الکترونیک

مقاله رایگان الکترونیک pdf

در این صفحه می توانید مقالات معتبر درمورد رشته برق الکترونیک را مشاهده نمایید. این مقالات از ژورنال های تخصصی و معتبر IEEE، IET، الزویر (Elsevier) و … دریافت شده اند و مقاله انگلیسی آنها را می توانید به صورت رایگان از سایت، دریافت نمایید. لازم به ذکر است که جهت سرعت بخشیدن به فرآیندهای پژوهشی شما دانشجویان و پژوهشگران گرامی، ترجمه تخصصی فارسی بیشتر این مقالات نیز انجام شده که می توانید آنها را خرید و دانلود نمایید. مهندسی الکترونیک، شکلی از مهندسی مرتبط با مدارها، دستگاه ها، تجهیزات الکترونیک و سیستم هایی است که از آنها استفاده می کنند. شغل بسیاری از مردم به مهندسی الکترونیک مربوط است و آنها شغل خود را جذاب و جالب می دانند و چالش های جالبی را پشت سر می گذارند. این رشته، خلاقیت محض است. بیشتر حوزه های این رشته، به طراحی، ساخت، اجرا و مسائل خدماتی مربوط می شود که مردم به آن نیاز دارند. این رشته به طور خاص می تواند شغلی رضایت بخش باشد، چرا که طیف گسترده­ای از حوزه ها را پوشش می دهد. می توان از یک حوزه به حوزه دیگر تغییر شغل داد و این تضمین کننده شغلی رضایت بخش برای تامین زندگی بیشتر افراد است.

مهندسی الکترونیک شاخه­ای از مهندسی برق است که بر طراحی و توسعه محصولات با استفاده از فناوری الکترونیک تمرکز دارد. درک بیشتر در مورد این رشته شغلی و مسیر رسیدن به آن می تواند به شما کمک کند تا تصمیم بگیرید که یک نقش در این حوزه شغلی را دنبال کنید یا نه.

الکترونیک

موضوع مقاله برق الکترونیک

در این صفحه، می توانید موضوعات مختلف درباره رشته مهندسی برق الکترونیک را مشاهده کنید. این موضوعات کاملا مناسب استفاده در امور پژوهشی دانشگاهی و پروژه های علمی می باشند. مهندسی الکترونیک یک رشته مدرن مهندسی متمرکز بر طراحی و توسعه محصولات و سیستم ها با استفاده از فناوری الکترونیک می باشد. این رشته در ابتدای قرن بیستم به عنوان روش های پخش الکترونیک شامل رادیو و تلویزیون توسعه یافت و گسترده تر شد. کاربرد فناوری های الکترونیک در جنگ جهانی دوم مانند سونار، رادار و تسلیحات پیشرفته، باعث گسترش بیشتر این حوزه شد. امروزه این رشته، یک حوزه متنوع شامل طراحی و توسعه اقلامی است که از فناوری سنتی آنالوگ و اجزای با فناوری بالای دیجیتال استفاده می کنند. بسیاری از دستگاه هایی که به طور روزمره استفاده می کنیم، کار مهندسان این رشته است، مانند تلفن های هوشمند، کامپیوترهای شخصی و شبکه های وای فای. این رشته مبنای اصلی رشد فناوری اطلاعات در دوران مدرن است. صنایع مختلف از این رشته برای نوسازی بخش خود استفاده می کنند، مانند ارتباطات راه دور، رادیو و تلویزیون، تسهیلات زندگی، مراقبت سلامت، دانش، ساخت فناوری شخصی و دولت ها و نهادهای نظامی.

حوزه مهندسی الکترونیک همانند کاربردهای آن متنوع است، زیر مجموعه های آن عبارتند از مهندسی الکترونیک آنالوگ، مهندسی فرکانس رادیویی، مهندسی نرم افزار و مهندسی سیستم های متمرکز بر کاربردهای مختلف فناوری الکترونیک.

مهندسی الکترونیک اقلام و سیستم های الکترونیک را طراحی می کند، توسعه می دهد و بر تولید آنها نظارت می کند. آزمایش این محصولات و اجزای آنها، بخش مهمی از این فرآیند است تا از کارکرد موثر، ایمن و مطمئن آنها برای مصرف کننده های شخصی و تجاری اطمینان حاصل شود. مسئولیت های مهندسان الکترونیک بسته به تخصص و صنعت متفاوت است، اما معمولاً عبارت است از:

  • برنامه ریزی پروژه های الکترونیک
  • ساخت محصولات الکترونیک
  • آزمایش و ارزیابی محصولات الکترونیک
  • هماهنگی با افراد مرتبط
  • نوشتن دستورالعمل های کاربرد
  • اجرای نگهداری و تعمیرات

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi