دانلود پروپوزال روش های شناسایی فیشینگ URL ها با یادگیری ماشین

عنوان فارسی

بررسی روش های شناسایی فیشینگ URL ها با استفاده از یادگیری ماشین

عنوان انگلیسی

Investigating the methods of detecting phishing URLs using machine learning

رشته مرتبط

  مهندسی کامپیوتر

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
99,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال برای مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر تهیه شده و در آن به بررسی مدل تشخیص فیشینگ URL ها بر اساس یادگیری ماشین پرداخته شده است. مطالعه این نمونه پروپوزال با توجه به مباحث جدید مطرح شده در آن می تواند زمینه ساز کشف موضوعات پژوهشی جدید برای تحقیقات آینده گردد.

فیشینگ یکی از رایج ترین روش های دسترسی به داده های شخصی است. برای به حداقل رساندن آسیب یک حمله فیشینگ، لازم است که آن را در کوتاه ترین زمان ممکن شناسایی کنیم. تقریباً تمامی انواع حمله فیشینگ از URL های فیشینگ استفاده می کنند. URLهای فیشینگ به وبسایت ها یا صفحات وب، لینک شده اند. این وبسایت ها یا صفحات وب بنحوی طراحی شده اند که شبیه وبسایت های معتبر و قانونی به نظر برسند، اما در واقعیت کار سایت های مخربی هستند که توسط مجرمان سایبری ایجاد شده اند. آن ها با استفاده از این وبسایت ها اطلاعات شخصی همچون اطلاعات ورود به حساب (لاگین)، شماره های کارت اعتباری و سایر داده های حساس را سرقت می کنند.

این پروپوزال در قالب فایل ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به یکی از صفحات آن قرار داده شده است:

تشخیص فیشینگ

نمی توان بیشتر از این حد روی اهمیت تشخیص URLهای فیشینگ تاکید کرد، زیرا آن ها تهدید مهمی نسبت به افراد و سازمان ها هستند. در اینجا دلایلی راجع به ضرورت تشخیص URLهای فیشینگ را بیان می کنیم:

  • حفاظت در برابر سرقت هویت: URLهای فیشینگ معمولاً برای فریب افراد و افشای اطلاعات لاگین، جزئیات حساب بانکی و سایر اطلاعات شخصی طراحی شده اند. افراد و سازمان ها می توانند با تشخیص این URLها از خود در برابر سرقت هویت حفاظت کنند.
  • جلوگیری از زیان های مالی: حملات فیشینگ زیان های مالی شدیدی را به افراد و سازمان ها تحمیل می کنند. سازمان ها می توانند با تشخیص و مسدودکردن URLهای فیشینگ، از سرقت پول و داده های حساس توسط مجرمان سایبری جلوگیری کنند.
  • حفاظت در برابر بدافزار: URLهای فیشینگ معمولاً حاوی لینک هایی به نرم افزارهای مخرب هستند، و این نرم افزارها در شرایط خاصی به رایانه یا شبکه آسیب می زنند.سازمان ها با تشخیص و مسدودسازی این URLهای فیشینگ، می توانند از آلوده شدن به بدافزار و رخنه داده ها جلوگیری کنند.
  • حفظ اعتماد: ممکن است سازمان هایی که قربانی حملات فیشینگ هستند اعتماد مشتریان، کارفرمایان و شرکای خود را از دست بدهند. سازمان ها با تشخیص و پیشگیری از حملات فیشینگ، اعتبارشان را حفظ می کنند و از گسترش اخبار منفی جلوگیری می کنند.

بطور خلاصه، تشخیص URLهای فیشینگ، نقش اساسی را در حفاظت در برابر سرقت هویت، زیان مالی، خنثی سازی آلودگی بدافزار و حفظ اعتماد دارد. افراد و سازمان ها باید هوشیاری لازم برای شناسایی و گزارش دهی URLهای فیشینگ را داشته باشند تا در جهان دیجیتال امن باقی بمانند.


نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود پروپوزال روش های شناسایی فیشینگ URL ها با یادگیری ماشین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک − یک =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi