در این صفحه می توانید مقالات انگلیسی ISI مرتبط با موضوع پایداری سازمانی را مشاهده نمایید. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی دریافت شده و فایل PDF آنها را می توانید به صورت رایگان از سایت، دانلود نمایید. پایداری سازمانی، به مفهوم برخورداری از قابلیت هایی نظیر رهبری، کمک رسانی، بینش جهانی و تغییر استراتژی های لازم برای رویارویی و رفع چالشهای انحصاری است که در دنیای امروزی، سازمان ها با آن مواجه می شوند.
سازمان پایداری، متشکل از گروه سازمان یافته ای از افراد با هدف پیشبرد پایداری و یا انجام مجموعه ای از اقداماتی است که به سازماندهی امور پایدار منجر می شود. همچنین سازمان های پایدار برخلاف بسیاری از سازمان های تجاری، محدود به اجرای استراتژی های پایداری نیستند که منافع اقتصادی و فرهنگی حاصل از مسئولیت زیست محیطی را برای آنها محقق می کنند. در این سازمان ها، پایداری به نوبه خود می تواند نوعی هدف بدون توجیه بیشتر، تلقی شود.
اخیراً در جوامع تجاری و دانشگاهی، محیط طبیعی به یک موضوع استراتژیک کلیدی تبدیل شده است. از طریق پیاده سازی استراتژی های پایداری، شرکت ها میتوانند سودآوری بلند مدت را با تلاش های خود جهت حفاظت از اکوسیستم، تلفیق نموده و برای دستیابی به مزایای رقابتی سنتی و رهبری هزینه و تمایز بازار از طریق مسئولیت های زیست محیطی، فرصت هایی را به دست آورند. این استراتژی ها در برخی از سازمان ها، به طور پیوسته اعمال شده است.
در این صفحه، لیستی از مقالات و موضوعات مرتبط با پایداری سازمانی، ارائه شده است. این مقالات انگلیسی توسط تیمی از بهترین مترجمین رشته مدیریت، ترجمه شده و فایل ورد (WORD) آنها در اختیار شما قرار داده شده اند. ترجمه ها دارای فرمت doc یا docx بوده و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشند.
به طور کلی یک سیستم پایدار در اصطلاح زیست محیطی اینگونه تعریف می شود: “سیستم زنده ای که به گونه ای عمل می کند که منابع را سریعتر از آن چیزی که به طور طبیعی مجددا جایگزین می شوند، مصرف نمی کند؛ یک سیستم اقتصادی پایدار به گونه ای عمل می کند که در آن، هزینه ها، برابر بوده یا کمتر از درآمد باشند”. سیستم های اجتماعی پایدار، ادعا می کنند که تمامی اعضا، مجاز به مشارکت بوده و در نتیجه، محصول نهایی را ترکیب میکنند.
پایداری سازمانی غالبا با پایداری مالی اشتباه گرفته می شود. این تصور اشتباه به این دلیل ایجاد می شود که زمانیکه سازمانی، ناپایدار می شود، علائم آن در امور مالی نمایان می گردد. با این وجود، این موضوع، بقا یا حتی رونق یک سازمان، دارای ارتباط تنگاتنگی با مدیریت مؤثر امور مالی سازمان است. دقیقا همانند پایداری افراد و خانواده ها، ابعاد پیچیده و پویای زیادی وجود دارد که بایستی از پایداری لازم در سازمان ها برخوردار باشند. با این حال در یک سازمان، برخی ابعاد اصلی وجود دارد که در صورت مدیریت مناسب، می توانند پایداری سازمان را تضمین کنند.