عنوان فارسی |
مطالعه ای بر استفاده از تکنولوژی بلاکچین در صنعت الماس: مزایا و چالش های به کارگیری نوآوری مخرب در حوزه های محافظه کار |
عنوان انگلیسی |
Examining the adoption of blockchain technology in the diamond industry: Benefits and challenges of embracing disruptive innovation in conservative sectors |
رشته مرتبط |
  مهندسی کامپیوتر |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
پایان نامه این پروپوزال | دانلود پایان نامه ارزیابی بکارگیری فناوری بلاکچین در صنعت الماس |
نوآوری برای همسو شدن با سرعت فزاینده بازار و رقابت شدید و دارایی های پرمنفعت، برای رشد اقتصادی امری مهم و ضروری محسوب می شود. همچنین، با تغییر روند فرآیندهای صنعت، فناوری از نقش مهمی در نوآوری شرکت برخوردار است. علاوه براین، فناوری باعث می شود که سازمان ها از حالت های متعارف عملیات و مدیریت، نظیر کار دستی، به حالت های نوین و مبتنی بر فناوری بهره برداری و مدیریت تغییر یابند. انتقال از روش های مرسوم به روش های فناوری، نوعی تغییر یا تحول دیجیتالی محسوب میشود.
این پروپوزال به بررسی استفاده از تکنولوژی بلاکچین در صنعت الماس پرداخته و مزایا و چالش های به کارگیری نوآوری مخرب در حوزه های محافظه کار را مورد ارزیابی قرار داده است. این پروپوزال می تواند برای مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات مناسب باشد. تمامی ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی شامل بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، سوالات، پیشینه تحقیق، روش تحقیق و … به صورت دقیق در این نمونه پروپوزال، تکمیل شده اند. مطالعه بخش های مختلف پروپوزال می تواند روش مناسبی برای دانشجویان در راستای یادگیری بهتر این ساختارها باشد. همچنین با توجه به مسیرهای پژوهشی مشخص شده در این پروپوزال می توان موضوعات پژوهشی جدیدی را نیز برای تحقیقات آینده یافت.
نوآوری تحول آفرین از آنجائیکه فرصت های متعددی را برای ایجاد کالاها و خدمات جدید ایجاد می کند، اصطلاحی است که امروزه در دنیای تجارت امروز، توجه فزاینده ای را به خود معطوف کرده است. با این حال، مقاومت و اختلاف نظر های زیادی در زمینه اتخاذ نوآوری تحول آفرین در مشاغل محافظه کار وجود داشته است که تا حدودی اتخاذ را کند نموده و رقابت این بخش ها در بازار جهانی را دشوارتر کرده است. شایان ذکر است که، مقاومت در برابر تغییر نوعی مانع اصلی در بخش های محافظه کار محسوب شده و موانع و چالش هایی را در مسیر پیاده سازی نوآوری های تحول آفرین ایجاد می کند. همچنین صنایع محافظه کار برخلاف بخش های پویاتر، غالباً رویههای تجاری بلندمدتی داشته و در اتخاذ فناوری های جدید مردد هستند. بخشهای قدیمی نیز ممکن است ریسک گریز بوده و به جای اینکه در صدد یافتن فرصتها و مفاهیم باشند بیشتر به روش های سنتی گرایش داشته باشند.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به بخشی از آن قرار داده شده است:
در نهایت بیشتر صنایع به دلیل تغییر روند بازار ملزم به تنظیم فرآیند خود می شوند. بر طبق اظهارات محققان، یک نوآوری در صورتیکه جایگزین مقرون به صرفه تر و سریعتری را در مقایسه با نوآوری های موجود ارائه دهد، توسط افراد یا جامعه اتخاذ شده و به عنوان مزیت نسبی به شمار می آید. از اینرو، انتظار بر این است که در صورتیکه یک فناوری جدید مزیت نسبی بیشتری را به همراه داشته باشد، احتمال اتخاذ آن نیز افزایش می یابد. لازم به ذکر است که نحوه اتخاذ توسط استراتژی اولیه عاملان، اهداف آنها و پویایی صنعت تعیین می گردد. همچنین پتانسیل پیشرفت های فناورانه برای مختل کردن عملیات سازمان های موجود می تواند چالش ها و موانعی را در مسیر اتخاذ فناوری جدید ایجاد کند.
دشواری اتخاذ فناوری جدید در بخش های محافظهکارانه، مانع مهمی برای اتخاذ نوآوری تحول آفرین به شمار می آید. برای تضمین اجرای یکنواخت نوآوری، غالباً استانداردسازی و مشارکت مشترک تمامی ذینفعان صنعت نیاز است. این امر به خصوص در بازارهایی با رقابت شدید و شرکتکنندگانی که ممکن است رغبتی به همکاری با یکدیگر نداشته باشند، میتواند چالش ها و دشواری هایی را در پی داشته باشد. به طور کلی، برنامه ریزی دقیق، هماهنگی و تمایل تمامی عاملان و ذینفعان برای همکاری در جهت دستیابی به یک هدف مشترک برای اتخاذ موفق نوآوری های تحول آفرین در صنایع محافظه کار امری مهم محسوب می شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.