در این صفحه می توانید لیست جامعی از موضوعات مختلف پروپوزال برای رشته مهندسی کامپیوتر مناسب پایان نامه کارشناسی ارشد ، دکتری و درس روش تحقیق را مشاهده نمایید. مطالعه نمونه پروپوزال ها برای دانشجویان این رشته می تواند بسیار مفید و راهگشا باشد؛ چرا که علاوه بر آشناسازی و آماده سازی دانشجویان برای نگارش پروپوزال نهایی پایان نامه، می تواند ذهن آنها را برای انتخاب موضوعات جدیدتر، باز نماید. مطالعه این نمونه ها می تواند بهترین روش آشنایی با ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی شامل بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، سوالات، روش تحقیق و … باشد.
مهندسی کامپیوتر، رشته ای است که علم و فناوری طراحی، ساخت، پیاده سازی، تعمیر و نگهداری نرم افزار و اجزای سخت افزاری سیستم های محاسباتی مدرن و تجهیزات کنترل شده از طریق کامپیوتر را شامل می شود. از لحاظ سنتی، این رشته ترکیبی از علوم کامپیوتر و مهندسی برق محسوب می شود. در طی چند دهه گذشته، این رشته به عنوان یک رشته مجزا، تکامل یافته است؛ اگرچه از ارتباط نزدیکی با رشته های مهندسی دیگر برخوردار می باشد. مهندسی کامپیوتر بر پایه تئوری ها و اصول محاسبات، ریاضیات، علوم و مهندسی بوده و برای حل مسائل فنی از طریق طراحی سخت افزار، نرم افزار، شبکه ها و فرآیندهای محاسباتی، از این نظریه ها و اصول استفاده می کند.
در این صفحه می توانید لیستی از انواع نمونه پروپوزال های آماده رشته مهندسی کامپیوتر را مشاهده نمایید. این موضوعات شامل مباحث مختلف این رشته شامل شبکه های کامپیوتری، نرم افزار، سخت افزار، هوش مصنوعی و … هستند. این نمونه ها را می توانید با هزینه ای تقریبا رایگان از سایت، دریافت نمایید.
امروزه مباحث فراوانی در خصوص برنامه نویسی نرم افزار، هوش مصنوعی، مدیریت سیستم و به طور کلی علوم کامپیوتر مطرح است. اما مهندسی کامپیوتر در ارتباط با چه بخشی است؟ چه دانشجویانی باید این تخصص را انتخاب کنند و چه دانش و اطلاعاتی را می توانند در کلاس ها کسب کنند؟
متخصصین این رشته برای ایجاد سخت افزار (قطعات فیزیکی) و سیستم عامل که در طیف وسیعی از زمینه ها نظیر لوازم الکترونیکی مصرفی، دستگاه های پزشکی، سیستم های ارتباطی، هواپیما، خودروهای خودران و غیره استفاده می شود، اصول علوم کامپیوتر و مهندسی برق را به کار می گیرند.
دانشجویان این رشته نحوه توسعه، نمونه سازی و آزمایش ریزتراشه ها، مدارها، پردازنده ها، هادی ها و هر جزء دیگر مورد استفاده در دستگاه ها یا سیستم های کامپیوتری (نظیر ابررایانه ها، گوشی های هوشمند، لپ تاپ ها، سرورها، ابزارهای اینترنت اشیا (IoT)) را فرا می گیرند. آنها همچنین “ثابت افزار” را نیز توسعه میدهند؛ این ابزار نوعی نرم افزار ضروری است که این امکان را برای سیستم های عامل و برنامه های کاربردی فراهم می آورد تا به طور کامل، از مزایای سخت افزاری بهره مند شوند.
در ادامه به تعدادی از زیرشاخه ها و گرایش های کاربردی این رشته در سطح بین المللی اشاره شده است: