پروپوزال حقوق

برای خرید پروپوزال حقوق گرایش جزا ، فقه و مبانی ، خصوصی، اداری، جرم شناسی و … مناسب درس روش تحقیق و پایان نامه میتوانید از محصولات زیر استفاده کنید. اگر دانشجو کارشناسی ارشد یا دکتری هستید و یا محقق در این رشته می باشید طبیعتا مطالعه ی پرپوزالهای آماده کمک شایانی به شما خواهد کرد و مسیر آینده شما را بهتر ترسیم میکند و کمک زیادی به شما برای انجام صحیح و مناسب، خواهد کرد. همه ی محصولات دارای مقاله بیس بوده و ورد (word) قابل ویرایش و pdf هستند و شما خیلی راحت میتوانید آنها را ویرایش کنید. حقوق یکی از مهمترین شاخه های علوم انسانی هست که طبیعتا اخد مدرک ارشد در جذب موکلین و افزایش دانش شما برای احقاق حقوق موکلین خود در دادگاه بسیار تاثیرگذار است و برای اخذ کارشناسی ارشد شما باید با پرپوزال نویسی آشنا باشید و این کار با مطالعه ی محصولات آماده شدنی و بسیار راحت خواهد بود.

پروپوزال نویسی رشته حقوق

در این صفحه می توانید نمونه پروپوزال های آماده مربوط به گرایش ها و مباحث مختلف رشته حقوق را مشاهده نمایید. این رشته، تخصصی است که با تشریفات، شیوه ها و قوانین رفتاری یک جامعه، سروکار دارد که توسط آن جامعه، الزام آور تشخیص داده شده اند. اجرای این مجموعه قوانین، توسط مقامات ناظر و کنترل کننده، صورت می گیرد. این رشته، مجموعه ای از قوانین است که یک جامعه یا دولت برای سروکار داشتن با جرایم، قراردادهای تجاری و روابط اجتماعی، وضع می کند. هر کشور، مجموعه قوانین خاص خود را دارد و هر کدام، منحصر به آن کشور است. یک قانون، که معمولاً توسط یک حکومت ایجاد می شود، برای نظم دادن به رفتار یک جامعه، مورد استفاده قرار می گیرد.

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چه اتفاقی می افتاد اگر در جامعه، هیچ قانون و مقرراتی وجود نداشت؟ تصور بر این است که زنده ماندن در کشور یا جامعه ای که در آن قانون وجود نداشته باشد، دشوار است. همیشه برای حفاظت از خودمان یا دیگران، به قوانین نیاز داریم. این قانون، یک اصطلاح باستانی است که اولین بار با رشد جامعه بوجود آمد تا از طریق آن برروی جامعه نظارت شود یا بتوان گفت که عدالت اجرا می گردد. بدون آن، نمی توانیم نظارت بر هر دولت یا جامعه را تصور کنیم، بدون آن هیچ تمدنی بوجود نمی آید و دچار آشوب می شویم. قانون برای حفاظت از جان و مال در برابر لطمه و آسیب، در نظر گرفته شده است. بدون آن، نمی توانیم نظارت بر هر ملت یا جامعه ای را متصور شویم. می توان گفت که برای بقای با عزت و اخلاقیات، به این دستورالعمل ها نیاز داریم. این فرآیندها بر بسیاری از کارهایی که همه انجام می دهند، حاکم است. این دستورالعمل ها به ما می گویند که وظایف ما چه هستند، همچنین جزای تخلف و تخطی از آنها را نیز به ما می گویند.

بنابراین، همه ما می دانیم که برای نظارت بر خودمان، نیاز به قانون داریم، و یک مسئله اساسی است که یک جامعه یا ملت بدان نیاز دارند. در زندگی روزمره، همیشه به آن گوش می دهیم، از آنها پیروی می کنیم، اما آیا تابحال به این فکر کرده اید که قانون چیست و تعریف آن چگونه است؟ هرگاه فردی از ما بپرسد که قانون چیست، پاسخ معمول ما این خواهد بود که آن، همان عقل سلیم است، اینگونه نیست؟ بله، در واقع همان عقل سلیم است، زیرا براساس اخلاقیات انسانی است و اخلاقیات به معنای «درک درست و غلط است»، که این همان عقل سلیم است. البته باید گفت که تعریف ثابتی نیز برای آن وجود ندارد، بله شما این گونه آن را می خوانید و درک می کنید، اما چنین تعریف ثابتی از آن وجود ندارد. با این حال، بله، می توانیم آن را با یک عبارت زمانی تعریف کنیم اما نه برای همیشه، زیرا براساس زمان و جامعه تغییر می کند. محققین بیان کرده اند که: نمی توانیم در یک یا دو جمله آن را تعریف کنیم، دلیلش این است که جامعه، پویا است و قانون برای تنظیم و نظارت بر آن جامعه، ساخته شده است. بنابراین، چگونه می توانیم یک تعریف ثابت و ایستا از آن ارائه کنیم، هنگامی که خود جامعه پویا می باشد. هرچه قدر که دانش شما در این رشته بیشتر شود، تعریف دقیق قانون نیز برای شما، دشوارتر خواهد شد.

پروپوزال حقوق

دانلود پروپوزال حقوق خصوصی رایگان

نمونه پروپوزال های آماده مربوط به حقوق خصوصی را می توانید در این صفحه، مشاهده نمایید. مطالعه این نمونه های آماده می تواند بهترین روش آشنایی با ساختارهای استاندارد یک پروپوزال باشد و شما را آماده نوشتن پروپوزال نهایی پایان نامه کند. گرایشی از این رشته که با جنبه های روابط بین افراد، که برای حکومت، اهمیت مستقیم ندارد را حقوق خصوصی می گویند. این موارد، شامل قوانین مربوط به مالکیت و امانت، خانواده، قرارداد، تجارت و شبه جرم می باشد. این زمینه برای هرگونه شرایط مرتبط با روابط بین افراد در یک نظام قانونی، ارتباط دارد. بنابراین، این گرایش، بر رابطه بین افراد و حکومت ها، حاکم است. همچنین به آن حقوق عرفی یا مدنی نیز گفته می شود. تعدادی از گرایش های فرعی این رشته شامل این موارد می باشند:

  • قرارداد یا پیمان
  • حقوق شبه جرم
  • مالکیت
  • قانون کار
  • تجارت
  • حقوق شرکت ها
  • رقابت

حقوق عمومی، مجموعه ای از قوانین است که بر رابطه بین افراد خصوصی یا سازمان های خصوصی و نهادهای دولتی (مانند ارگان های دولتی و مقامات محلی)، حاکم است. به بیان کلی، این زمینه با مسائل موثر بر عموم مردم یا بطور کل جامعه، سروکار دارد. تعدادی دیگر از قوانین قرار گرفته تحت این حوزه عبارتند از:

  • حقوق اداری
  • قانون اساسی
  • کیفری
  • حقوق داخلی
  • بین الملل

شرایط در بر گیرنده بدنه های دولتی، در این زمینه شامل می شوند. معمولا، بدنه ها و مقامات دولتی، اختیار می گیرند تا از آن برای تصمیم گیری استفاده کنند و در مجلس، به شکل قوانین مقننه، آنها را تصویب می کنند. موارد زیر، نمونه هایی از بدنه های دولتی می باشند:

  • وزارت خانه ها، بخش ها و ارگان ها
  • مقامات محلی (شامل خدمات اجتماعی، بخش مسکن و مقامات آموزش محلی)
  • مقامات سلامت و بهداشت (شامل NHS)
  • پلیس، زندان ها، دادگاه ها و محکمه ها، دیوان های دادرسی، و بدنه های نظارتی و قانون گذاری مانند شورای عمومی پزشکی

بدنه های دولتی، کارکردهای عمومی و دولتی را انجام می دهند. با این حال، فراهم کردن مسکن و مراقبت از جامعه امروزی، توسط سازمان های خصوصی انجام می شود. یک سازمان خصوصی ممکن است توسط دستورالعمل های دولتی کنترل شود. دیگر کارکردهای بدنه دولتی از این قرارند:

  • مقامات محلی که در مورد فراهم کردن اسکان، تصمیم گیری می کنند
  • بخش هایی که در مورد اعطای مزیت های رفاهی به یک فرد، تصمیم گیری می کنند
  • وزیر کشور که در مورد وضع قوانینی تصمیم می گیرد که تعیین کننده آن است که چه کسی به کمک قانونی می تواند دسترسی داشته باشد.
  • مقامات محلی که تصمیم می گیرند مجوز (کار و غیره) اعطا کنند یا خیر.

حقوق خصوصی

تفاوت بین حقوق عمومی و حقوق خصوصی

پس از تعریف این دو گرایش، تعدادی تفاوت ممکن است مشهود و نمایان شود. عموماً این دو عنوان، مخصوص طبقه بندی قوانین گروه بندی شده مختلف درون نظام و سیستم است. حقوق عمومی، نظارت بر خود نظام و سیستم است، نه نظارت بر افراد. به بیان ساده، تفاوت اصلی بین این دو، در این است که عمل یا اعمال بر کل جامعه تاثیر می گذارند یا یک مسئله بین دو یا چند فرد، تاثیر می گذارد. همچنین متمایز سازی بین این دو مقوله، طبق سطح استاندارد و معیار بکار گرفته شده برای رفتار فردی، امکان پذیر است. برای مثال، تعدادی ممکن است بگویند که اگر انتشار مطالبی باعث «لطمه به عموم مردم» شود یا باعث نقض یک سری استانداردها و عرف ها در جامعه شود، می توان آن را قانوناً مورد نظارت و قانون گذاری قرار داد. البته مرز بین این دو حوزه، ممکن است گاهی کمرنگ شود، به طوری که تعدادی از اعمال ممکن است هر دو نوع قانون را بطور همزمان، نقض کند. اعمال خاصی که گفته می شود «ناقض قوانین جامعه است»، را می توان «عمومی» فرض کرد که بصورت طبیعی آنها را در دسته جرایم و بزهکاری قرار می دهند. بسیاری از جرایم مالکیتی، شامل وارد کردن آسیب خصوصی است. بنابراین چنین تخلف های «خصوصی» را می توان در دسته شبه جرم و همچنین جرایم قرار داد.

پروپوزال تکمیل شده رشته حقوق جزا و جرم شناسی

نمونه پروپوزال هایی که در این صفحه ارائه شده اند، هم در قالب فایل ورد (WORD) و هم فایل PDF هستند. فایل ورد این پروپوزال ها دارای فرمت doc یا docx بوده و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشند. حقوق کیفری، که از حوزه مدنی متمایز شده است، «نظام مرتبط با تنبیه افرادی است که مرتکب جرم می شوند». بنابراین، اگر دو نفر دچار اختلاف شوند، یک حکم کیفری شامل این است که حکومت تصمیم می گیرد که یک فرد را بخاطر یک اقدام یا عدم اقدام (ترک فعل)، مجازات کند یا خیر. این حوزه، به معنای مجموعه ای از قوانین است که برای اقدامات مجرمانه بکار گرفته می شوند. در مواردی که یک فرد به یک قانون کیفری خاص پایبند نباشد، یک اقدام مجرمانه را با نقض قانون، مرتکب شده است. این مجموعه قوانین، با حوزه مدنی متفاوت است، زیرا مجازات ها و تنبیه های کیفری شامل ضبط و فقدان حقوق یک فرد و بازداشت می باشد. برعکس، حوزه مدنی با رفع اختلافات قانونی ارتباط دارد و شامل خسارت های پولی می شود. نظریه های متعددی برای لزوم داشتن یک نظام کیفری وجود دارد. هیچکدام از نظریه ها، انحصاری یا قاطع نیستند. نظریه های اصلی حوزه کیفری شامل: جلوگیری از جرایم، اصلاح مجرم، فراهم کردن پاداش برای اقدام خوب و جلوگیری از جرایم و تخلفات بیشتر است. بحث های بسیار زیادی در مورد این نظریه ها و اینکه کدام سیاست به بهترین نحو توسط بدنه آن ترویج شود، وجود دارد.

این حوزه، یک مجموعه پیچیده از قوانین و مقررات است که تعریف کننده اقدامات مجرمانه، تعیین تنبیه ها و ترسیم قوانین هدایت کننده فرآیندهای بازرسی و دستگیری تا محکوم کردن و عفو خصوصی می باشند. زمینه این رشته عموماً با افراد متهم به ارتکاب یک جرم یا محکوم به آن، سروکار دارد. این حوزه، مجموعه پیچیده ای از قوانین (که معمولاً به آنها قوانین موضوعه و احکام گفته می شوند) و رویه ها (مانند قوانین رویه ها و شواهد دادگاهی) می باشند که قوانین کیفری را تعریف می کنند، مجازات و تنبیه ها را تعیین می کنند و قوانین هدایت کننده فرآیندها و رویه های کیفری از بازرسی و دستگیری تا محکوم کردن و عفو خصوصی را تشریح و ترسیم می کنند.

جرم، یک رفتار و عمل نادرست است که قانون، آن را منع کرده است و بوسیله محدود کردن آزادی (حبس و زندانی)، مورد مجازات و تنبیه قرار می گیرد. قانون گذاران دولتی، جرایم و مجازات های آنها را در قانون اساسی، تعریف کرده اند.

کیفری

نمونه کامل پروپوزال حقوق بین الملل

در این صفحه می توانید لیستی از موضوعات پروپوزال مربوط به گرایش های مختلف رشته حقوق را مشاهده نمایید. این نمونه ها با قیمتی تقریبا رایگان در اختیار شما قرار داده شده اند و می توانید با خرید آنها، به فایل ورد (WORD)، دسترسی پیدا کنید. حقوق بین الملل، شامل قوانین و اصول حاکم بر روابط و مبادلات ملت ها با همدیگر و همچنین، روابط بین دولت ها و افراد و روابط بین سازمان های بین المللی، می باشد. «حقوق بین المللی عمومی» خودش تنها مربوط به مسائل قانونی بین چندین ملت یا ملت ها و شهروندها یا افراد ملت های دیگر، می شود. برعکس، «حقوق بین المللی خصوصی» با بحث و جدل ها بین اشخاص حقیقی، سروکار دارد. این بحث و جدل ها از شرایطی که در ارتباط با چندین ملت هستند، به وجود می آیند. در سالهای اخیر، مرز بین حوزه عمومی و خصوصی بیش از پیش کمرنگ شده است. مسائل حوزه خصوصی نیز ممکن است در برگیرنده مسائل حوزه عمومی باشند و بسیاری از مسائل حوزه خصوصی، اهمیت بین المللی اساسی دارند.

این رشته، شامل مفاهیم پایه و کلاسیک از قوانین در نظام های حقوقی (یعنی، قوانین اساسی، مالکیت، شبه جرم و غیره)، می باشد. همچنین شامل قانون ماهیتی، قانون شکلی، رعایت تشریفات قانونی و مراجع دادخواهی است. موارد زیر، زمینه های اساسی این رشته هستند:

  • حوزه بین الملل اقتصادی
  • حوزه بین الملل امنیتی
  • حوزه بین الملل کیفری
  • حوزه بین الملل محیط زیستی
  • حوزه دیپلماتیک
  • حوزه بین الملل بشر دوستانه، یعنی حقوق جنگ
  • حوزه بشر بین المللی

این حوزه، نظام معاهده ها و پیمانها بین ملت ها است که حاکم بر تعامل ملت ها با ملت های دیگر، شهروندان ملت های دیگر و کسب و کارهای ملت های دیگر می باشد. این گرایش معمولاً به دو دسته تقسیم می شود. «حقوق بین الملل خصوصی» با بحث و جدل ها بین نهادهای خصوصی، مانند افراد یا شرکت ها، که رابطه مهمی با بیش از یک ملت دارند، سروکار دارد. برای مثال، دعوی های بوجود آمده ناشی از نشط گاز سمی در بوپال هند از تاسیسات صنعتی تحت تملک شرکت آمریکایی یونیون کاربید، یک مسئله در حوزه خصوصی بین الملل محسوب می شود. «حقوق بین الملل عمومی» مربوط است به روابط بین ملت ها. اینها شامل استانداردهای رفتار بین المللی، قوانین دریایی، دستورالعمل های اقتصادی، حوزه دیپلماتیک، حوزه محیط زیست، حقوق بشر و مسائل انسان دوستانه می باشند. تعدادی از اصول این حوزه در یک سری معاهده ها نوشته یا «تدوین» می شوند، اما موارد دیگر هیچ جایی نوشته نمی شوند. اینها را موارد مربوط به حوزه «عرفی» می گویند و ملت ها با عدم انجام کاری، با آنها موافقت می کنند.

از آنجایی که اکثر موارد این حوزه، تحت شعاع معاهده ها قرار می گیرند، معمولاً بر عهده تک تک ملت ها است تا آن قانون را اجرا کنند. اما، تعداد معدودی سازمان بین المللی وجود دارد که معاهده های خاصی را اجرا می کنند. مهم ترین نمونه، سازمان ملل است که کشورهای زیادی، عضو آن هستند. کشورها، قوانینی را تدوین می کنند که برای مردمان و قلمرو آنها، اعمال می شوند. به آنها حقوق داخلی گفته می شود و در کشورهای مختلف، بسیار متفاوت می باشند. در این راستا، حوزه بین الملل نیز روی کار آمده که در موارد زیر، کاربرد دارد:

  • بین کشورهای مختلف و برای سازمان های بین المللی (حوزه بین المللی عمومی)
  • بین شهروندان کشورهای مختلف (حوزه بین الملل خصوصی)

جهانی شدن و پیشرفت فنآوری، باعث شده اند تا این حوزه، بسیار مهم شود.

بین الملل

حقوق بین الملل عمومی

حقوق بین الملل عمومی، عمدتاً با قوانین و مسئولیت هایی که کشورها در قبال همدیگر دارند، سروکار دارد. در این حوزه، کشورها را معمولاً «ملت یا دولت» می نامند. این رشته، همچنین برای سازمان های بین المللی مانند «سازمان ملل» (UN) و «سازمان تجارت جهانی» (WTO)، کاربرد دارد. این حوزه، قوانینی را برای مسائل مرتبط با همه بشریت، مانند: محیط زیست، اقیانوس ها، حقوق بشر، کسب و کار بین المللی و غیره، وضع می کند. بدنه های بین الملل، این قوانین را اجرا می کنند. برای مثال، دیوان جنایی بین المللی، پرونده های افراد متهم به جنایات جنگی یا جنایات علیه بشریت را مورد بازرسی و استماع قرار می دهد. این دیوان از «حقوق کیفری بین المللی» استفاده می کند. قوانین این حوزه در معاهده ها، کنوانسیون ها، اعلامیه ها، قراردادها، تشریفات گمرکی و منابع دیگر، دیده می شوند. برای مثال، پروتکل کیوتو، یک قرارداد بین المللی در مورد تغییر آب و هوا است. در این پیمان، کشورهای بسیاری موافقت کرده اند تا آلودگی های گاز گلخانه ای را کاهش دهند تا از محیط زیست، حمایت کنند. مثال دیگر، «کنوانسیون حقوق کودکان» می باشد. کشورهایی که این کنوانسیون را امضا کرده اند باید به حقوق داده شده به کودکان، احترام بگذارند و اطمینان حاصل کنند که آنها، به رسمیت شناخته شده و مورد حمایت قرار گرفته اند.

این امر، یک اصل بسیار مهم در این حوزه را به ما می دهد، یعنی: حق حاکمیت ملت ها. این بدان معناست که یک کشور، آزاد است تا امضای یک معاهده یا قرارداد بین المللی را بپذیرد یا رد کند. کشورهای دیگر می توانند فشار سیاسی یا اقتصادی بر یک کشور وارد کنند تا آن معاهده را امضا کند، اما نمی توانند آن را وادار به امضای آن نمایند.

حقوق بین الملل خصوصی

حقوق بین الملل خصوصی با روابط بین شهروندان کشورهای مختلف سروکار دارد. برای مثال، یک مرد آمریکایی و یک زن فرانسوی در فرانسه ازدواج کرده اند و اکنون در کبک کانادا زندگی می کنند. اگر بخواهند طلاق بگیرند، قوانین این حوزه تعیین می کنند که برای گرفتن طلاق باید به دادگاه ایالات متحده بروند، یا فرانسه یا کبک. همچنین، این قوانین برای کسب و کارها نیز کاربرد دارد. جهانی شدن و اینترنت به این معنا است که شرکت ها، تجارت های بیشتری در کشورهای دیگر انجام می دهند. برای مثال، اگر هنگام خرید اینترنتی چیزی از یک شرکت آمریکایی، دچار یک مشکل شوید و بخواهید طرح دعوی کنید، قوانین بین المللی خصوصی کاربرد خواهند داشت.

 

«حقوق بین الملل» برخلاف اکثر زمینه های دیگر این رشته، هیچ زمینه یا بدنه حاکم تعریف شده ای ندارد، بلکه به بسیاری از قوانین، مقررات و تشریفات مختلف، اشاره می کند که بر تعاملات بین کشورهای مختلف، حکومت های آنها، کسب و کارها و سازمان های آنها، حاکم هستند، تا مسئولیت های خود را در این مبادلات و موارد، شامل کنند. بدنه گسترده ای که تشکیل دهنده این حوزه است، دربرگیرنده یک مجموعه پراکنده از تشریفات بین المللی، یعنی: قراردادها، معاهده ها، توافق ها، منشورها (یعنی منشور سازمان ملل)، پروتکل ها، دیوان ها، یادداشت های تفاهم، سوابق حقوقی دیوان عدالت بین المللی (یعنی دیوان جهانی) و غیره، می باشد. بدون یک نهاد حاکم اجرا کننده، این فرآیندها عمدتاً به یک اقدام و تلاش داوطلبانه تبدیل می شود، که در آن، قدرت اجرا تنها هنگامی بوجود می آید که طرف ها به پایبندی و اطاعت از یک قرارداد، رضایت می دهند.

بخاطر نظام های قانونی گسترده و سوابق ذیربط کشورهای مختلف، قوانین مربوط به حوزه بین المللی، شامل حقوق عرفی (قضایی) و مدنی (قوانین بوجود آمده بوسیله نهادهای حاکم)، می باشند. کاربرد آنها پوشش دهنده همه جنبه های این حوزه هستند تا شامل قوانین ماهیتی، رویه ها و دادخواهی ها، باشند.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi