دانلود پروپوزال تاثیر چارچوب های سرمایه اجتماعی بر بهبود عملکرد سازمان های دولتی

عنوان فارسی

مطالعه ای بر تاثیر چارچوب های سرمایه اجتماعی بر بهبود عملکرد و بهره وری سازمان های دولتی (مطالعه موردی: اداره دارایی استان خوزستان)

عنوان انگلیسی

A Study on the Impact of Social Capital Frameworks on Improving the Performance and Productivity of Government Organizations (Case Study: Department of Finance in Khuzestan Province)

رشته مرتبط

  مدیریت منابع انسانی؛ مدیریت دولتی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
81,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

مفهوم سرمایه اجتماعی، در زمینه های مهم سیاسی و اداری دولتی توسعه یافته است. در هر منطقه جغرافیایی معین، مولفه های ساختاری و نگرشی سرمایه اجتماعی همچون عمر سازمانی جامعه، تعهد سیاسی و سطوح اعتماد بین فردی باعث شکل گیری منابع اطلاعاتی، فرهنگی و انسانی می شود که از آن می توان برای اهداف عمومی از جمله ارائه خدمات عمومی استفاده کرد. همچنین، می توان دریافت که کیفیت نهادهای دولتی، عامل کلیدی و تعیین کننده سطوح سرمایه اجتماعی در جوامع می باشد. با این حال، علیرغم جایگاه مهم سرمایه اجتماعی و عملکرد سازمانهای دولتی در بحث سیاست معاصر، محققین انگلیسی در زمینه مدیریت دولتی، بندرت به بررسی رابطه بین این دو مورد پرداخته اند. این پروپوزال با مروری بر پیشینه تحقیقات تجربی در زمینه رابطه بین سرمایه اجتماعی و عملکرد خدمات دولتی، از دانش مربوط به این مسئله بهره می گیرد.

مفهوم سرمایه اجتماعی به روشی جایگزین، مفهوم سازی شده و مورد استفاده قرار گرفته است. طبق نظر پژوهشگران، این مفهوم شامل ارتباط بین افراد- شبکه های اجتماعی و هنجارهای تقابل و قابلیت اعتماد ناشی از آنها می باشد. این موضوع نشان می دهد که سرمایه اجتماعی، پدیده ساختاری (شبکه ها) و نگرشی (هنجارها) می باشد و به جای اینکه دارایی شخصی باشد، دارایی جامعه محسوب می شود. همچنین، این مفهوم نشان می دهد که منابع ارتباطی یک جامعه را می توان با عوامل معین کنترل کرد تا به نتایج مطلوب دست یافت- که برای کالاهای عمومی می تواند مفید باشد یا حتی نباشد. منتقدین بین نظریه سرمایه اجتماعی و اقتصاد نئولیبرال ارتباط برقرار کرده و به انتقاد از مفهوم سازی محدود پرداخته اند که ارتباط شبکه های اجتماعی را حذف می کند. تاکید بر سرمایه اجتماعی در بحث های سیاسی، توجه را از دیگر عوامل تبیینی مهم همچون سرمایه و طبقه دور می کند که احتمالا مسئول پیامدهای اجتماعی است. با این حال، ضمن اینکه مفهوم سرمایه اجتماعی یک مفهوم بحث برانگیز می باشد، ولی برای بررسی اهمیت روابط اجتماعی در زمینه سیاست دولت مفید می باشد چون رابط دنیای علم و عمل است.

این پروپوزال نیز با تاکید بر این موضوع به بررسی تاثیر سرمایه اجتماعی بر بهبود عملکرد و بهره وری در نهادهای دولتی پرداخته است. این پروپوزال برای مبحث مدیریت منابع انسانی آماده شده و برای استفاده در مقطع دکتری نیز مفید می باشد. همچنین این پروپوزال بر مبنای ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی تدوین شده و مطالعه آن می تواند ابزار مناسبی برای دانشجویان در راستای آشنایی بیشتر با این ساختارها باشد. همچنین امید می رود که ایده های کسب شده از این پژوهش، منجر به پژوهش های مفیدی در آینده گردد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

سرمایه اجتماعی و بهبود عملکرد


دیدگاهها

  1. سید حسن

    بسیار عالی و متنوع

  2. زينب عزيزي

    بسيار عالي

  3. آرش

    بسيار عاالي

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − شش =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi