رشته مدیریت زنجیره تامین

نمونه پروپوزال تکمیل شده مدیریت زنجیره تامین

در این صفحه می توانید تعداد زیادی از نمونه پروپوزال های تکمیل شده و آماده درس روش تحقیق و مناسب برای پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مربوط به موضوعات مدیریت زنجیره تامین را مشاهده نمایید. مطالعه این نمونه پروپوزال های تکمیل شده می تواند بهترین روش برای آشنایی با ساختارهای استاندارد یک پروپوزال باشد. این نمونه های آماده با هزینه ای تقریبا رایگان در اختیار شما قرار داده شده اند و هزینه پرداختی نیز صرف آماده سازی نمونه های جدیدتر و نیز هزینه های پشتیبانی و نگهداری از سایت می گردد.

در تجارت، مدیریت زنجیره تامین (SCM)، مدیریت جریان کالاها و خدمات، بین مشاغل و مکان ها، و شامل جابه‌جایی و ذخیره سازی مواد خام، موجودی در جریان کار، و کالاهای نهایی و همچنین انجام سفارش نهایی از مبدأ تا نقطه مصرف، می باشد. شبکه ها، کانال ها و کسب و کارهای گره ای به هم پیوسته و مرتبط به هم در ارائه محصولات و خدمات مورد نیاز مشتریان نهایی، در زنجیره تأمین ترکیب می‌شوند.

این فرآیند به صورت «طراحی، برنامه ریزی، اجرا، کنترل و نظارت بر فعالیت های زنجیره تامین با هدف ایجاد ارزش خالص، ایجاد زیرساخت های رقابتی، اعمال نفوذ لجستیک در سراسر جهان، همگام سازی عرضه با تقاضا و اندازه گیری عملکرد در سطح جهانی» تعریف شده است. شیوه اجرایی SCM به شدت از مهندسی صنایع، مهندسی سیستم، مدیریت عملیات، تدارکات، لجستیک، فناوری اطلاعات و بازاریابی استفاده می‌کند، و برای رسیدن به یک رویکرد یکپارچه، چند رشته ای و چند روشی، تلاش می‌کند. کانال های بازاریابی، نقش مهمی در این حوزه ایفا می کنند. تحقیقات انجام شده این زمینه، به موضوعات مرتبط با پایداری و مدیریت ریسک، و دیگر موارد، مربوط می شود. مفهوم مهمی که در SCM مورد بحث قرار گرفته است، انعطاف پذیری زنجیره تامین است. برخی پیشنهاد می‌کنند که «جنبه مردمی» SCM، مسائل اخلاقی، یکپارچگی داخلی، شفافیت/قابلیت مشاهده، و مدیریت سرمایه انسانی/استعداد، موضوعاتی هستند که تاکنون کمتر در دستور کار تحقیقاتی ارائه شده‌اند. این رشته، طیف وسیعی از فعالیت های مورد نیاز برای برنامه ریزی، کنترل و اجرای جریان یک محصول از مواد تا تولید و توزیع به اقتصادی ترین روش، ممکن می سازد. SCM شامل برنامه ریزی و اجرای یکپارچه فرآیندهای مورد نیاز برای بهینه سازی جریان مواد، اطلاعات و سرمایه در عملکردهایی است که به طور گسترده شامل برنامه ریزی تقاضا، منبع یابی، تولید، مدیریت موجودی و تدارکات یا ذخیره سازی و حمل و نقل می باشد.

اگرچه این حوزه، اهدافی مشابه با مهندسی زنجیره تامین دارد، با این حال مدیریت زنجیره تامین بر روی یک مدیریت سنتی تر و رویکرد مبتنی بر تجارت متمرکز است، در حالی که مهندسی زنجیره تامین مبتنی بر یک مدل ریاضی است.

پروپوزال مدیریت زنجیره تامین

پروپوزال زنجیره تامین PDF

در این صفحه می توانید نمونه پروپوزال های آماده مربوط به مدیریت زنجیره تامین را مشاهده نمایید. این نمونه ها در قالب فایل ورد (WORD) و PDF در اختیار شما قرار داده می شوند. فایل ورد این پروپوزال ها، دارای فرمت doc یا docx بوده و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشند. لازم به ذکر است که مطالعه نمونه های آماده در موضوعات متنوع می تواند ذهن شما را برای پیدا کردن موضوعات پژوهشی جدید، بازتر نماید.

این رشته، مدیریت فعال مربوط به اقدامات زنجیره تامین برای به حداکثر رساندن ارزش مشتری و دستیابی به مزیت رقابتی پایدار است. این موضوع نشان دهنده تلاش آگاهانه شرکت های فعال در این حوزه، برای توسعه و اجرای زنجیره های تامین به موثرترین و کارآمدترین روش های ممکن است. فعالیت های این حوزه، همه چیز از توسعه محصول، منبع یابی، تولید و تدارکات و همچنین سیستم های اطلاعاتی مورد نیاز برای هماهنگی این فعالیت ها را پوشش می دهد.

مفهوم مدیریت زنجیره تامین (SCM) بر اساس دو ایده اصلی استوار است:

  • اولین مورد این است که عملاً هر محصولی که به یک کاربر نهایی می رسد نشان دهنده تلاش تجمعی چندین سازمان است. این سازمان ها در مجموع با عنوان زنجیره تامین نامیده می شوند.
  • ایده دوم این است که در حالی که زنجیره های تامین برای مدت طولانی وجود داشته اند، اکثر سازمان ها فقط به آنچه در «چهار دیواری» آنها اتفاق می افتد، توجه کرده اند. تعداد کمی از کسب و کارها، کل زنجیره فعالیت هایی که در نهایت، محصولات را به مشتری نهایی تحویل می‌دهند، را درک می‌کنند. نتیجه کار، بوجود آمدن زنجیره تامین از هم گسیخته و اغلب ناکارآمد می باشد.

سازمان‌هایی که زنجیره تامین را تشکیل می‌دهند از طریق جریان‌های فیزیکی و جریان‌های اطلاعاتی به هم مرتبط می‌شوند.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi