در این صفحه لیستی از مقالات انگلیسی مرتبط با مبحث سیستم های اطلاعاتی حسابداری، ارائه شده اند. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی، جمع آوری شده اند. فایل PDF مقالات انگلیسی را می توانید به صورت رایگان از سایت دانلود کرده و به عنوان منبعی برای پروژه های دانشگاهی خود استفاده نمایید. سیستم اطلاعات حسابداری (AIS)، سیستم گردآوری، ذخیره، و پردازش داده های مالی و حسابداری است که توسط تصمیم گیرندگان، مورد استفاده قرار می گیرند. این سیستم عموما، یک روش کامپیوتری برای رهگیری فعالیت حسابداری با استفاده از منابع فنآوری اطلاعات می باشد. گزارش های مالی حاصله، در داخل توسط مدیریت یا در بیرون شرکت توسط طرف های ذینفع دیگر شامل سرمایه گذاران، طلبکاران و مقامات مالیاتی، قابل استفاده هستند. این سامانه ها، برای حمایت از همه کارکردها و فعالیت های حسابداری، شامل حسابرسی، حسابداری مالی و گزارشگری، حسابداری مدیریتی، مدیریت و مالیات، طراحی شده اند. پر استفاده ترین آنها نیز، روال ها و رویکردهای حسابرسی و گزارشگری مالی هستند.
این سیستم را می توان به صورت یک فرآیند رسمی برای گردآوری داده ها، پردازش داده ها و تبدیل به اطلاعات و توزیع آن اطلاعات بین کاربران، تعریف نمود. هدف این سیستم، گردآوری، ذخیره و پردازش داده های مالی و حسابداری و تولید گزارش های اطلاعاتی است که مدیران و دیگر طرف های ذینفع می توانند از آنها برای گرفتن تصمیمات تجاری استفاده کنند. با اینکه یک AIS می تواند یک سیستم دستی باشد، اما امروزه اکثر این سامانه ها، کامپیوتری شده اند.
این سیستم ها، سه کارکرد پایه دارند:
این سیستم ها، معمولاًدارای شش قسمت پایه ای هستند:
یک سیستم اطلاعات حسابداری، سیستمی است که کسب و کارها از آن برای گردآوری، ذخیره، پردازش و گزارش داده های مالی و حسابداری استفاده شده توسط حسابداران، مدیران، مدیران ارشد مالی (CFO ها)، تحلیلگران کسب و کار، حسابرسان، تنظیم کنندگان مقررات، ارگان های مالیاتی و مشاوران، استفاده می کنند. این سیستم، همه فعالیت های حسابداری و تجاری را رهگیری می کند، شیوه های حسابداری سنتی مانند اصول حسابداری پذیرفته شده (GAAP) را با منابع فنآوری اطلاعات مدرن، ترکیب می کند.
یکی از سوالات مهمی که در این زمینه مطرح می باشد این است که چرا کسب و کارها از AIS استفاده می کنند؟ AIS، بالاترین سطح دقت را در معاملات مالی و دفترداری، تضمین می کند. همچنین به کارکنان خاص، امکان می دهد تا به اطلاعاتی که نیاز دارند، دسترسی داشته باشند و در عین حال، اطلاعات حساس را به دیگران محدود کنند و از امنیت کلی داده های شرکت، حمایت کنند. این سیستم، توانایی یک شرکت در شناسایی تقلب را افزایش می دهد و به آن کمک می کند تا اطمینان حاصل کند که امور مالی به صورت منظم در حال اجرا هستند. یک سامانه AIS که به خوبی طراحی شده باشد، به همه افراد درون شرکت امکان می دهد تا به همان سیستم دسترسی داشته باشند و همان اطلاعات را بازیابی کنند.
در این صفحه، لیستی از جدیدترین مقالات در حوزه سیستم های اطلاعاتی حسابداری، ارائه شده اند. لازم به ذکر است که ترجمه تخصصی این مقالات نیز توسط تیمی از برترین مترجمین این رشته و به صورت کاملا تخصصی، انجام شده و فایل ورد (WORD) آنها را می توانید از سایت، خرید نمایید. فایل ورد ترجمه ها دارای فرمت doc یا docx بوده و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشند.
یک سیستم اطلاعات حسابداری، ساختار گسترده ای از سازمان است که با گردآوری، ذخیره و پردازش داده های مالی و حسابداری مورد استفاده توسط تصمیم گیرندگان، سروکار دارد و یک سیستم متمرکز است که در آن، اطلاعات مالی بوسیله پرسنل مجاز، ذخیره می شوند و سپس این اطلاعات، به ذینفعان مختلف سازمان منتشر می شوند. داده های مهم مانند درآمد، خریدها، کارکنان، مشتری، مالیات و غیره در AIS ذخیره می شوند.
این سامانه، برای ذخیره اطلاعات، از یک ساختار پایگاه داده استفاده می کند. این ساختار پایگاه داده ای معمولاً با یک زبان جستار که تغییر و دستکاری جدول و داده ها را ممکن می سازد، برنامه نویسی می شود. از آنجایی که AIS، فیلدهای متعددی دارد که ورودی های الزامی را ملزم می کند (چه جدید و چه قدیمی)، بسیار مهم است که امنیت، فوق العاده قوی باشد تا از هرگونه حمله ویروسی بدخواه، جلوگیری شود.