عنوان فارسی |
امنیت داده ها در محیط رایانش ابری با استفاده از رویکرد DNA |
عنوان انگلیسی |
Data Security in Cloud Computing Environment using the DNA Approach |
رشته مرتبط |
  مهندسی کامپیوتر |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
یافته های بدست آمده حاکی از آن است که رایانه ها هر روزه از عصر لوله خلاء به سمت هوش مصنوعی در حال پیشرفت هستند که برای ارتباطات داده از طریق اینترنت از بسیاری از فناوری های پیشرفته تشکیل شده اند. لازم به ذکر است که رایانش ابری (محاسبات ابری)، یکی از شاخص های عصر محاسبات در مقیاس وسیع محسوب می شود که در آن تعداد زیادی از رایانه ها، توزیع شده و به صورت موازی به یکدیگر متصل می شوند. در مطالعه حاضر، بسیاری از فنآوری ها نظیر رایانش همگانی، مجازی سازی، سیستم شبکه و پردازش توزیع شده برای پیاده سازی بسیاری از خدمات نظیر سرور، فضا، سخت افزار شبکه، پرداخت به ازای استفاده و بسیاری از موارد دیگر با یکدیگر ترکیب میشوند. شایان ذکر است که در یک محیط ابری سه موجودیت اصلی نظیر (i) مالک داده(DO) ، (ii) ارائه دهنده خدمات ابری (CSP) و (iii) کاربر وجود دارد. در مطالعه حاضر، بسیاری از کاربران در سرور ابری دادههای محرمانه خود را ذخیره سازی میکنند و خدمات ابری ارائه شده توسط CSP از سوی مالکان و کاربران مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در محیط ابری امروزی، مدیریت کلان داده ها یک قابلیت مهم مورد انتظار محسوب می شود. امروزه کلان داده ها یکی از حوزه های پیچیده برای تحقیق به شمار می آیند. لازم به ذکر است که کلان داده متشکل از حجم وسیعی از داده ها نظیر داده های ساختار نیافته و ساختار یافته بوده و مستلزم جمع آوری، پردازش، تحلیل و تجسم است. همچنین برای استخراج اطلاعات و تبدیل داده ها، ابر داده حاوی تکنیک ها و روش های پیشرفته ای می باشد. با این وجود، به دلیل وجود تعداد زیادی از مهاجمان و کاربران مخرب، کنترل دسترسی و امنیت داده ها دو دغدغه اصلی کلان داده ها در یک محیط ابری محسوب می شوند. همچنین می توان کنترل دسترسی را با تکنیکی توصیف نمود که طی آن، کاربر یا مشتری می تواند به هر داده یا هر نوع خدماتی از سرور ابری دست یابد. همچنین، با استفاده از یک مدل کنترل دسترسی اثربخش (ACM)، CSP برای دستیابی به هر سرویس از سرور ابر می تواند تمامی تلاش ها را تشخیص دهد و فقط به کاربران مجاز اجازه دسترسی به کلان داده ها یا سرویس ابر را می دهد. با توجه به اینکه CSP مرجع اصلی است که تمام وظایف یک سرور ابری را کنترل میکند، بایستی یک امنیت قوی را برای کلان داده های محرمانه یا حساس کاربر امکانپذیر کند. رمزنگاری یکی از مهمترین راه حل ها برای امنیت کلان داده ها محسوب می شود. هدف اصلی رمزنگاری، انتقال داده یا پیام بین فرستنده و گیرنده توسط یک رسانه غیرقابل اعتماد است به طوریکه مهاجم یا کاربر مخرب قادر به خواندن محتوای اصلی داده نباشد. علاوه بر این، سیستم رمزگذاری بر مبنای استفاده از کلیدهای رمزگذاری و رمزگشایی به دو روش رمزگذاری کلید متقارن و رمزگذاری کلید نامتقارن دسته بندی می شود. فرآیندهای رمزگذاری و رمزگشایی در رمزگذاری کلید متقارن با استفاده از همان کلید اجرا می شوند. همچنین برای رمزگذاری و رمزگشایی یک داده یا پیام در رمزگذاری کلید نامتقارن، از کلیدها یا مقادیر مختلفی استفاده می شود. همچنین، هر یک از آنها از یک جفت کلید، یعنی کلید خصوصی و کلید عمومی تشکیل شده اند. کلید خصوصی همواره محرمانه باقی می ماند اما کلید عمومی قابل اشتراک گذاری می باشد. در سالهای اخیر، بسیاری از پژوهشگران برای بهبود امنیت دادهها یا اطلاعات و همچنین بهبود عملکرد محیط ابری طرح های متعددی را ارائه نموده اند.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:
بررسی های صورت گرفته حاکی از آن است که امروزه به دلیل تکامل حجم زیادی از داده های بلادرنگ، حجم داده ها به صورت فزاینده ای از گیگابایت به ترابایت یا حتی پتابایت افزایش می یابد. اکثر کلان داده ها توسط اینترنت انتقال می یابند و در محیط محاسبات ابری ذخیره سازی می شوند. همچنین با توجه به اینکه رایانش ابری خدمات مبتنی بر اینترنت است، مهاجمان و کاربران مخرب زیادی نیز در این محیط وجود دارند، به طوریکه آنها همواره تلاش می کنند به کلان داده های محرمانه کاربر بدون داشتن حق دسترسی دست یابند. همچنین برخی از مواقع، آنها اقدام به جایگزینی داده های جعلی با داده های اصلی می کنند. از اینرو، امنیت کلان داده ها اخیراً به یک دغدغه مهم تبدیل شده است. همچنین یک زمینه پیشرفته جهت بهبود امنیت داده ها، محاسبات دئوکسی ریبونوکلئیک اسید (DNA) است که مبتنی بر مفهوم بیولوژیکی DNA می باشد. همچنین لازم به ذکر است که در مطالعه حاضر براساس DNA جدید در رابطه با محیط محاسبات ابری، یک طرح رمزگذاری داده ارائه شده است. همچنین، بر مبنای محاسبات DNA، ویژگیهای کاربر و آدرس کنترل دسترسی رسانه (MAC) کاربر، و قانون رمزگذاری اعشاری، مقدار کد استاندارد آمریکایی برای تبادل اطلاعات (ASCII)، یک کلید مخفی 1024 بیتی ایجاد می شود. همچنین پایههای DNA و قانون مکمل نیز ایجاد شده و برای ایجاد کلید مخفی مورد استفاده قرار می گیرد و سبب می شود که سیستم در برابر بسیاری از حملات امنیتی ایمن شود. همچنین، با انجام آزمایش های تجربی و تحلیل های نظری، کارایی روش پیشنهادی در مقایسه با روشهای شناخته شده موجود به اثبات میرسد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.