزیک و همچنین علوم کامپیوتر، اقدام به طراحی و ساخت سیستم ها و تجهیزات الکتریکی می کنند. فارغ التحصیلان و متخصصین این رشته می توانند روی پروژه های متعددی کار کنند که همگی نیز به دانش و مهارت های تخصصی خاص خود نیاز دارند. هر چیزی که به نوعی از برق و مدارات استفاده می کند، از جمله ربات ها، خودروهای الکتریکی، سیستم های روشنایی، تلفن های همراه هوشمند و …، برای عملکرد صحیح خود نیازمند تخصص یک مهندس برق دارند. در ادامه به تعدادی از وظایف شغلی مربوط به این حوزه اشاره می کنیم:
بسیاری از زیرشاخه های فرعی این رشته مانند پردازش سیگنال، الکترونیک و مخابرات نیز کاربردهای گسترده ای را در زندگی روزمره دارند و نیازمند تخصصی های خاص این رشته هستند.
در این صفحه، جدیدترین موضوعات و مقالات انگلیسی در مورد رشته مهندسی برق ارائه شده اند. فایل PDF انگلیسی این مقالات را می توانید به صورت رایگان از سایت، دریافت نمایید. همچنین ترجمه فارسی این مقالات نیز در قالب WORD آماده شده اند و قابل ویرایش می باشند که می توانید اقدام به دریافت آنها نیز نمایید.
مهندسی برق، شاخه ای از علوم مهندسی است که به مطالعه و استفاده از برق و تجهیزات مرتبط برای تولید و توزیع انرژی الکتریکی و همچنین کنترل ماشین آلات و همچنین موضوعات مرتبط با مخابرات و ارتباطات می پردازد. در این راستا، شاخه ها و گرایش های شناخته شده مهندسی برق در ایران را می توان به چهار حوزه قدرت، الکترونیک، کنترل و مخابرات، طبقه بندی کرد.
در این رشته، به طور کلی به مطالعه و کاربرد برق، الکترونیک و الکترومغناطیس پرداخته می شود. این رشته برای اولین بار و در نیمه دوم قرن نوزدهم پس از تجاری سازی تلگراف، تلفن و همچنین توزیع و استفاده از انرژی برق، به حوزه ای شناخته شده تبدیل شد. این رشته در حال حاضر، زیرشاخه های متعددی را پوشش می دهد که از جمله آنها می توان به الکترونیک، کامپیوترهای دیجیتال، برق قدرت، مخابرات، سیستم های کنترلی، پردازش سیگنال و … اشاره کرد.