دانلود پروپوزال ارتباطات اضطراری برای LoRaMesh از طریق بلاکچین

عنوان فارسی

ارتباطات اضطراری برای LoRaMesh از طریق تکنولوژی بلاکچین و تکنولوژی های توزیع شده

عنوان انگلیسی

Emergency Communication for LoRaMesh using Blockchain and Distributed technologies

رشته مرتبط :

  مهندسی کامپیوتر

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1402
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
99,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

در جامعه امروزی، شبکه های ارتباطات اضطراری برای پلیس، بیمارستان ها و ارتش وجود دارند که می توان برای مثال به شبکه ارتباطات Rakel در سوئد اشاره نمود. اما مردم عادی نیز هنگام رخداد بلایا نیاز به روش هایی برای ارتباطات دارند. چندین اجرا از شبکه های اضطراری برای زمین لرزه و انواع دیگر بلایا وجود دارند که بوسیله چندین مقاله پژوهشی توضیح داده شده اند. اغلب این شبکه های ارتباطات براساس LoRa، می باشند که یک پرتکل شبکه طولانی برد است که در کاربردهای اینترنت اشیاء (IoT) مورد استفاده قرار می گیرد. در یکی از این سیستم های ارتباطات اضطراری، توسعه گران، یک شبکه LoRaMesh ساخته اند که برای ارتباطات در کوهستان آلپ قابل استفاده است هنگامی که وقایعی رخ می دهد و در این پژوهش نویسندگان بیان می کنند که کارآیی آن را می توان با یک برنامه پیام رسانی تعمیم و گسترش داد.

این پروپوزال برای مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر آماده شده و در آن به بررسی ارتباطات اضطراری برای LoRaMesh از طریق فناوری بلاکچین و فناوری های توزیع شده پرداخته شده است. ساختارهای استاندارد پروپوزال شامل بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، سوالات، پیشینه تحقیق و روش تحقیق در این پروپوزال رعایت گردیده اند و در نتیجه می توان مطالعه آن را به هر دانشجویی که تمایل به آشنایی بیشتر با این ساختارها را دارد توصیه نمود. با توجه به منابع معتبر و جدیدی که در این پروپوزال معرفی شده اند می توان ایده ها و موضوعات پژوهشی جدید و مشابهی را نیز برای تحقیقات آینده یافت.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به بخشی از آن قرار داده شده است:

LoRaMesh

راهکارهای بسیاری برای ساخت برنامه پیام رسانی با استفاده از پرتکل های استاندارد، مانند «پرتکل انتقال ابرمتن ایمن» (HTTPS) وجود دارند که برای ارسال و دریافت داده های رمز گذاری شده استفاده می شود؛ همچنین سیستم های نام دامین (DNS) برای تبدیل آدرس IP به یک نام و غیره را می توان اشاره نمود. اما این پرتکل ها اغلب پوشش دهنده همه نقاط ضعف ادوات اینترنت اشیاء (IoT) نیستند. برای مثال، پرتکل هایی مانند DNS یا «زیرساخت کلید عمومی» (PKI) که برای تسهیل مدیریت طرح رمزنگاری در پرتکل HTTPS استفاده می شوند، هر دو نقایص امنیتی دارند. اختیار مرکزی برای این پرتکل ها می تواند آسیب پذیر باشد، تخریب شود یا بخاطر مشکلات یا بلایای طبیعی یا پیاده سازی غیرصحیح این پرتکل ها، غیرقابل دسترس شود. این مسائل می توانند باعث اختلال در ارتباطات برای کاربران نهایی شود و ملزم کند که به این مقام های مرکزی اتکا کنند تا مسائل را حل کنند و این تهدیدات را برطرف کنند. آپدیت ها یا رفع مشکل هایی برای مسائل امنیتی وجود دارند هنگامی که یک دستگاه تعبیه نشده باشد. برای ادوات IoT، این آپدیت ها لازم است بخصوص برای آن دستگاه خاص ساخته شوند که این امر به ندرت رخ می دهد. هنگامی که آپدیت ها اغلب برروی سخت افزار IoT، بسیار مبرم باشند. اما برای بلایای طبیعی، هیچگونه راهکاری وجود ندارد هنگامی که زیرساخت بوسیله مثلاً یک زمین لرزه تخریب شود و در نتیجه همه ابزارهای ارتباطات عادی از بین می روند. اما پرتکل های بلاکچین و توزیع شده در ترکیب با IoT می توانند به ایجاد یک راهکار غیرمتمرکز کنند که به هیچ مکان خاصی وابسته نیست و به دفع این تهدیدات در یک شبکه ارتباطات اضطراری کمک می کنند. پژوهشگران توصیه کردند که می توان از پرتکل های بلاکچین و توزیع شده برای پر کردن نقاط ضعف ادوات IoT از طریق این مطالعه نظری استفاده نمود.


نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود پروپوزال ارتباطات اضطراری برای LoRaMesh از طریق بلاکچین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi