عنوان فارسی |
استفاده از فناوری اطلاعات در زمینه بهبود عملکرد منابع انسانی و عملکرد سازمان |
عنوان انگلیسی |
Using information technology to improve HR and organizational performance |
رشته مرتبط |
  مدیریت منابع انسانی؛ مدیریت دولتی؛ مدیریت فناوری اطلاعات |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
دانلود پاورپوینت کاربرد فناوری اطلاعات در افزایش بازده منابع انسانی |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
توسعه فنآوری، باعث تغییرات زیادی در محیط تجاری شده است. اکنون هر کارکرد در هر سازمان، اغلب توسط سیستم های الکترونیکی، پشتیبانی می شود و مدیریت منابع انسانی از این قائده مستثنی نیست. همانگونه که پژوهشگران بیان کرده اند، سیستم های «منابع انسانی» (HR) در حال تبدیل به یک منبع مهم از مزیت رقابتی هستند و در نتیجه نیاز شدید به استفاده از سیستم های فنآوری در زمینه هایی مانند انتخاب پرسنل، طراحی شغلی، ارزیابی عملکرد، یادگیری و توسعه، پرداخت حقوق و غیره دارند. استفاده از فنآوری مدرن در مدیریت منابع انسانی به سازمان های تجاری کمک می کند تا اطلاعات پرسنلی دقیق و کامل را نگهداری کنند، و گزارش هایی برای تصمیم گیری ارائه دهند.
تعداد زیادی پژوهش در مورد فنآوری اطلاعات در سطح جهان انجام شده است. درحالی که بسیاری از مقالات ادبیات مدیریت، موضوعات مختلفی از IT را بررسی کرده اند، اما بسیاری از آنها استفاده از فنآوری را در مدیریت منابع انسانی، در نظر نگرفته اند، در همین راستا، هدف این پروپوزال بررسی تاثیر بکارگیری فناوری اطلاعات در زمینه عملکرد منابع انسانی و عملکرد سازمانی می باشد.
این فرض بیان شده که هرچه بیشتر از شیوه های HR خاص استفاده شود، عملکرد سازمانی بهتر خواهد بود. برای بهبود بازده HR، سازمان های تجاری شروع به استفاده از فنآوری کرده اند. شرکت های مختلف می توانند از بسترهای فنآوری مختلف استفاده کنند، اما معمولاً همه آنها، سیستم های اطلاعات منابع انسانی (HRIS) نامیده می شوند. چنین سیستم هایی، اطلاعات در مورد منابع انسانی، فعالیت های پرسنل و مشخصات سازمانی را در سازمان ها اکتساب، ذخیره، دستکاری، تحلیلی، بازیابی و توزیع می کنند. همانگونه که استدلال شده است، فنآوری HR سه مولفه کارکردی عمده دارد: تابع ورودی (وارد کردن اطلاعات پرسنل به پایگاه داده HR)، کارکرد نگهداری (افزودن اطلاعات جدید و بروز رسانی پایگاه داده)، کارکرد خروجی (تولید خروجی ها و گزارش های ارزشمند). استفاده از فنآوری HR به عوامل مختلفی می تواند بستگی داشته باشد: اندازه سازمان، قدمت آن، نگرش رهبری در مورد مدیریت منابع انسانی و نوآوری، صلاحیت ها و سابقه مدیر HR و غیره.
فنآوری به متخصصان HR کمک می کند تا کارآمدتر شوند، در هزینه ها صرفه جویی کنند و رهبری سازمان را با اطلاعات دقیق فراهم کنند که این امر برای تصمیم گیری استراتژیک و عملکردی بسیار مهم است. همانگونه که محققین خاطر نشان کرده اند، پرسنل HR که از بسیاری از وظایف روتین و به اصطلاح کاغذبازی ها، رها شده اند می توانند یک سرویس گرایی بوجود آورند و مشارکت کامل تری در تصمیم گیری استراتژیک داشته باشند.
این پروپوزال نیز با مبنا قرار دادن این موضوع، برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای عمده پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت شده اند. مطالعه این محصول می تواند ابزار مناسبی در جهت یادگیری این ساختارها برای دانشجویان بوده و زمینه ساز ایده های پژوهشی جدیدی نیز برای تحقیقات آینده گردد.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.