عنوان فارسی |
مطالعه ای بر جرم قاچاق کالا و روش های پیشگیری از آن |
عنوان انگلیسی |
A study on the crime of goods smuggling and how to prevent it |
رشته مرتبط |
  حقوق بین الملل |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع
قاچاق به معنای حمل و نقل غیرقانونی اشیاء، مواد، اطلاعات یا افراد، مثلاً به بیرون از یک خانه یا ساختمان ها، به داخل یک زندان یا از یک مرز بین المللی، با نقض قوانین نافذ یا دیگر مقررات می باشد. انگیزه های بسیاری برای قاچاق وجود دارند. این انگیزه ها، شامل مشارکت در تجارت غیرقانونی، مانند تجارت مواد، تجارت اسلحه های غیرقانونی، تجارت حیات وحش غیربومی، مهاجرت غیرقانونی، فرار از مالیات، فرستادن قاچاق برای یک زندانی، یا سرقت اقلام قاچاق شده، می باشند.
قاچاق، سابقه ای طولانی و بحث برانگیز دارد که شاید اولین بار به زمانی بر می گردد که عوارض گمرکی به هر شکلی اعمال شد یا هرگونه تلاشی برای ممنوعیت شکلی از آمد و شد، صورت گرفت. اغلب، قاچاق با تلاش مقامات و مسئولان برای جلوگیری از واردات اقلام قاچاق خاص یا کالاهای بدون مالیات پرداخته شده، ارتباط دارد؛ با این حال، همچنین قاچاق هایی مبتنی بر صادرات غیرقانونی کالاها، وجود داشته است.
قاچاق های بسیاری رخ می دهد هنگامی که تاجران فعال و بلندپرواز تلاش می کنند تقاضای یک کالا یا خدماتی که غیرقانونی است یا مالیات سنگینی دارد را تامین کنند. در نتیجه، قاچاق غیرقانونی مواد مخدر و قاچاق اسلحه ها (تجارت غیرقانونی اسلحه) و همچنین قاچاق تاریخی مواد بنیادین، الکل و تنباکو، گسترش یافتند. از آنجا که قاچاقچی در صورت گیر افتادن هنگام قاچاق، با خطر بسیار زیاد مجازات مدنی و کیفری مواجه می شود، قاچاقچیان قادر به تحمیل یک صرف قیمت قابل توجه بر کالاهای قاچاق شده هستند. سود حاصل از قاچاق کالاها، بسیار هنگفت می باشد.
قاچاق کالا، که به یکی از مشهودترین موارد جرایم اقتصادی معروف است، آسیب های جبران ناپذیری به نظام های اقتصادی کشورها از طریق ایجاد موانع بر سر سرمایه گذاری مولد، تنزل رقابت های سالم در کسب و کار و در نهایت تشکیل و گسترش اقتصاد زیرزمینی و پنهان، وارد آورده است. قاچاق، با ایجاد زمینه های پول شویی و ارتکاب جرایم سازمان یافته بین المللی، امنیت اقتصادی و سیاسی کشورها را بطور جدی مختل می کند. از سوی دیگر ارتکاب جرایم قاچاق به صورت گروهی باعث گسترش و تشدید چنین اقداماتی شده است و در نتیجه شناسایی آنها و مقابله با آنها توسط نظام عدالت کیفری را بسیار دشوار ساخته است. جرایم سازمان یافته، که از جمله شکل های تکامل یافته تر جرایم گروهی می باشند، بر زمینه های مختلف جامعه تاثیر می گذارند، زیرا چنین جرایمی، الزاماً با شیوع فساد بوروکراسی و مالی همراه می باشند. علاوه بر آن، چنین جرایمی، تاثیر منفی بر فرهنگ جوامع می گذارند. براساس متناسب بودن جرم ها، کیفرها و عدالت توزیعی و نظریه مجازات، بنابراین سیاست گذاران کیفری، کیفیت ارتکاب جرایم قاچاق، مانند سازمان را مورد ملاحظه قرار داده اند تا بتوانند بطور موثر با این پدیده در کشورهای مختلف، مقابله کنند. همچنین، واکنش های تفکیک کننده و محض برای این نوع جرایم، نشان دادند.
این پروپوزال نیز با مبنا قرار دادن بحث فوق به بررسی جرم قاچاق کالا و روش های پیشگیری و مقابله با آن پرداخته است. این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت شده است. مطالعه این پروپوزال می تواند ابزاری برای یادگیری این ساختارها باشد. همچنین با مطالعه این پروپوزال می توان ایده های پژوهشی جدیدی را برای تحقیقات آینده کسب نمود.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.