دانلود پروپوزال عوامل موثر بر پذیرش تکنولوژی های اطلاعات از طریق مدل پذیرش فناوری (TAM)

عنوان فارسی

مطالعه ای بر عوامل موثر بر پذیرش تکنولوژی های اطلاعات در سازمان ها از طریق مدل پذیرش فناوری (TAM) (مطالعه موردی: اتاق بازرگانی بندرعباس)

عنوان انگلیسی

A Study on Factors Affecting Information Technology Adoption in Organizations through the Technology Acceptance Model (TAM) (Case Study: Bandar Abbas Chamber of Commerce)

رشته مرتبط

  مدیریت فناوری اطلاعات؛ مدیریت تکنولوژی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
81,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

پذیرش کاربر و اعتماد وی، برای توسعه بیشتر هرگونه فنآوری جدید، فوق العاده مهم می باشند. علاوه بر آن، پذیرش به صورت تابعی از مشارکت کاربر در توسعه سیستم ها، قلمداد شده است.

بطور کلی، پذیرش به این صورت تعریف می شود: «یک کلمه مخالف با اصطلاح رد کردن و به معنای تصمیم مثبت برای استفاده از یک نوآوری است». تصمیم گیرندگان نیاز است تا بر مسائلی که بر تصمیم کاربر برای استفاده از یک سیستم خاص تاثیر می گذارند، آگاه باشند و در نتیجه می توانند در طی مرحله طراحی، آنها را مدنظر قرار دهند. این پرسش معمول متخصصان و پژوهشگران می باشد که چرا مردم و افراد فنآوری های جدید را می پذیرند. پاسخ به این سوال می تواند به آنها در رسیدن به روش های بهتر طراحی، ارزیابی و پیش بینی پاسخ کاربران به فنآوریهای جدید، کمک کند. مدل های پذیرش فنآوری و نظریه های مربوطه، در انواع زیادی از حیطه ها و رشته ها و برای پیش بینی رفتار کاربر، مانند رای دادن، رژیم گرفتن، برنامه ریزی خانواده، اهدای خون، گرایش های شغلی زنان، معاینه سرطان سینه، انتخاب روش حمل و نقل، خروج از شرکت، استفاده از قرص های کنترل بارداری، آموزش و تحصیلات، رفتارهای خرید مصرف کننده و مصرف کامپیوتر، بکار گرفته شده است. چندین پژوهش در زمینه پذیرش فنآوری، چارچوب هایی را برای ارزیابی استفاده از فنآوری توسعه یافته و پیاده سازی شده خاص، توسعه داده اند. تعدادی مدل و چارچوب برای تبیین بکارگیری فنآوریهای جدید توسط کاربر توسعه یافته اند و این مدل ها عوامل موثر بر پذیرش کاربر مانند «مدل پذیرش فنآوری»، «نظریه رفتار برنامه ریزی شده» و «نظریه نفوذ نوآوری»، «نظریه اقدام معقولانه»، مدل استفاده ازPC ، مدل انگیزشی، «نظریه یکپارچه پذیرش و استفاده از فنآوری» و نظریه شناخت اجتماعی را به کار گرفته و بسیاری از مطالعات دیگر از این چارچوب های سنتی برای انجام پژوهش هایشان استفاده کرده اند و باقی مدل های قبلی را ترکیب کرده اند یا سازه های جدیدی به مدل های توسعه یافته اضافه کرده اند تا مطالعه خود را اجرا کنند. بیش از یک رویکرد نظری برای تکمیل درک مسائل دخیل، لازم می باشند و جهت رسیدن به شفافیت، رویکردها باید مستقل از هم در نظر گرفته شوند. اما، درک نظری کامل مسائل دخیل، نیاز به رویکردهایی دارد. بنابراین، نمای کامل در مورد مدل بکارگیری عمومی موجود، در این زمینه لازم است. در این پروپوزال نیز، به بررسی عوامل موثر بر پذیرش تکنولوژی های اطلاعات در سازمان ها از طریق مدل پذیرش فناوری (TAM) پرداخته شده و در این راستا، یک مطالعه موردی نیز انجام شده است.

این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. مطالعه این پروپوزال به دانشجویان توصیه می گردد تا علاوه بر آشنایی بیشتر با این ساختارها، ایده های پژوهشی جدیدی را نیز برای تحقیقات آتی خود بیابند.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

پذیرش فناوری اطلاعات و مدل پذیرش فناوری


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال عوامل موثر بر پذیرش تکنولوژی های اطلاعات از طریق مدل پذیرش فناوری (TAM)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − چهار =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi