در این صفحه می توانید جدیدترین مقالات و موضوعات مرتبط با تولید و نیروگاه مربوط به رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. این مقالات ISI انگلیسی از ژورنال های معتبر بین المللی همچون IEEE، الزویر (Elsevier) و … دریافت شده اند. لازم به ذکر است که ترجمه تخصصی تعدادی از این مقالات نیز توسط تیمی از بهترین مترجمین رشته مهندسی برق انجام شده و در اختیار شما کاربران گرامی، قرار گرفته شده است. مهندسی نیروگاه یا مهندسی پست های برق، یک شاخه از مهندسی برق است، و به صورت «مهندسی و فناوری لازم برای تولید پست مرکزی برق» تعریف می شود. این حوزه بر، تولید برق برای صنایع و جوامع تمرکز دارد. این حوزه را می توان یک حوزه میان رشتهای دانست که از مبنای نظری مهندسی برق و مکانیک استفاده می کند. جنبه مهندسی مدیریت نیروگاه، با فناوری تکامل یافته است و هر روزه، به طور فزاینده ای، پیچیده تر می شود. ورود فناوری هستهای و پیشرفت دیگر فناوری های موجود، امکان تولید برق به روش های بیشتر و در مقیاس گسترده تر از آنچه قبلاً بود را فراهم کرده است. تخصیص مهندسان مختلف به طراحی، ساخت و راه اندازی یک نیروگاه جدید، به نوع سیستمی که ساخته می شود بستگی دارد، مانند اینکه نیروگاه، یک نیروگاه برق حرارتی سوخت فسیلی، نیروگاه هستهای، نیروگاه برق آبی یا خورشیدی است یا نه.
مقالاتی که در این صفحه مشاهده می نمایید، در مورد موضوعات تولید و نیروگاه برای رشته مهندسی برق می باشند. این مقالات کاملا مناسب استفاده جهت مقاله بیس پایان نامه و همچنین پژوهش ها و تحقیقات دانشجویان می باشند. فایل مقاله انگلیسی این مقالات را می توانید با فرمت PDF و به صورت رایگان، از سایت دریافت نمایید. یک مهندس نیروگاه، کارکرد و عملکرد هر روزه در نیروگاه را حفظ می کند. وظیفه اصلی آنها شامل اجرای آزمون های عملیاتی، ارائه نگهداری پیشگیرانه روی تجهیزات، بازرسی سیستم های حرارتی، و همکاری نزدیک با دیگر پرسنل نیروگاه می باشد. پست برق نیروگاه، که گاهی ایستگاه تولید برق یا نیروگاه تولید نامیده می شود، یک تاسیسات صنعتی برای تولید برق است. این پست ها عموماً به یک شبکه برق متصل هستند.
بسیاری از ایستگاه ها و پست ها، شامل یک یا چند ژنراتور می باشند (یک ماشین دوار که نیروی مکانیکی را به برق سه فاز تبدیل می کند). حرکت نسبی میان یک میدان مغناطیسی و یک رسانا، جریان برق را تولید می کند. منبع انرژی مهار شده برای چرخاندن ژنراتور، تنوع زیادی دارد. بیشتر نیروگاه ها در جهان برای تولید برق، سوخت های فسیلی مانند ذغال سنگ، نفت و گاز طبیعی می سوزانند. منابع انرژی پاک شامل برق هستهای، و کاربرد گسترده منابع تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی، بادی، موج، زمین گرمایی و برق آبی می باشد. همچنین ممکن است نیروگاه های سوخت فسیلی از یک ژنراتور توربین بخار یا نیروگاه های با سوخت گاز طبیعی از یک توربین احتراق استفاده کنند.
نیروگاه های توربین بخار از فشار دینامیک تولید شده به وسیله بخار منبسط شونده برای چرخاندن تیغه های یک توربین استفاده می کنند. تقریباً همه نیروگاه های غیرآبی بزرگ از این سیستم استفاده می کنند. بیشتر نیروگاه های ساخته شده در جهان از نوع توربین های بخار هستند.
نیروگاه های توربین گازی از فشار دینامیک گازهای جریان یابنده (هوا و محصولات احتراق) برای راه اندازی مستقیم توربین استفاده می کنند. نیروگاه های توربین احتراق گاز طبیعی (و یا سوخت نفت) می توانند به سرعت راه اندازی شوند و بنابراین برای تامین انرژی پیک در طول دوره های تقاضای بالا، استفاده می شوند.
نیروگاه های سیکل ترکیبی، یک توربین گازی راه اندازی شده با گاز طبیعی و یک دیگ بخار و توربین بادی دارند که از گازهای داغ خروجی از توربین گازی، برای تولید برق استفاده می کند. این امر، بازدهی کلی نیروگاه را به میزان زیادی افزایش می دهد و بسیاری از نیروگاه های بار مبنای جدید، نیروگاه های سیکل ترکیبی با سوخت گاز طبیعی هستند.