پاورپوینت فناوری اطلاعات

پاورپوینت فناوری اطلاعات

در این صفحه، می توانید قالب ها و تم های مختلف مربوط به مباحث فناوری اطلاعات (IT) را مشاهده نمایید. با انتخاب هر کدام از موضوعات دلخواه، می توانید اقدام به خرید آن نموده و فایل را بلافاصله دریافت نمایید. این فایل ها با قیمتی تقریبا رایگان در اختیار شما کاربران گرامی قرار داده شده اند تا فرآیندهای پژوهشی شما را سرعت بخشند.

فناوری اطلاعات (IT)، به معنای استفاده از هرگونه کامپیوتر، ذخیره کننده اطلاعات، شبکه کامپیوتری و دیگر دستگاه های فیزیکی، زیرساخت و فرآیندها برای خلق، پردازش، ذخیره، ایمن سازی و مبادله همه نوع داده های الکترونیک می باشد. معمولاً، IT در زمینه عملیات های تجاری مورد استفاده قرار می گیرد، درحالی که این فناوری برای مقاصد شخصی یا سرگرمی، معمولاً بکار گرفته نمی شود. استفاده تجاری از این رشته دربرگیرنده تکنولوژی کامپیوتری و مخابرات است. گفته شده که آن داده ها چیزی است که به صنایع سراسر جهان قدرت داده است. این گفته ممکن است اغراق آمیز باشد، اما تعداد معدودی از کسب و کارها (بزرگ یا کوچک) می توانند بدون توانایی گردآوری داده ها و تبدیل آن به اطلاعات مفید، در رقابت باقی بمانند. این رشته، ابزاری برای توسعه، پردازش، تحلیل، مبادله، ذخیره و ایمن سازی اطلاعات فراهم می کند.

این رشته به معنای استفاده از کامپیوتر برای خلق، پردازش، ذخیره، بازیابی و مبادله همه نوع داده ها و اطلاعات الکترونیک می باشد. این حوزه معمولاً برخلاف تکنولوژی های شخصی یا سرگرمی، در زمینه عملیات های تجاری استفاده می شود و به عنوان یکی از زیرمجموعه های «فناوری اطلاعات و ارتباطات» (ICT) قلمداد می شود. یک «سیستم فناوری اطلاعات»، معمولاً یک سیستم اطلاعات، یک سیستم ارتباطات یا به طور خاص تر، یک سیستم کامپیوتری (شامل همه تجهیزات سخت افزاری، نرم افزاری و جانبی) اجرا شده توسط گروه معدودی از کاربران این حوزه، می باشد.

همچنین، این حوزه، شاخه ای از علوم کامپیوتر است که به صورت مطالعه کلی رویه، ساختار و پردازش انواع مختلف داده ها، تعریف می شود.

این رشته، موارد بسیار زیادی را شامل می شود. برای نمونه، یک بخش IT در یک شرکت را در نظر بگیرید. افراد بسیاری با مشاغل زیاد و مسئولیت های مختلف وجود دارند. این مسئولیت ها از ایمن نگه داشتن سیستم ها و داده ها تا فعال و روشن نگه داشتن شبکه ها، متغیر هستند. افرادی هستند که داده ها را وارد می کنند، پایگاه داده ها را مدیریت می کنند و برنامه نویسی انجام می دهند. همچنین تصمیم گیرندگانی مانند «مدیران ارشد اطلاعات» (CIO ها) وجود دارند که تصمیم می گیرند یک بخش فعال در این حوزه، چگونه فعالیت کند و چه اجزایی خریداری شوند.

همچنین این فرآیند شامل مدیریت داده ها می باشد، چه به شکل متن، صوت، تصویر، صدا یا غیره باشند. همچنین می تواند شامل مواردی مرتبط با اینترنت باشد. این امر به IT، یک معنای تماماً جدید می دهد، زیرا این معنا را می دهد که اینترنت، قسمتی از IT می باشد. همچنین این حوزه به قسمتی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است و همچنان در عرصه های جدید پیشرفت می کند.

فناوری اطلاعات

پاورپوینت درباره فناوری اطلاعات (IT)

فناوری اطلاعات از جمله رشته هایی است که مباحث جذاب و کاربردی زیادی را پوشش می دهد. در این صفحه، تلاش شده تا فایل های پاورپوینت مربوط به مباحث مختلف این رشته، ارائه گردند. لازم به توضیح است که این نمونه ها، دارای فرمت ppt یا pptx بوده و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشند.

این حوزه، به معنای استفاده از سیستم های کامپیوتری یا دستگاه ها جهت دسترسی به اطلاعات می باشد. این رشته، مسئول بخش بسیار بزرگی از فعالیت های نیروی کار، عملیات های تجاری و دسترسی شخصی به اطلاعات است که قسمت زیادی از فعالیت های روزمره ما را تشکیل می دهد. چه در حال ذخیره، بازیابی، دسترسی چه دستکاری اطلاعات باشید، IT تاثیر بزرگی بر زندگی روزمره ما می گذارد.

این ابزار توسط همه مورد استفاده قرار می گیرد، از شرکت های تجاری گرفته تا کسب و کارهای تک نفره و عملیات های محلی. شرکت های بین المللی از این حوزه برای مدیریت داده ها و نوآوری در فرآیندهایشان استفاده می کنند. این فرآیند، یک اصطلاح گسترده است که دربرگیرنده استفاده از فناوری برای تبادل اطلاعات، انتقال داده ها و پردازش اطلاعات می باشد.

روندهای مختلف درون فناوری اطلاعات، شامل این موارد می باشند:

  • تحلیل ها
  • اتوماسیون
  • هوش مصنوعی
  • رایانش (محاسبات) ابری
  • ارتباطات
  • امنیت سایبری
  • مدیریت داده ها/پایگاه داده ها
  • زیرساخت
  • اینترنت اشیاء
  • یادگیری ماشین
  • تعمیر و نگهداری
  • شبکه ها
  • رباتیک
  • توسعه نرم افزار/برنامه کاربردی
  • SCADA

این فهرست به هیچ وجه جامع و کامل نیست و کاربردهای جدیدی برای این حوزه، دائماً در حال ظهور می باشند. این رشته نقش بارزی در کسب و کارها دارد و مبنا و بستری برای میزان زیادی از نیروی کار فعلی ما فراهم می کند. این حوزه، از ارتباطات گرفته تا مدیریت داده ها و بازده عملیاتی، از کارکردهای تجاری بسیاری پشتیبانی می کند و به پیشبرد بهره وری کمک می کند.

این حوزه باعث پیشرفت بسیاری از کارهایی که در زندگی شخصی و حرفه ای انجام می دهیم، می شود. همچنین پایه و اساسی برای ارتباطات، پیشرفت های تکنولوژی، نوآوری، پایداری و تفریحات ما است. ما از این حوزه در سطح شخصی استفاده می کنیم تا به دیگران متصل شویم و با آنها تبادل اطلاعات داشته باشیم، بازی کنیم، رسانه ها را به اشتراک بگذاریم، خرید کنیم و اجتماعی شویم.

از جنبه شغلی، این رشته به میزان زیادی مسئول بسیاری از عملیات های تجاری می باشد و تقریباً در هر صنعتی جایگاهی برای خود حاصل کرده است. از مراقبت سلامت گرفته تا خدمات غذایی، ساخت تولید تا فروش و فراتر از آن، به IT متکی هستیم تا در اتصال ما به دیگران، ذخیره و مدیریت اطلاعات و ایجاد فرآیندهای کارآمدتر، کمک کند.

IT به معنای توسعه، تعمیر و نگهداری و استفاده از نرم افزار کامپیوتری، سیستم ها و شبکه ها می باشد. همچنین شامل استفاده از آنها برای پردازش و توزیع داده ها می باشد. داده ها به معنای اطلاعات، حقایق، آمارها و غیره هستند که با هم گردآوری می شوند تا بتوانند به راحتی قابل ارجاع، ذخیره یا تحلیل گردند. خود کلمه «فناوری» به معنای کاربرد «دانش علمی برای کاربردهای عملی» است.

فناوری اطلاعات به معنای هر چیز مرتبط با فناوری محاسباتی می باشد. برای مثال، اینترنت زیرمجموعه اصطلاح جامع IT می باشد. این موضوع برای سخت افزار و نرم افزار کامپیوتری و همچنین شبکه ها نیز صدق می کند. نرم افزار، شامل همه برنامه های کامپیوتری (کدنویسی ها و دستورالعمل ها) درون یک کامپیوتر است. کامپیوترها بدون نرم افزار نمی توانند کار کنند. در این زمینه، سخت افزار، به معنای اجزای فیزیکی یک سیستم کامپیوتری است. مانیتور، ماوس و مادربورد برای مثال، اجزاء سخت افزاری می باشند.

این حوزه به معنای طراحی و پیاده سازی شبکه های کامپیوتری جهت پردازش و انتشار داده ها می باشد. همچنین شامل طراحی سخت افزار برای پردازش اطلاعات و اتصال اجزاء مختلف و توسعه نرم افزاری است که می تواند به نحو کارآمد و بی نقص، این داده ها را تحلیل و توزیع کند.

فناوری اطلاعات چیست؟

اغلب از اصطلاح IT برای توصیف کامپیوترها و شبکه های کامپیوتری استفاده می شود، اما همچنین شامل همه لایه ها در همه سیستم های درون یک سازمان از سخت افزار فیزیکی تا سیستم های عامل، برنامه های کاربردی، پایگاه داده ها، ذخیره کننده های اطلاعات و سرورها می باشد. فناوری مخابراتی، شامل اینترنت، تلفن و شبکه های سلولی نیز قسمتی از زیرساخت این حوزه در یک سازمان هستند.

این رشته به معنای مطالعه، طراحی، توسعه، پیاده سازی، پشتیبانی یا مدیریت سیستم های اطلاعات کامپیوتری (بخصوص برنامه های نرم افزاری و سخت افزار کامپیوتری) می باشد. کارکنان متخصص در این رشته، به اطمینان حاصل کردن از عملکرد بی نقص کامپیوترها برای کارکنان دیگر، کمک می کنند.

از دیدگاه متخصصان صنعت، تقریباً هر شرکتی، از یک شرکت طراحی نرم افزار گرفته تا بزرگترین تولید کننده ها، تا کوچک ترین مغازه ها، نیاز به کارکنان متخصص در این رشته دارند تا کسب و کارشان، عملکرد درست و روان داشته باشند.

اکثر مشاغل این حوزه در چهار دسته بندی مختلف قرار می گیرند: دانشمندان کامپیوتر، مهندسان کامپیوتر، تحلیلگران سیستم و برنامه نویسان کامپیوتر. مدیران HR که مسئول استخدام کارکنان متخصص در این رشته می باشند، بیش از پیش باید با کارکرد و عناوین تعداد هنگفتی از عناوین شغلی در بازار پرتقاضای امروزی، آشنا شوند.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi