رشته مدیریت فناوری اطلاعات

نمونه پروپوزال مدیریت فناوری اطلاعات

در این صفحه می توانید لیستی از نمونه پروپوزال های آماده و تکمیل شده در مورد مدیریت فناوری اطلاعات را مشاهده نمایید. هدف از ارائه این نمونه های آماده، آشناسازی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری برای پایان نامه و در درس روش تحقیق، با نحوه نگارش استاندارد یک پروپوزال می باشد. همچنین مطالعه این نمونه های آماده می تواند روش خوبی برای کسب موضوعات پژوهشی جدید در این حوزه باشد.

مدیریت فناوری اطلاعات (مدیریت IT)، فرآیندی است که در آن، تمامی منابع مرتبط با فناوری اطلاعات بر اساس اولویت ها و نیازهای یک سازمان، مدیریت می شوند. این منابع، شامل منابع ملموس مانند سخت افزار شبکه، کامپیوترها و کارکنان، و همچنین منابع ناملموس مانند نرم افزار و داده ها می باشند. هدف اصلی این فرآیند، ارزش آفرینی از طریق استفاده از فناوری است. برای رسیدن به این هدف، استراتژی های کسب و کار و فناوری، باید همسو باشند. این حوزه، شامل بسیاری از کارکردهای اساسی مدیریت، مانند کارکنان، سازماندهی، بودجه بندی و کنترل، و همچنین دارای وظایف منحصر به فرد فناوری اطلاعات، مانند توسعه نرم افزار، مدیریت تغییر، برنامه ریزی شبکه و پشتیبانی فنی، می باشد.

عموماً، IT توسط سازمان ها برای پشتیبانی و تکمیل عملیات های تجاری خود مورد استفاده قرار می گیرد. نادیده گرفتن مزایای حاصل شده از طریق یک بخش سازمانی اختصاصی فناوری اطلاعات، برای اکثر سازمان های بسیار بزرگ، کار دشواری است. برخی از سازمان ها در واقع از این فرآیند، به عنوان مرکز تجارت خود استفاده می کنند.

این حوزه، به نظارت و مدیریت سیستم های فناوری اطلاعات یک سازمان، یعنی: سخت افزار، نرم افزار و شبکه، اشاره دارد و بر نحوه عملکرد موثر سیستم های اطلاعاتی، متمرکز است و به همان اندازه، در مورد کمک به عملکرد بهتر کارکنان نیز اهمیت دارد. تعداد روز افزونی از سازمان ها، این فرآیند را در مرکز استراتژی های خود قرار می دهند. در دنیای دیجیتال، به این بخش، بیش از هر زمان دیگری، وظایف محول می شود، و در حال تبدیل شدن به نقطه ای برای ایجاد تحول هایی دیگر هستند.

پروپوزال مدیریت فناوری اطلاعات

دانلود رایگان پروپوزال مدیریت فناوری اطلاعات

در این صفحه، نمونه پروپوزال های آماده مربوط به مدیریت فناوری اطلاعات، ارائه شده اند. مطالعه این نمونه های آماده می تواند روش بسیار خوبی برای آشنایی با ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی باشد. لازم به ذکر است که این نمونه ها با هزینه ای تقریبا رایگان در اختیار شما قرار داده می شوند و هزینه های پرداختی نیز صرف آماده سازی نمونه های جدید و همچنین هزینه های پشتیبانی از سایت می گردند. پروپوزال ها در قالب فایل ورد (WORD) آماده شده و دارای فرمت doc یا docx می باشند و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی هستند و می توانید از اطلاعات آنها برای پر کردن فرم خام دانشگاهی خود استفاده نمایید.

مدیریت فناوری اطلاعات یا مدیریت IT، فرآیند نظارت بر کلیه امور مربوط به عملیات ها و منابع فناوری اطلاعات در یک سازمان مرتبط (سازمان IT) است. این ابزار، تضمین می کند که تمام منابع فناوری و کارکنان مرتبط، به درستی و به نحوی استفاده می شوند که برای سازمان، ارزش آفرینی کنند.

حاکمیت فناوری اطلاعات، فرآیند رهبری سازمان های این حوزه است. بنابراین، حاکمیت IT، رهبری یا مجموعه ای از توصیه ها را فراهم می کند، در حالی که مدیریت فناوری اطلاعات، قابلیت عملیاتی را فراهم می کند یا آن توصیه ها را اجرا و پیاده سازی می کند. هر دوی این قابلیت ها، بیش از پیش به مدیر ارشد اطلاعات (CIO) و تیم آنها محول می شود.

لازم به ذکر است که این فرآیند با سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS) متفاوت است. سیستم های اطلاعات مدیریت، به روش های مدیریتی مرتبط با اتوماسیون یا پشتیبانی از تصمیم گیری انسانی اشاره دارد. در حالی که مدیریت IT به فعالیت های مدیریتی مرتبط با فناوری اطلاعات در سازمان ها، مربوط می شود. MIS عمدتاً بر جنبه تجاری متمرکز است و ورود قوی به فاز فناوری کسب و کار/سازمان داشته است.

تمرکز اصلی این رشته، ارزش آفرینی است که این امر، توسط فناوری، میسر شده است. این امر مستلزم همسویی فناوری و استراتژی های تجاری است. در حالی که ارزش آفرینی برای یک سازمان، شامل شبکه ای از روابط بین محیط های داخلی و خارجی است، فناوری نقش مهمی در بهبود زنجیره ارزش کلی یک سازمان ایفا می کند. با این حال، این افزایش مستلزم آن است که مدیریت کسب و کار و فناوری به عنوان یک تیم خلاق، هم افزایی و مشارکتی به جای یک دامنه کنترل صرفاً مکانیکی، کار کند.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi