دانلود پروپوزال نقش چارچوب های مدیریت دانش در بهبود عملکرد و بهره وری منابع انسانی

عنوان فارسی

مطالعه ای بر نقش چارچوب های مدیریت دانش در بهبود عملکرد و بهره وری منابع انسانی (مطالعه موردی: بنیاد مستضعفان در تهران)

عنوان انگلیسی

A Study on the Role of Knowledge Management Frameworks in Improving Human Resource Performance and Productivity (Case Study: Mostazafan Foundation in Tehran)

رشته مرتبط

  مدیریت دانش؛ مدیریت منابع انسانی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
81,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

هدف اصلی مدیریت سازمانی، تضمین استفاده موثر و کارآمد از منابع متنوع خود مانند کارکنان، سرمایه، مواد خام، انرژی و اطلاعات جهت دستیابی به رقابت پذیری و همچنین افزایش بهره وری، می باشد. اهداف سازمان های ایران، از این نظر مستثنی نیست، زیرا آنها بطور مشابه به دنبال حفظ بهره وری زیاد از طریق نوآوریهای مدیریتی و اجرایی کردن سیاست ها می باشند. در طی تغییرات فنآوری سریع امروزی، شرکت ها همیشه در جدال برای حفظ مزیت رقابتی از طریق بخش بندی بازار با فراهم کردن محصولات و خدمات عالی می باشند. از جمله روش های مختلف، مدیریت در سازمان ها، توجه خود را بیش از پیش بر مهارت کاری کارکنان، سابقه کاری آنها و تخصصشان متمرکز کرده اند تا در دستیابی به هدف خود، برتر باشند. علاوه بر آن، بهبود ارتباطات میان کارکنان و همچنین تغییر فرهنگ سازمان به سمت «اشتراک گذاری آنچه که می دانید»، در سازمان های امروزی، یک قسمت لاینفک است.

بی تردید، دانش به یک دارایی جدایی ناپذیر برای تولید، بعد از نیروی کار، زمین و سرمایه تبدیل شده است. حتی اگر تعدادی از اشکال سرمایه فکری قابل انتقال باشند، دانش داخلی/شخصی به آسانی منتقل، استخراج، حفظ، انتشار و استفاده مجدد، نمی شود. به این ترتیب، اگر کارکنان تصمیم به خروج از سازمان بگیرند ممکن است دانش نهفته در ذهن آنها نیز از دست برود. مبنای مدیریت دانش، تنظیم دقیق این استراتژی است که دانش صحیح با شکل مناسب در افراد مناسب، قرار می گیرد. پژوهش های انجام شده نشان می دهند که موفقیت سازمانی به عنوان یک محصول جانبی عوامل موفقیت بحرانی پیاده سازی مدیریت دانش (KM) را نشان می دهد. در واقع، لازم به ذکر است که تاثیر دارایی های غیرملمول (دانش)، قابل توجه است اگرچه انتقال آنها دشوار است، زیرا عمدتاً از مواجهه با وضعیت های واقعی و در نتیجه از طریق تجربیات واقعی کارکنان، بوجود می آید.

در دنیای رقابتی امروزی، بهره وری به عنوان یک فلسفه که براساس استراتژی بهبود است، مهمترین هدف هر سازمان را تشکیل می دهد؛ بنابراین، مدیریت دانش، نوید خلق ساختار صحیح و زیرساخت فنآوری لازم در سازمان و نیز جانمایی مبتنی بر منابع انسانی، را می دهد. خلق فنون و روش های آموزش جدید برای تعلیم نیروی کار جهت کنترل هزینه، بهبود کیفیت و رضایت مشتری، یک فرآیند مدیریت اساسی است. به خاطر این حقیقت که فنآوریها و فنون اطلاعات مختلف بکار گرفته شده در بکار گیری مدیریت دانش، بازگو کننده اثرات مختلف در فرآیندهای جداگانه و همچنین بهبود شاخص های مختلف در بازده سازمانی است، بنابراین، شرکت های امروزی نیاز به اطلاعات و ارتباطات بیشتری برای کاهش هزینه ها با توجه به کمبود منابع، برای کوتاه سازی زمان تحویل، برای افزایش کیفیت و بهبود بهره وری، دارند.

این پروپوزال نیز با تاکید بر این موضوع، برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. در نتیجه مطالعه این پروپوزال می تواند ابزاری مناسب جهت یادگیری ساختارهای پروپوزال نویسی بوده و ایده های جدیدی را نیز در ذهن مخاطب تداعی نماید.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

مدیریت دانش و بهره وری نیروی انسانی


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال نقش چارچوب های مدیریت دانش در بهبود عملکرد و بهره وری منابع انسانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − نه =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi