در این صفحه می توانید لیستی از جدیدترین مقالات و موضوعات مرتبط با عایق و فشار قوی رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. ترجمه فارسی بیشتر این مقالات توسط تیمی از بهترین مترجمین رشته برق قدرت انجام شده و برای دریافت آنها می توانید اقدام به خرید نمایید. از زمان پیشرفت صنعت برق، یک راه ممکن برای غلبه بر تلفات و افت ولتاژ در خطوط انتقال، افزایش سطح ولتاژ شبکه انتقال بوده است. یک ولتاژ بالاتر منجر به بازدهی بالاتر و تلفات کمتر و ظرفیت انتقال بیشتر خط می شود و مقدار توان انتقال داده شده در فواصل دور را بیشتر می کند. مهندسی ولتاژ قوی، علم برنامه ریزی، راه اندازی و آزمایش دستگاه های برقی ولتاژ بالا و طراحی عایق هماهنگ برای تضمین کارکرد مطمئن شبکه برق است. بنابراین مهندسی ولتاژ بالا، دسترسی به انرژی برق برای مصرف کننده های دور از واحد تولید برق را فراهم می کند. این شاخه از علم مهندسی، مشخصه های کاری عایق های بیرونی و درونی را توسعه می دهد و بهینه می کند.
ظهور نیمه رساناها و جنبه های جذاب شبکه جریان مستقیم، منجر به توسعه خطوط ولتاژ بالای انتقال DC (یا همان HVDC) شده است. برخی مزایای سیستم های انتقال ولتاژ بالای DC، عبارتند از پایداری دینامیک بالا، توانایی اتصال به منابع بزرگ تجدپذیر DC و ریزشبکه های DC و … . بنابراین توسعه مراکز بار بزرگ و محدود کردن مکان نصب ولتاژ بالا، گسترش خطوط کابلی زیر زمینی HVDC را ممکن ساخته است. این موضوع، توجه مهندسان ولتاژ قوی را به بهبود مشخصه های عایق کابل ها و عایق دیگر تجهیزات DC معطوف کرده است.
در این صفحه، مقالات ISI جدید در مورد موضوع عایق ها و فشار قوی ارائه شده اند. مقالات انگلیسی دارای فرمت PDF بوده و می توانید به صورت رایگان، اقدام به دانلود آنها نمایید. ترجمه فارسی این مقالات در محیط ورد (WORD) انجام شده و دارای فرمت doc و docx می باشند. ترجمه مقالات کاملا قابل ویرایش هستند و می توانید از آنها برای انجام امروز پژوهشی و دانشگاهی خود استفاده نمایید.
مهندسی عایق و فشار قوی، دانشی در مورد انتقال برق در ولتاژهای بالا و در مورد تنش بر تجهیزات استفاده شده در سیستم های انتقال ولتاژ بالا می باشد. مبنای طراحی تجهیزات ولتاژ بالا، تنش بر عایق به واسطه میدان الکتریکی است که به موجب آن، بزرگی تنش به نوع ولتاژ بستگی دارد. توزیع میدان الکتریکی با نزدیکی نسبی برای جریان متناوب و رسانایی برای جریان مستقیم و همسانی آرایش الکترود به دست می آید. ارزیابی توان الکتریکی، نیازمند روش های آزمون آماری و تطبیق یافته است. دانش مبنا در مورد رفتار خرابی در گازها، مبنای درک جدایش در سیال ها و جامدات است. جدایش در سیالات تحت تاثیر رطوبت، ناخالصی ها، و حجم تنش دیده، قرار دارد. جامدها دچار همین پارامتر هستند، اما خرابی های حرارتی و سایشی و طول عمر باقیمانده، مورد توجه می باشند. انواع مختلف گازها، سیالات و جامدهای عایق آلی و غیرآلی تلقیح شده در عایق ولتاژ بالا استفاده می شود و هر یک از آنها، مشخصه های خاص خود را دارد که نیازمند انتخاب دقیق بوده و بسته به تجهیزات مورد انتظار، استفاده می شود. تولید ولتاژهای تست نیازمند ژنراتورهای جریان و ولتاژ تخصصی برای ولتاژهای AC، DC و تکانشی است. اندازه گیری انواع مختلف ولتاژ هم نیازمند سنجش دقیق مدارها شامل تخلیه جزئی و سنجش مشخصه های دی الکتریک است.