عنوان فارسی |
ارزیابی کاربرد فناوری بلاک چین در ایمن سازی شبکه های نرم افزار محور |
عنوان انگلیسی |
Evaluate the Application of Blockchain Technology in Securing Software Defined Networks |
رشته مرتبط |
  مهندسی کامپیوتر |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
یافته های بدست آمده حاکی از آن است که همراه با افزایش نمایی در زمینه پیچیدگی مدیریت و پیکربندی شبکه، شبکه نرم افزار محور (SDN) به عنوان یک الگوی شبکه امید بخش ظهور کرده است. لازم به ذکر است که هدف SDN تبدیل کارآمد معماری و عملیات شبکه به چابکی، و غنیسازی اثربخش عملکرد عناصر شبکه، نظیر روترها و سوئیچ ها، از طریق تزویج زدایی صفحه کنترل از صفحه داده می باشد. در SDN، هوش شبکه در یک موجودیت نرم افزاری به نام کنترل کننده SDN متمرکز می باشد که این امکان را برای مدیران شبکه فراهم می کند تا منابع شبکه را به صورت پویا، مدیریت، ایمن و بهینه سازی کنند و به صورتی برنامه ریزی شده تمام الگوی ترافیک شبکه را پیکربندی کنند. با وجود مزایای قابل ملاحظه ای که SDN در زمینه معماری شبکه فراهم کرده است، چالش های امنیتی جدیدی را ایجاد نموده و برای گسترش بردارهای حمله، استراتژی های پیاده سازی متفاوتی را ارائه می دهد. لازم به ذکر است که این مطالعه به طور گسترده ای برای ایمن سازی و محافظت از معماری SDN، استفاده از فناوری بلاکچین را مطرح نموده و در خصوص الزامات مربوط به ادغام فناوری های نوآورانه SDN و بلاکچین در زمینه محرمانه بودن، یکپارچگی و در دسترس پذیری زیرساخت شبکه به بحث می پردازد.
زمانیکه تقاضا برای بانکداری آنلاین و خدمات مالی با افزایش فزاینده ای همراه شد، فناوری بلاکچین برای ایجاد یک سیستم پرداخت آنلاین ایمن و بدون نیاز به نهاد مالی، به عنوان یک فناوری مخرب ظهور کرد. همچنین، این فناوری مورد توجه فزاینده جوامع مختلف، نظیر دانشمندان، صنایع، و ذینفعان مواجه شد و با ظهور بیت کوین، محبوب ترین ارز رمزنگاری شده جهان، گام های تاثیرگذاری برداشته شد. با توجه به ویژگیهای برجسته بلاکچین، نظیر تمرکززدایی، ناشناس بودن، ماندگاری و قابلیت استماع، این فناوری به صورت فزاینده ای در حوزه های متعدد نظیر مراقبتهای بهداشتی، مالی، قراردادهای هوشمند و اینترنت اشیا (IoT) مورد استفاده قرار گرفته و گسترش یافت. همچنین در سالهای اخیر اندازه بازار جهانی بلاکچین به طور نمایی رشد داشته است و انتظار بر این است که تا سال 2023 به ارزشی بیش از 23.3 میلیارد دلار دست یابد. همچنین شایان ذکر است که، سادگی و شفافیت فرآیند تجاری بین فرستنده و گیرنده از جمله عوامل کلیدی هستند که این بازار در زمینه فناوری بلاکچین هدایت می کنند. با این وجود، از طریق یک سازمان شخص ثالث، فرآیند کسب و کار به طور سنتی اداره و مدیریت میشود، که برای تکمیل تراکنشهای بین طرفین مستلزم زمان زیادی می باشد و معمولاً هزینه های مربوط به انتقال سیم ورودی و خروجی را نیز شامل می شود.
شبکه نرم افزار محور (SDN) ادغام عمودی داده ها و سطوح کنترل را تغییر داده و منطق کنترل شبکه را به یک موجودیت متمرکز تحت عنوان کنترل کننده SDN هدایت می کند. با وجود اینکه، این نوع پیاده سازی، به بهبود مدیریت و پیکربندی شبکه منجر می شود، اما معماری SDN همچنان در برابر حملات سایبری مختلف آسیب پذیر است. اما فناوری بلاکچین برعکس SDN می باشد، به طوریکه در آن داده ها تمرکز زدایی شده اند و نیازی به شخص ثالث قابل اعتماد در شبکه P2P وجود ندارد. همچنین بلاکچین بر اساس دسترسی به تراکنش ها تحت عنوان عمومی، خصوصی یا کنسرسیوم دسته بندی می شود. در بلاکچین عمومی، تمام گره ها در فرایند اجماع مشارکت نموده و شاهد جزئیات تراکنش هستند. با این وجود، در بلاکچین خصوصی و کنسرسیوم، دسترسی به تراکنش ها بر اساس تصمیم اتخاذ شده توسط یک نهاد متمرکز، اعطا و لغو میشود و تنها تعداد محدودی از گره های از پیش تأیید شده در روند اجماع مشارکت می کنند.
این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر آماده شده است. تمامی ساختارهای استاندارد یک پروپوزال از جمله بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، فرضیات، سوالات و … در آن رعایت شده است؛ در نتیجه مطالعه این پروپوزال برای آن دسته از دانشجویانی که تمایل به آشنایی بیشتر با این ساختارها دارند، بسیار مفید خواهد بود. همچنین مطالعه پروپوزال های نمونه می تواند روش بسیار مناسبی جهت یافتن موضوعات پژوهشی جدید باشد.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.