دانلود پروپوزال نقش مدیریت منابع انسانی با مسئولیت پذیری اجتماعی بر بهبود مشروعیت سازمانی

عنوان فارسی

ارزیابی نقش مدیریت منابع انسانی با مسئولیت پذیری اجتماعی در بهبود مشروعیت سازمانی

عنوان انگلیسی

Evaluating the role of human resource management with social responsibility in improving organizational legitimacy

رشته مرتبط

  مدیریت منابع انسانی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
106,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید. این پروپوزال دارای مدل مفهومی می باشد. همچنین این پروپوزال از روی یک مقاله بیس مربوط به سال 2022 تهیه شده است.

در بازارهای امروزی، سازمان ها برای ایجاد ارزش و منافع متقابل، باید روابط خود با ذینفعان را مدیریت نمایند. مفهوم نظریه ذینفعان توسط محققین، مطرح شده است، این نظریه، علایق مختلف سازمانی را شناسایی می کند و نه تنها اهمیت سودآور بودن، بلکه درک و اهمیت دادن به تأثیر فعالیت های شرکتی بر مخاطبان مختلف را نشان می دهد. گروه های ذینفع، تحت تأثیر رفتار و اقدامات سازمان قرار می گیرند؛ با این حال، درک این نکته حائز اهمیت است که این اقدامات بر ثبات شرکت ها نیز تأثیر می گذارد. در واقع، دوام سازمانی به شدت به توانایی برآوردن نیازهای ذینفعان و درک ادراکات آنها بستگی دارد. بنابراین، اگر شرکت ‌ها می‌ خواهند در میان‌ مدت تا بلند مدت موفق باشند، باید طیف کاملی از این نیازها را شناسایی کنند و بتوانند روابط پایداری با پایگاه ذینفعان خود ایجاد نمایند. در حال حاضر الزامات ذینفعان در مورد تأثیر اجتماعی سازمان هایی که با آنها در ارتباط هستند، تقویت شده است. این گروه ها از شرکت ها انتظار دارند تا به نیازهای اجتماعی که فراتر از ملاحظات اقتصادی قرار دارد، پاسخ دهند و از تعامل با مؤسساتی که قادر به برآوردن انتظارات رفتار اجتماعی آنها نیستند، اجتناب کنند. سازمان ها برای بقا و موفقیت در بازار به حمایت ذینفعان نیاز دارند. بنابراین، معرفی سیاست ‌های مسئولیت اجتماعی شرکت به عنصری حیاتی در پاسخگویی به خواسته ‌های اجتماعی تبدیل شده است. بیشتر تحقیقات موجود در مورد مسئولیت اجتماعی شرکت (CSR) به دنبال تجزیه و تحلیل چگونگی تأثیر این سیاست ها بر ادراکات ذینفعان خارجی – از جمله مشتریان، دولت ها، به طور کلی بازارها و غیره – است. با این حال، مدیریت داخلی و تأثیر این اقدامات، نسبتاً ناشناخته باقی مانده است. سازمان ‌ها می ‌توانند ابتکارات CSR متنوعی را اعمال کنند و با توجه به نقش مهمی که کارکنان در عملکرد و موفقیت سازمان ایفا می ‌کنند، رویه ‌های مسئولیت ‌پذیر اجتماعی را در مدیریت خود مطرح نمایند و بدین وسیله، دانش و فرهنگ شرکت را افزایش دهند. بکارگیری طرح های ابتکاری مسئولیت اجتماعی، از قبیل تشویق روابط انعطاف پذیر بین کارکنان و مدیران یا در نظر گرفتن منافع کارکنان، باعث ایجاد اعتماد در شرکت می شود.

این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و تمامی ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. این ساختارها شامل بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، پیشینه، روش تحقیق و … هستند. مطالعه این پروپوزال می توان چشم انداز دانشجویان در مورد نحوه پروپوزال نویسی را گسترش دهد. همچنین از منابع داخلی و خارجی معتبری در نگارش این پروپوزال استفاده شده و شما دانشجویان گرامی با مطالعه آنها می توانید موضوعات جدیدتری را برای اهداف پژوهشی خود پیدا کنید.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:

مدیریت منابع انسانی و مشروعیت سازمانی

اجرای معیارهای مسئولیت اجتماعی به طرق مختلف به شرکت ‌ها سود می ‌رساند، اما این تأثیر شاید در نتایج مالی آن ‌ها قابل توجه تر باشد. سازمان‌ های مسئولیت‌ پذیر اجتماعی، سرمایه اجتماعی و شهرت شرکت خود را بهبود می ‌بخشند، این دو، دارایی ‌های ناملموس مرتبط برای بقای بلند مدت در هر بخش به شمار می آیند. محققان، رابطه بین شیوه های CSR و عملکرد مالی بهتر را ثابت کرده اند، ازینرو رابطه با ذینفعان داخلی در پاسخ به شیوه های مدیریت اخلاقی جدیداً اتخاذ شده، تقویت خواهد شد. علاوه بر این، اگر اقداماتی که این سازمان ‌ها انجام می‌ دهند به ‌عنوان مسئولیت اجتماعی تلقی شوند، کارکنان، احساس تعهد و مشارکت بیشتری نسبت به سازمانی که به آن تعلق دارند، خواهند داشت.

چندین پژوهشگر، از رابطه مثبت و معنادار بین اجرای صحیح سیاست‌ های CSR و مشروعیت یک شرکت حمایت می ‌کنند، این امر به عنوان تناسب درک شده یک سازمان در یک سیستم اجتماعی از نظر قوانین، ارزش ها و باورها تعریف می شود. این نهادها توسط سیستم‌ هایی که در آن فعالیت می ‌کنند، پذیرفته می‌ شوند، ازینرو اقدامات آنها با ارزش‌ ها و هنجارهای جامعه مطابقت دارد و بنابراین برای هر ذینفع، ارزش ایجاد می ‌کند. معمولاً سازمان‌ هایی که سطح مشروعیت بالایی دارند به دلیل حمایت اجتماعی که در درون خود دریافت می ‌کنند، موفق ‌تر و بسیار پاینده تر از سازمان‌ هایی هستند که از سطح مشروعیت پایین‌ تری برخوردارند. شرکت ‌های قانونی، دسترسی بهتری به منابع حیاتی دارند و به شیوه ‌ای نسبتاً بدون محدودیت توسعه می ‌یابند، از این رو، از بررسی دقیق و موشکافانه مداوم، اجتناب می‌ کنند. بنابراین پیاده سازی و نگهداری صحیح این دارایی ناملموس، گامی حیاتی در جهت بهبود عملکرد سازمانی به شمار می آید. سازمان ها می توانند به طور فعال، سطح مشروعیت درک شده خود را مدیریت کنند و بنابراین باید انتظارات ذینفعان خود برای ادامه دریافت حمایت اجتماعی را شناسایی نمایند. با توجه به نگرانی‌ های مربوط به پایداری و تأثیر اجتماعی معاصر، شرکت ‌ها باید از اصول رفتاری مربوط به مسئولیت اجتماعی پیروی کنند تا به عنوان نهادهای قانونی در نظر گرفته شوند و حق وجود خود را توجیه کنند. بنابراین، اجرای طرح هایCSR ، مشروعیت سازمانی را بهبود می بخشد. در این شرایط، هدف اصلی تحقیق حاضر، درک اهمیت شیوه‌ های CSR در مدیریت کارکنان و ارزیابی تأثیر مثبت و معنادار این ابتکارات بر مشروعیت سازمان است (که از طریق ابعاد عمل‌گرایانه، اخلاقی و شناختی اندازه‌گیری می ‌شود). بنابراین، ما انتظار داریم که به سؤالات زیر پاسخ دهیم: (1) آیا شرکت هایی که مدیریت منابع انسانی با مسئولیت اجتماعی را اعمال می کنند، از مشروعیت بیشتری برخوردار هستند؟ (2) کدام انواع مشروعیت (عملی، اخلاقی، شناختی) بیشتر تحت تأثیر شیوه های منابع انسانی پایدار قرار می گیرند؟ و (3) کدامیک از خط مشی های منابع انسانی، تأثیر بیشتری بر مشروعیت دارند؟


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال نقش مدیریت منابع انسانی با مسئولیت پذیری اجتماعی بر بهبود مشروعیت سازمانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 10 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi