رشته مدیریت مالی

نمونه پروپوزال رشته مالی

در این صفحه می توانید لیستی از نمونه پروپوزال های آماده مربوط به رشته مدیریت مالی را مشاهده نمایید. مطالعه این نمونه پروپوزال ها می تواند بهترین روش آشنایی با نحوه پروپوزال نویسی استاندارد باشد. لازم به ذکر است که ما در وب سایت فرداپیپر، بانک جامعی از نمونه پروپوزال های تکمیل شده را آماده کرده ایم که بسیار مناسب استفاده در درس روش تحقیق هستند.

مدیریت مالی به معنای برنامه ریزی، سازماندهی، هدایت و کنترل فعالیت های مالی مانند خرید و استفاده از وجوه شرکت می باشد. همچنین، به معنای اعمال اصول کلی مدیریت در منابع مالی شرکت است.

حیطه مسئولیت های یک مدیر مالی

  1. تصمیمات سرمایه گذاری: این تصمیمات شامل سرمایه گذاری در دارایی های ثابت (به نام بودجه بندی سرمایه ای) می باشد. سرمایه گذاری در دارایی های جاری نیز بخشی از تصمیمات سرمایه گذاری است که به عنوان تصمیمات سرمایه در گردش نامیده می شود.
  2. تصمیمات مالی: این تصمیمات، به تامین مالی از منابع مختلف مربوط می شود که به تصمیم گیری در مورد نوع منبع، دوره تامین مالی، هزینه تامین مالی و بازده ناشی از آن بستگی دارد.
  3. تصمیم برای تقسیم سود: مدیر مالی باید در مورد توزیع سود خالص تصمیم بگیرد. سود خالص به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود: (1) سود سهام برای سهامداران (باید در مورد سود سهام و نرخ آن تصمیم گیری شود)؛ (2) سود انباشته یا سود تقسیم نشده (باید در مورد مقدار سود انباشته که به برنامه های توسعه و متنوع سازی شرکت بستگی دارد، تصمیم گیری شود)

پروپوزال مدیریت مالی

دانلود رایگان پروپوزال مدیریت مالی

در این صفحه می توانید موضوعات مختلف پروپوزال رشته مدیریت مالی را مشاهده نمایید. این نمونه پروپوزال ها با قیمتی تقریبا رایگان در اختیار شما قرار داده شده اند و بلافاصله بعد از خرید، لینک دانلود آنها برای شما فعال خواهد شد. این نمونه ها در قالب فایل ورد (WORD) و PDF در اختیار شما قرار خواهند گرفت. فایل ورد آنها دارای فرمت doc یا docx بوده و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشند.

مدیریت مالی به طور کلی به خرید، تخصیص و کنترل منابع مالی یک شرکت مربوط می شود. اهداف این رشته می توانند از این قرار باشند:

  1. تضمین تامین منظم و کافی وجوه برای شرکت.
  2. تضمین بازدهی کافی برای سهامداران که به ظرفیت سود، قیمت بازار سهم و انتظارات سهامداران بستگی دارد.
  3. تضمین استفاده بهینه از وجوه. پس از تامین و تدارک وجوه، باید با حداکثر بازده ممکن با حداقل هزینه، از آنها استفاده کرد.
  4. تضمین امنیت سرمایه گذاری، یعنی، وجوه باید در شرکت های سرمایه گذاری ایمن سرمایه گذاری شوند تا بتوان به نرخ بازدهی مناسبی دست یافت.
  5. برنامه ریزی ساختار سرمایه سالم. باید یک ترکیب سالم و متناسب از سرمایه وجود داشته باشد تا تعادل بین بدهی و سرمایه حفظ شود.

وظایف مدیریت مالی

  1. برآورد میزان سرمایه مورد نیاز: یک مدیر مالی باید با توجه به میزان سرمایه مورد نیاز برای شرکت، برآوردها را انجام دهد. این برآورد به هزینه ها و سودهای مورد انتظار و برنامه ها و سیاست های آینده یک شرکت، بستگی دارد. برآوردها باید به شیوه ای مناسب انجام شوند تا ظرفیت درآمدی شرکت را افزایش دهد.
  2. تعیین ترکیب سرمایه: پس از انجام برآوردها، در مورد ساختار سرمایه باید تصمیم گیری شود. اینها شامل تجزیه و تحلیل حقوق صاحبان سهام کوتاه مدت و بلند مدت است. این موضوع به نسبت سرمایه ای که یک شرکت در اختیار دارد و وجوه اضافی که باید از طرف های خارجی جمع آوری شود، بستگی دارد.
  3. انتخاب منابع وجوه: برای تأمین وجوه اضافی، یک شرکت گزینه های زیادی دارد مانند: (1) انتشار سهام و اوراق قرضه، (2) اخذ وام از بانک ها و موسسات مالی (3) سپرده های عمومی که مانند اوراق قرضه، قابل برداشت باشند. انتخاب عامل به مزایا و معایب نسبی هر منبع و دوره تامین مالی بستگی دارد.
  4. سرمایه گذاری وجوه: مدیر مالی باید تصمیم به تخصیص وجوه به سرمایه گذاری های سودآور بگیرد تا امنیت سرمایه گذاری وجود داشته باشد و بازدهی منظم، ممکن شود.
  5. دفع مازاد: تصمیم گیری در مورد سود خالص باید توسط مدیر مالی اتخاذ شود. این کار می تواند به دو صورت انجام شود: (1) اعلام سود سهام: شامل شناسایی نرخ سود سهام و سایر مزایا مانند پاداش است. (2) سود انباشته: حجم باید تعیین شود که این به برنامه های توسعه، نوآورانه و متنوع شرکت بستگی دارد.
  6. مدیریت پول نقد: مدیر مالی باید در مورد مدیریت وجوه نقد تصمیم بگیرد. پول نقد برای بسیاری از اهداف مانند پرداخت دستمزد و حقوق، پرداخت قبوض برق و آب، پرداخت به طلبکاران، پرداخت بدهی های جاری، حفظ موجودی کافی، خرید مواد اولیه و غیره، مورد نیاز است.
  7. کنترل های مالی: مدیر مالی نه تنها باید وجوه را برنامه ریزی، تهیه و استفاده کند، بلکه باید بر امور مالی نیز کنترل داشته باشد. این را می توان از طریق بسیاری از تکنیک ها مانند تجزیه و تحلیل نسبت، پیش بینی مالی، کنترل هزینه و سود و غیره انجام داد.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi