عنوان فارسی |
رویکردهای مدیریت انرژی در خانه های هوشمند با استفاده از اینترنت اشیا در محیط شهرهای سبز |
عنوان انگلیسی |
Energy Management Approaches in Smart Homes using the Internet of Things (IoT) in Green Cities Environment |
رشته مرتبط |
  اینترنت اشیا |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
بحران جهانی انرژی برای دهه ها یکی از چالش های مهمی بوده که اقتصاد جهانی و محیط زندگی سالم را تهدید می کند. گزارش اخیر منتشر شده در سال 2020 توسط انرژی اوتلوک، افزایش 2.9 درصدی مصرف انرژی جهانی را در سال 2018 نشان می دهد که به عنوان سریع ترین نرخ افزایش یافته طی دهه ها در مقایسه با افزایش متوسط اولیه سالانه معمول آن یعنی 1.5 درصد در نظر گرفته می شود و پیش بینی می شود در سال های آینده به سرعت افزایش یابد. همین گزارش نشان می دهد که ایالات متحده آمریکا تا سال 2002 بزرگترین مصرف کننده انرژی در جهان بود، در این زمان، منطقه آسیا از آن پیشی گرفت. این روند، نقطه عطف قابل توجهی را نشان می دهد که از نزدیک با افزایش مداوم جمعیت و تعداد صنایع و زیرساخت ها در منطقه آسیا مرتبط است. گزارش دیگری همچنین نشان می دهد که تلاش های دولت برای بهبود رفاه و سبک زندگی شهروندان تا حدی با افزایش شدید شدت انرژی که منجر به مصرف انرژی بیشتر در منطقه آسیا می شود جبران شده است. گزارش اخیر تلاش چین برای مدیریت عرضه تقاضای انرژی برای بیش از 1.3 میلیارد نفر و هزاران صنعت را ستود. اخیراً افزایش غیرعادی در استقرار مداوم سامانه های تهویه مطبوع و گرمایش، اجاق های مایکروویو، تلویزیون، سشوار و سایر لوازم خانگی وجود داشته است.
در حال حاضر، بخش صنعت، مصرف کننده اصلی انرژی جهانی است که از 40% تا 90%، ساختمان ها (43% تا 56%)، حمل و نقل (18% تا 46%)، افزایش یافته و مابقی را به حساب غیر احتراقی تبدیل کرده است. در طول سال ها، محققان از مصرف انرژی تاریخی برای افزایش بهره وری انرژی از طریق فناوری های مختلف استفاده کرده اند. فناوری های نوظهور شبکه هوشمند، صرفه جویی بیشتری در مصرف انرژی فراهم می کنند، به دنبال پایین ترین نرخ مصرف انرژی هستند، تولید، عرضه و مصرف انرژی را در تمام بخش ها تسهیل می کنند و به ایجاد تعادل در تولید، عرضه و مصرف انرژی در تمام بخش ها کمک می کنند که نشان دهنده کاهش تقاضای انرژی در بخش های ساختمان و حمل و نقل به کمتر از نصف نرخ است. از 20 سال گذشته به طور مشابه، افزایش تقاضای انرژی در صنعت نیز شتاب خود را از دست داد. علیرغم پیشرفت تکنولوژی کنونی، تقاضای انرژی غیر احتراقی به ویژه در صنعت به عنوان ماده اولیه در پتروشیمی، کاهش نیافته است. تحلیل اوج مصرف انرژی جهانی از سابقه داده های مصرف انرژی جهانی برگرفته از چشمانداز مربوط به سالهای 1990 تا 2020 نشان می دهد که تقاضای مصرف انرژی منطقه آسیا تا سال 2019 تا 95 درصد افزایش یافته است و این منطقه در مجموع، 2.26 میلیارد تن مصرف می کند و از ایالات متحده با مصرف کل معادل 2.17 میلیارد تن پیشی می گیرد. به طور مشابه، این تجزیه و تحلیل، افزایش 60 درصدی در بخش صنعت را از سال 1990 تا 2019 نشان می دهد.
این پروپوزال در محیط ورد آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:
برای دریافت ترجمه مقاله بیس مربوط به این پروپوزال می توانید وارد لینک زیر شوید:
در طول سالها، شواهد نشان داده اند که گرم شدن کره زمین، یک عامل محرک است که در افزایش ناگهانی تقاضای جهانی انرژی، به ویژه در کانادا، چین، ایالات متحده و روسیه در تلاش برای خنک کردن و گرم کردن محیط های مسکونی بسیار سرد که از دهه 1950 تجربه شده، نقش داشته است. برای کاهش اثرات انرژی فعلی و زیست محیطی مرتبط، بخش ساختمان، نیازمند یک راه حل انرژی پایدار در قالب منابع انرژی تجدیدپذیر و فناوری های بهره وری انرژی است. منابع انرژی تجدیدپذیر، فرصت هایی را برای ساکنان جدید فراهم می کنند تا در نوع خود، برق تولید کنند. این بدان معناست که یک طراحی استاندارد برای خانه هوشمند، مستلزم در نظر گرفتن منابع انرژی تجدیدپذیر است. یک تحقیق شبکه هوشمند با تکنیک ها و فرصت های جدید برای مدیریت منابع انرژی (از جمله تولید، ذخیرهسازی و عرضه) و استفاده (تقاضا و مصرف) بهویژه در بخش ساختمان به عنوان مرز جدیدی برای خانه های هوشمند آینده نگر، پدیدار شد. امروزه افزایش انطباق با این روند در دیدگاه عملی و تحقیقاتی برای ارائه یک محیط زندگی سالم تر و راحت تر از همیشه وجود دارد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.