در این صفحه می توانید مقالات انگلیسی در مورد توسعه پایدار را مشاهده نمایید. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی دریافت شده اند و می توانید فایل PDF آنها را به صورت رایگان از سایت، دانلود نمایید. توسعه پایدار، برای دستیابی به اهداف توسعه انسانی، یک اصل سازماندهی به شمار می آید و همچنین برای ارائه منابع طبیعی و خدمات اکوسیستمی که اقتصاد و جامعه به آن وابسته هستند، قابلیت سیستم های طبیعی را به نحو موثری حفظ می کند. نتیجه مطلوب، وضعیتی از جامعه است که در آن، بدون تضعیف یکپارچگی و ثبات سیستم طبیعی، برای ادامه رفع نیازهای انسان، از شرایط زندگی و منابع، به نحو موثری استفاده می شود. همچنین، توسعه پایدار را می توان به عنوان توسعه ای تعریف کرد که بدون تضعیف توانمندی های نسل های آتی برای تامین نیازهای خود، نیازهای حال حاضر را تامین می کند.
این مولفه را میتوان به عنوان روشی برای حفظ اثربخشی با جایگزینی منابع استفاده شده با ارزش برابر یا بیشتر، بدون تضعیف یا به خطر انداختن سیستم های زیستی طبیعی، توصیف کرد. توسعه پایدار دغدغه هایی را در خصوص ظرفیت حمل سیستم های طبیعی با چالش های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی که بشر با آن روبرو است را در پی دارد. علم پایداری، مطالعه مفاهیم این حوزه و علوم مربوط به محیط زیست می باشد. از اینرو برای استفاده نسل های آتی، تأکید و توجه فزاینده ای بر مسئولیت نسل های کنونی جهت بازسازی، حفظ و بهبود منابع جهانی معطوف شده است.
در این صفحه، لیستی از موضوعات و مقالات مرتبط با توسعه پایدار، ارائه شده اند. این مقالات به صورت انگلیسی بوده و ترجمه فارسی آنها نیز توسط تیمی از بهترین مترجمین رشته مدیریت و به صورت کاملا تخصصی، انجام شده است. امروزه جهان با تغییرات دائم در جامعه، توسعه فنی، قانونگذاری و اقتصاد، همراه است. همچنین، این موضوع بر توسعه مهارت های کاری کارکنان و قابلیت های آنان جهت سازگاری انعطاف پذیر با شرایط متغیر، تاثیرگذار می باشد. علاوه بر این، برای اینکه کارکنان به عنوان یک نیروی کار کاملاً موثر و کارا عمل کنند، بایستی به طور مستمر، مهارت ها، دانش و قابلیت های خود را ارتقاء دهند. آموزش و ایجاد مهارت های کاری در جامعه مدرن، به یک روند مادام العمر تبدیل شده است.
ویژگی های مدیریت منابع انسانی پایدار (HRM) می تواند بواسطه جهت گیری بلند مدت، مراقبت از کارکنان، مراقبت از محیط زیست، سودآوری، مشارکت کارکنان و گفتگوی اجتماعی، توسعه کارکنان، مشارکت خارجی، انعطاف پذیری، ملاحظاتی فراتر از مقررات کار، همکاری، انصاف و برابری، با تفاوت هایی همراه باشد. همچنین، رویه های مدیریت منابع انسانی بایستی بر الزامات کارکنان و خانواده های آنها تمرکز کرده و فراتر از آنها پیش رود. در طراحی این رویه ها، بایستی فرصت های توسعه، مدیریت شغلی، دموکراسی در محل کار و مشارکت کارکنان در نظر گرفته شود.
علاوه بر این، افراد با سرمایه گذاری در سرمایه انسانی، مهارت ها و دانش خود را بهبود بخشیده و در نتیجه دستاورد های ذهنی و درآمد مالی خود را ارتقاء می دهند. به عبارت دیگر، آموزش، بر کسب دانش و نگرش هایی متمرکز است که برای رشد شخصیت، حائز اهمیت می باشند. همچنین از طریق آموزش، کارکنان به انجام وظایفی که در آینده مورد نیاز می باشد، هدایت می شوند.