عنوان فارسی |
استفاده از فناوری اینترنت اشیا در صنعت مراقبت از سلامت: مطالعه موردی در بیمارستان حکیم نیشابور |
عنوان انگلیسی |
Internet of Things (IoT) adoption in Healthcare Industry: a case study in Nishapur Hakim Hospital |
رشته مرتبط |
  مهندسی کامپیوتر |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
پایان نامه این پروپوزال | دانلود پایان نامه بکارگیری اینترنت اشیا در صنعت مراقبت از سلامت در بیمارستان |
در چند دهه گذشته، اینترنت اشیا الهام بخش تحول قابل توجه فناورانه در صنعت مراقبت از سلامت شده است. بکارگیری اینترنت اشیا در دراز مدت می تواند مزایای زیادی برای هر سازمانی داشته باشد. بسیاری از تامین کنندگان مراقبت سلامت در بکارگیری این فناوری زمان سختی را گذرانده اند و با چالش های متعددی از لحظه آغاز تا اجرا روبرو بوده اند. این پژوهش، موانع احتمالی بکارگیری اینترنت اشیا در صنعت مراقبت از سلامت و راهبردهای اتخاذ شده برای غلبه بر این چالش ها در زمینه یک کشور در حال توسعه را بررسی می کند.
اینترنت اشیاء (IoT) تازه ترین فناوری است که نقش حیاتی در دیجیتالی کردن صنعت مراقبت از سلامت بازی می کند. در دو دهه گذشته، موارد اینترنت اشیا مراقبت از سلامت در سراسر جهان در حال رشد هستند و پذیرش مراقبت سلامت متصل (تحت شبکه) در حال گسترش است. برای نمونه، بسیاری از بیمارستان ها در کشورهای توسعه یافته، سیستم ردیابی و مدیریت بیمار را ایجاد کرده اند که به آنها کمک می کند تا زمان انتظار، مدت درمان، و فرآیندهای بیمارستانی مانند پذیرش و ترخیص بیمار را کاهش دهند. در عمل بهینه سازی تجربه پیوسته مشتری و انعطاف سازمانی و نوآوری، محرک ها و اهداف اصلی بکارگیری فناوری های دیجیتال توسط تامین کنندگان مراقبت سلامت است. مطالعات پیشین در مورد اینترنت اشیاء نشان داده است که تامین کنندگان مراقبت سلامت و شرکت ها از طریق بکارگیری اینترنت اشیاء، افزایش قابل توجه کارآمدی و سودآوری را در کسب و کار خود تجربه کردند. در مجموع، این فناوری برای شرکت ها و سازمان های صنعت مراقبت سلامت مزایای زیادی در فرآیندهای کاری به همراه خواهد داشت.
این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر تهیه شده و از مطالب ارائه شده در آن می توان برای رشته های دیگری همچون فناوری اطلاعات و پزشکی نیز استفاده نمود. ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی شامل بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، بیان اهداف، فرضیات، پیشینه تحقیق و روش تحقیق در این پروپوزال به تفصیل ارائه گردیده اند. مطالعه این نمونه پروپوزال آماده می تواند روش بسیار مناسبی در راستای آشنایی با روش های پروپوزال نویسی برای دانشجویان باشد. همچنین با توجه به منابع جدید استفاده شده در پروپوزال و نیز محدودیت ها و مسیرهای پژوهشی مشخص شده در آن، می توان موضوعات تحقیقاتی جدیدی را نیز برای پژوهش های آینده یافت.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) تهیه شده و کاملا قابل ویرایش می باشد؛ در ادامه نیز، تصویر مربوط به بخشی از این پروپوزال قرار داده شده است:
اینترنت اشیا، یک شبکه از دستگاه های فیزیکی و تجهیزات دارای اقلام الکترونیک، نرم افزار، حسگرها و اتصالات است که به این اشیاء امکان جمع آوری و تبادل داده ها را می دهد. به عبارت دیگر، مفهوم اینترنت اشیا عموماً به ارتباط، تعامل و اشتراک گذاری داده های موضوع بندی شده میان دستگاه ها و سیستم های متصل از طریق اینترنت با هدف افزایش کارایی در یک وضعیت خاص اشاره دارد. بهترین نمونه آن در ارتباط با هوش مصنوعی را می توان در زمینه های ساخت و شرکت های خودروسازی توضیح داد. حسگرها و تجهیزات هوشمند پراکنده در بخش های تولیدی در کنار هوش مصنوعی به طور پیوسته داده جمع آوری می کند تا کاربرد را گسترش دهد. این مزایا می تواند نگهداری پیشگیرانه، بهره وری بیشتر، و مدیریت ریسک باشد. در مراقبت سلامت، نمونه آن برنامه ریزی معاینات پزشکی و دریافت دستگاه آزمایشی برای بیماران از طریق برنامه های کاربردی تلفن های هوشمند و دستگاه ها بدون تماس با بیمارستان یا حضور فیزیکی است. تجهیزات مراقبت سلامت مبتنی بر اینترنت اشیا، تشخیص زودهنگام بدحال شدن احتمالی و آگاه سازی بیماران و متخصصان را ممکن می کنند طوری که بتوان بدون معطلی، بیماران را درمان کرد.
صنعت مراقبت سلامت ثابت کرده که می تواند یکی از بخش های به شدت متحول شده در نتیجه بکارگیری فناوری دیجیتال در سطوح مختلف فرآیندها، محصولات و خدمات باشد. اینترنت اشیاء را می توان ابزار دیجیتال انقلابی برای صنعت مراقبت از سلامت دانست، چون قابلیت تبدیل خدمات سنتی مبتنی بر کاغذ مراقبت سلامت به داده های زمان واقعی بیمار و نظارت از دور بر بیمار را دارد. این پدیده را دیجیتالی شدن می نامند که در دو دهه گذشته بر صنعت مراقبت از سلامت تسلط یافته است چون تامین کنندگان مراقبت سلامت ضرورتاً روی کاربرد اطلاعات دیجیتالی برای ایجاد روش های ساده تر و کارآمدتر کار، تمرکز دارند. دیجیتالی شدن به تبدیل یک محصول یا خدمات خاص از شکل آنالوگ به شکل قوی و دیجیتال گفته می شود. سیستم الکترونیک سوابق پزشکی (EMRs) و دستگاه های ردیابی زمان واقعی پوشیدنی، نمونه هایی از دیجیتالی شدن در صنعت مراقبت سلامت هستند. این تحول در مراقبت سلامت نتیجه مشترک بکارگیری فناوری و نوآوری سریع فناوری برای انجام بهتر فعالیت های کاری و بررسی فرصت ها در صنعت مراقبت سلامت است. از دید سازمانی و مدیریتی، بکارگیری فناوری های دیجیتال (مانند اینترنت اشیاء) نقش مهمی در تحول مراقبت سلامت و روش ارائه آن بازی کرده است. همچنین انتظار می رود که تاثیرات قابل توجهی نیز در آینده داشته باشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.