دانلود پروپوزال مطالعه ای بر عوامل موثر بر تعیین میزان مهریه در بین زوجین

عنوان فارسی

مطالعه ای بر عوامل موثر بر تعیین میزان مهریه در بین زوجین (مطالعه موردی: زوجین 18 تا 35 ساله در شهر قم)

عنوان انگلیسی

A Study on the Factors Affecting the Amount of Mahr among Married Couples (Case Study: Married Couples aged 18 to 35 in Qom)

رشته مرتبط

  حقوق

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
70,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

اگر گذری بر دادگاه ها بیاندازیم، شاهد خیل عظیم پرونده های مختلف در حوزه های مختلف خواهیم بود. در این بین، دادگاه های خانواده نیز بسیار شلوغ تر از سالیان گذشته شده اند. این موضوع، تداعی گر این پرسش است که چه چیزی باعث حجم زیاد این پرونده ها در حوزه های قضایی شده است. پرسشی که ذهن بسیاری از جامعه شناسان، حقوقدانان و روانشناسان را درگیر خود کرده و در همین راستا، مطالعات و پژوهش های بسیاری نیز انجام شده است. با در نظر گرفتن موضوع این پژوهش و در نظر گرفتن همه ناهنجاری هایی که در جامعه رخ می دهد، مساله خانواده اهمیت بیشتری دارد، چرا که حساسیت زیادی روی این رکن از جامعه هست. هرگونه آسیب به بنیان های خانواده می تواند کل ارکان های اجتماعی یک کشور را تحت شعاع قرار دهد.

با در نظر گرفتن موضوع ازدواج و طلاق، در این پژوهش بر آن شدیم تا مساله مهریه را مورد بررسی قرار دهیم. بر کسی پوشیده نیست که مهریه، نقش مهمی در ازدواج دارد و آنگونه که در شرع مقدس نیز اشاره شده، بهتر است تا مهریه متعادلی برای شروع یک زندگی مشترک، قرارداد گردد. امروزه شاهد آن هستیم که تعیین مهریه های غیرمعقول باعث شده تا بسیاری از پسران، توانایی پرداخت این مبالغ را نداشته و میلی به ازدواج نداشته باشند. با این حال، کاملا مشهود است که تعیین نوع و میزان مهریه، مساله ای است که ذهن خانواده طرفین را شدیدا درگیر خود می کند. با در نظر گرفتن این موضوع، که امروزه معیار دقیقی برای تعیین آن وجود ندارد، شاهد آن هستیم که میزان این مهریه در بسیاری از ازدواج ها بسیار نامعقول بوده و نهایتا نیز عواقب خوبی را برای خانواده ها به دنبال نداشته است.

لازم به ذکر است که مهریه، یکی از حقوق مسلم زنان است و طبق قوانین شرع، زن می تواند پس از لحظه عقد آن را از شوهر خود طلب نماید ولی طبق روال رایجی که در جامعه مرسوم است، زنان در هنگام طلاق، طلب مهریه می کنند و طلب مهریه از جانب زن به معنی آن است که وی درخواست طلاق دارد. بحث بر سر کم و زیادی بودن میزان آن در بسیار از محافل وجود دارد و طبق آمارهایی که منتشر شده، میدانیم که تعداد زیادی از زندانیان کشور را نیز، مردانی تشکیل می دهند که از عهده پرداخت آن برنیامده اند.

عوامل زیادی بر تعیین میزان مهریه تاثیرگذار هستند. امروزه بسیاری از خانواده ها، بالا بودن میزان مهریه را دلیلی بر افزایش جایگاه و ارزش زن می دانند. همانگونه که شاهد هستیم در بسیاری از این ازدواج ها نیز میزان مهریه بر اساس سال تولد دختران تعیین می گردد که می توان گفت، پرداخت آن از عهده اکثریت افراد جامعه نیز خارج است و تعیین مهریه های اینچنینی، جای تامل دارد.

هدف این پروپوزال ارزیابی فاکتورهای تعیین کننده در تعیین میزان مهریه در میان زوجین بوده و در این راستا، یک مطالعه موردی نیز در بین زوجین 18 تا 35 ساله در شهر قم انجام شده است. این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. مطالعه این پروپوزال می تواند ابزار مناسبی برای محققین جهت کسب ایده های پژوهشی جدید برای تحقیقات آینده باشد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس آن قرار داده شده است:

میزان مهریه


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال مطالعه ای بر عوامل موثر بر تعیین میزان مهریه در بین زوجین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − دو =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi