عنوان فارسی |
بررسی نظام حقوق بین الملل و راهبردهایی در راستای ممانعت از خشونت علیه زنان |
عنوان انگلیسی |
Examining the international legal system and strategies to prevent violence against women |
رشته مرتبط |
  حقوق |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
خشونت علیه هر انسانی، اعم از زن، مرد و کودک، غیر قابل پذیرش است. با این حال، با توجه به آمارهای ارائه شده توسط نهادهای بین المللی، خشونت علیه زنان، موضوع اجتماعی بزرگتری است و در نتیجه باید توجه بیشتری به آن معطوف گردد و استراتژی ها و رویکردهای مناسب تر و مفیدتری برای آن اتخاذ گردد.
بحث خشونت علیه زنان و تعهدات دولت ها طبق قوانین بین المللی به منظور برداشتن قدم هایی درجهت پیشگیری از چنین خشونتی، مجازات مرتكبین و حمایت از بازماندگان، از مباحث ثابت گفتگو و عمل در سطح بین المللی بوده است. طی 30 سال گذشته در این دوره، این موضوع از موضوعی نسبتاً کم اهمیت به موضوعی معمول در دستور کارهای بین المللی، منتقل شده و ماهیت گسترده و متنوع خشونت علیه زنان به طور فزاینده ای، مستند شده است. علیرغم اقدامات قانونی، سیاستی و سایر اقدامات اتخاذشده در سطح بین المللی و ملی و پیشرفت هایی که صورت گرفته است، خشونت علیه زنان همچنان به صورت گسترده و در اشکال آشنا و جدید در تمام مناطق و کشورها وجود دارد. نه تنها اشکال جدیدی از خشونت، مانند خشونت سایبری (از جمله گفتگوی سایبری، تهدیدات آنلاین خشونت آمیز و فیلم های انتقام جویانه) ظاهر شده است، بلکه اشکال طولانی مدت خشونت همچنان پابرجاست و شکست های قانونی و عملی در رسیدگی به خشونت در همه جا وجود دارد. بسیاری از کشورها هنوز قوانین و مقررات، عرف یا مذهب، اعمال و نگرش هایی دارند که منجر به خشونت علیه زنان می شوند. نمونه های بسیاری از قوانین وجود دارد که اثبات موارد جنایی خشونت جنسی را بسیار دشوار یا تقریباً غیر ممکن می کنند (به عنوان مثال، قوانین اثبات کننده محدود). مصونیت از مجازات اعمال این قوانین هم توسط دست اندرکاران دولتی و هم توسط دست اندرکاران غیر دولتی، امری عادی است. درنتیجه، تقاضای تقویت چارچوب حقوقی و پاسخگویی بین المللی موجود درمورد آن، به ویژه با تدوین کنوانسیون جدید سازمان ملل در مورد خشونت علیه زنان، اما همچنین از راه های دیگری وجود دارد. حامیان کنوانسیون جدید ضمن تشخیص اینکه از بین بردن این قانون تنها از طریق رویکردی چندوجهی امکان پذیر است، حقوق بین الملل و کنوانسیون جدید را مولفه های مهم هر راهبرد برای اعمال اقدامات بیشتر در سطح بین المللی و ملی برای رسیدگی به علل و عواقب چنین خشونتی می دانند. تصویب تعدادی از کنوانسیون های منطقه ای که به صراحت با خشونت علیه زنان و تعهدات کشورها برای مبارزه با آن مقابله می کند، انگیزه این فعالیت ها را فراهم کرده است.
این پروپوزال نیز با در نظر گرفتن این موضوعات به بررسی استراتژی های مناسب در راستای جلوگیری از خشونت علیه زنان پرداخته است. این پروپوزال می تواند برای دانشجویان کارشناسی ارشد رشته حقوق، مناسب باشد. چارچوب های کلی پروپوزال نویسی در این پروپوزال رعایت گردیده است و در نتیجه، مطالعه آن می تواند ابزار مناسبی در راستای آشنایی بیشتر با این ساختارها باشد. همچنین با مطالعه این پروپوزال می توان ایده های پژوهشی جدیدی را نیز برای اهداف دانشگاهی و مطالعاتی آتی، استخراج نمود.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن قرار داده شده است:
سمیع الله –
تشکر از شما بابت تهیه چنین پروپوزال ولی اگر رایگان باشد خیلی خوب خواهد شد.
عبدالهادی ظریفی –
چگونه خریداری نمایم
مرتضی موسی زاده –
برای خرید این محصول می توانید روی گزینه خرید و دانلود کلیک نمایید
سپس با وارد کردن مشخصات خود از جمله ایمیل و شماره تماس، وارد درگاه بانکی به منظور پرداخت هزینه می شوید و پس از پرداخت هم می توانید فایل ورد و پی دی اف پروپوزال را دانلود نمایید.
همچنین این فایل به ایمیلی که وارد کرده اید هم در همان لحظه و به صورت خودکار از سمت سایت، ارسال می گردد
در صورت داشتن سوالات بیشتر نیز می توانید با همکاران ما در بخش پشتیبانی سایت، تماس حاصل نمایید
با تشکر از حُسن انتخاب شما پژوهشگر گرامی
نوید –
با انتشار این نوع پروپوزال ها خدمتی بزرگی کردید برای جامعه تحقیقی
نوید –
ممنون تان بابت انتشار چنین پروپوزال ها که مشکل محققین را حل کردید.
مرتضی موسی زاده –
سپاس از حُسن انتخاب شما پژوهشگر گرامی