مهندسی برق 2022

مقالات ترجمه شده IEEE برق 2022

در این صفحه، لیستی از جدیدترین مقالات رشته مهندسی برق مربوط به سال 2022 ارائه شده است. این مقالات از ژورنال های معتبر بین المللی همچون الزویر (Elsevier)، IEEE، IET و … جمع آوری شده اند. لازم به ذکر است که این مقالات توسط تیمی از برترین مترجمین رشته مهندسی برق، و به صورت کاملا تخصصی، ترجمه شده اند.

مهندسی برق، تاثیر بسزایی بر زندگی روزمره ما گذاشته است و سرمنشاء نوآوری های فنآورانه متعددی که امروزه از آنها بهره می بریم، می باشد. این رشته، در هسته خود شامل مطالعه و طراحی دستگاه ها و تجهیزاتی است که از برق، الکترومغناطیس و قطعات الکترونیکی استفاده می کنند. هرگاه که به سمت کلید برق می رویم تا یک چراغ را روشن کنیم یا حتی برروی گوشی هوشمند، ساعت را ببینیم، به متخصصین این رشته نیاز بوده است تا این کارها، امکان پذیر شوند. اشیاء روزمره اطرافمان که آنها را عادی و بدیهی می بینیم (مانند روشن کردن چراغ هنگامی که تاریک است)، عملاً نتیجه صدها سال کار مهندسان این رشته می باشد.

در طرح بزرگ تحقیقات آکادمیک، مهندسی برق، واقعاً رشته جدیدی است. اما در عمر کوتاه خود، به یک رشته تماماً مهم و اساسی تبدیل شده تا برای ما آسایش و راحتی امروز را به ارمغان بیاورد. با پیشرفت فنآوری و بسیار گسترده شدن برق (از تلگراف گرفته تا لامپ)، تقاضا برای افرادی که در این رشته جدید درس خوانده اند و می توانند کار کنند، نیز افزایش یافته است. در ابتدا، مهندسین این رشته در زیرشاخه های فیزیک مشغول مطالعه و تحقیق بودند و بعدها خود را در قالب رشته ای مستقل، معرفی کردند.

امروزه، کاربردهای گسترده این رشته بر کسی پوشیده نیست. متخصصین این رشته، این امکان را برای ما بوجود آورده اند که از بسیاری از آسایش ها و راحتی هایی که امروز از آنها بهره می بریم، از گوشی های هوشمند گرفته تا خدمات شهری عمومی، استفاده کنیم.

مهندسی برق 2022

مقاله برق PDF

در این صفحه، مقالات مهندسی برق که در سال 2022 در نشریات و ژورنال های معتبر بین المللی چاپ شده اند، قرار داده شده است. فایل PDF مقالات انگلیسی را می توانید به صورت رایگان از سایت، دانلود نمایید. ترجمه مقالات در قالب ورد (WORD) انجام شده و دارای فرمت doc یا docx می باشند و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی هستند.

مهندسان برق، در طراحی، توسعه، تست و نظارت بر ساخت تجهیزات الکتریکی، مانند سیستم های راداری و ناوبری، موتورهای الکتریکی، تجهیزات تولید برق یا سیستم های مخابرات، مشغول هستند. همچنین مسئول طراحی سیستم های هواپیما و خودروها می باشند.

وظایف معمول مهندسان این رشته، شامل این موارد هستند:

  • طراحی روش های جدید برای استفاده از برق
  • انجام محاسبات برای توسعه، نصب و ساخت مشخصات فنی و استانداردها
  • هدایت ساخت، نصب و تست تجهیزات الکتریکی جهت اطمینان حاصل شدن از اینکه محصولات از آیین نامه ها و مشخصات فنی پیروی می کنند
  • بررسی و ارزیابی شکایات از جانب مشتریان، ارزیابی مسائل و توصیه راهکارها
  • کار با مدیران جهت بهبود اقدامات تولید

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi