دانلود پروپوزال کاربرد مدل اینترنت اشیا (IoT) در تشخیص بیماری قلبی

عنوان فارسی

کاربرد مدل اینترنت اشیا (IoT) در تشخیص بیماری قلبی با استفاده از اطلاعات تجربی

عنوان انگلیسی

Application of the Internet of Things (IoT) Model to Diagnosis of Heart Disease using Empirical Data

رشته مرتبط

  مهندسی کامپیوتر

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
94,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

اینترنت اشیا (IoT)، و سیستم‌های نظارتی پوشیدنی، دو نمونه از فناوری‌های نوظهوری هستند که مطابق پیش بینی‌ها، دارای کاربردهای متعددی در حوزه درمان و سلامت می باشند. صنعت خدمات درمانی، با سرعت خوبی خودش را با IoT هماهنگ نموده است. در حقیقت ادغام ویژگی‌های IoT در دستگاه‌های پزشکی، منجر به بهبود کیفیت، و بازدهی خدمات می‌شود. بدین ترتیب مزایای چشمگیری نصیب افراد مسن، بیماران مبتلا به بیماری‌های شدید، و افراد نیازمند سیستم‌های مدیریتی پایدار می گردد. سیستم‌های درمانی مبتنی بر IoT، برای جمع آوری داده‌های ضروری، از جمله تغییرات بلادرنگ در پارامترهای درمانی، و بروزرسانی شدت پارامترهای فیزیکی، در یک بازه زمانی استاندارد بکار می‌روند. لذا دستگاه‌های IoT، بطور مداوم انبوهی از داده‌های درمانی را تولید می‌کنند. IoT به منزله‌ی مهم‌ترین فناوری آینده به رسمیت شناخته شده است، و صنایع مراقبت‌های درمانی، توجه مضاعفی به آن داشته‌اند. پتانسیل مهم IoT در صنایعی شامل محیط، سلامت و ایمنی با ریسک بالا (HES) شناسایی شده است. زندگی افراد در این محیط‌ها در معرض خطر است و ابزارهای مجهز به IoT، از قدرت ارائه‌ی راهکارهای امن، قابل اتکا و مؤثر برخوردار هستند. از طرفی دیگر، سیستم‌های نظارت بر سلامت از راه دور و مبتنی بر IoT، بر وضعیت جسمانی افراد مسن نظارت می‌کنند. چنین افرادی تمایلی به از دست دادن آسایش خود ندارند، و ماندن در خانه را ترجیح می‌دهند. اضافه شدن IoT به صنعت خدمات درمانی، محققان در اقصی نقاط جهان را به سمت توسعه ابزارهای کاربردی هوشمندی هدایت کرده است. سیستم‌های درمانی موبایلی، پیشنهادات آگاه از سلامت و سیستم‌های درمانی هوشمند، چند نمونه از این سیستم‌ها هستند. اندازه بازار خدمات درمانی مبتنی بر اینترنت اشیا، تا سال 2021، ارزش خالص تخمینی 136 میلیارد دلار را بدست می آورد. همچنین انتظار رفته چنین بازاری با نرخ رشد ترکیبی سالیانه CAGR، تا سال 2024 به رشد 23.4 % برسد. می‌توان از گجت های هوشمند پوشیدنی برای بیمارانی استفاده کرد که نیازمند گردآوری اطلاعات راجع به وضعیت سلامتشان هستند. برای مثال اطلاعات ضربان قلب، فشار خون و میزان گلوکز بدست می‌آیند. این داده‌ها بطور مستمر از طریق حسگرهای نصب شده روی تجهیزات پوشیدنی نظارت شده، و به گوشی‌های هوشمند ارسال می‌شوند. گره‌های حسگر الکتروکاردیوگرام (ECG) به شبکه IoT اضافه می‌شوند و بر اساس قابلیت نصب و اجرا، مورد پشتیبانی قرار می‌گیرند. انبوهی از داده‌ها، از طریق سیستم‌های IoT، روی سرور ابری ذخیره می‌شوند. در نتیجه این وضعیت، امکان دسترسی از راه دور به داده‌های بلادرنگ و تاریخی بوجود می‌آید. ارزیابی وضعیت درمانی بایستی به طور دائمی انجام بشود، تا درجه حرارت بدن بیماران ردگیری گردد. علاوه بر این، داده‌های پایدار و قابل اتکایی در دسترس پزشکان یا کادر پزشکی قرار گرفته تا پروسه تشخیص را بدرستی انجام بدهند. اصلی‌ترین پارامترهای مورد نظارت توسط این سیستم عبارتند از ضربان قلب، دمای بدن، فشار خون، وزن، میزان گلوکز (قند خون)، ECG. خدمات درمانی خصوصی بر اساس دستگاه‌های IoT، ابزاری برای یک زندگی سالم، با هزینه‌های کمتر به شمار می‌رود.

در این پروپوزال نیز از روش های مبتنی بر اینترنت اشیا، در راستای شناسایی و تشخیص بیماری های قلبی، بهره گرفته شده است. این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. لازم به ذکر است که اینترنت اشیا، یکی از موضوعات جدید پژوهشی است و در طی سالیان اخیر، مورد توجه بسیاری ازعلاقه مندان و پژوهشگران قرار گرفته و در همین راستا، مقالات زیادی نیز چاپ شده است؛ در نتیجه مطالعه این پژوهش به عنوان یک پروپوزال نمونه اینترنت اشیا می تواند مسیرهای پژوهشی جدیدی را به علاقه مندان این حوزه نشان دهد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز تصویر بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:

اینترنت اشیا جهت تشخیص بیماران قلبی


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال کاربرد مدل اینترنت اشیا (IoT) در تشخیص بیماری قلبی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi