دانلود پاورپوینت مطالعه ای بر تعاریف و مبانی شهر هوشمند

عنوان فارسی

مطالعه ای بر تعاریف و مبانی شهر هوشمند: مزایا، چالش ها و راهکارها

درسهای مرتبط

  فناوری اطلاعات

تعداد اسلاید : 20 فرمت : pptx
قابلیت چاپ و پرینت : دارد کیفیت طراحی : طلایی
سال طراحی : 1403 برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله
قابلیت ویرایش : دارد برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله
پاورپوینت فناوری اطلاعات
قیمت دانلود :
44,400 تومان
توضیحات

«شهر هوشمند»، یک منطقه شهری مدرن از لحاظ فنآوری است که از انواع مختلف روش های الکترونیک، مانند روش های فعال سازی صوت و حسگرهایی جهت گردآوری داده های خاص، استفاده می کند. اطلاعات بدست آمده از آن داده ها برای مدیریت کارآمد دارایی ها، منابع و خدمات مورد استفاده قرار می گیرند. آن داده ها، به نوبه خود برای بهبود عملیات ها در کل آن شهر هوشمند، بکار گرفته می شوند. این شامل داده های گردآوری شده از شهروندان، دستگاه ها، ساختمان ها و دارایی ها می باشد که جهت نظارت و مدیریت سیستم های ترافیک و حمل و نقل، نیروگاه ها، تاسیسات، شبکه های تامین آب، ضایعات، شناسایی جرم، سیستم های اطلاعات، مدارس، کتابخانه ها، بیمارستان ها و دیگر خدمات اجتماعی، پردازش و تحلیل می شوند. شهرهای هوشمند، هم به علت اینکه در آنها، دولت ها از فنآوری بهره برداری می کنند و هم بخاطر نحوه نظارت، تحلیل، برنامه ریزی و حکومت بر شهر، هوشمند نامیده می شوند.

مفهوم شهر هوشمند، «فنآوری اطلاعات و ارتباطات» (ICT) و انواع ادوات و دستگاه های فیزیکی مختلف متصل به شبکه اینترنت اشیاء (IoT) را با هم تلفیق می کند تا بازده عملیات ها و خدمات شهر را بهبود بخشد و به شهروندان متصل شود. فنآوری این حوزه، به مقامات و مسئولان شهر این امکان را می دهد تا بطور مستقیم با جامعه و همچنین زیرساخت شهر، تعامل مستقیم داشته باشند و آنچه را که در شهر رخ می دهد و نحوه تکامل شهر را تحت نظارت داشته باشند. ICT برای بهبود کیفیت، عملکرد و همبندی خدمات شهری، برای کاهش هزینه ها و مصرف منابع و برای افزایش تماس بین شهروندان و دولت، استفاده می شود. کاربردهای شهر هوشمند برای مدیریت جریان های شهری، توسعه یافته اند و حصول پاسخ فوری را ممکن می سازند. بنابراین، یک شهر هوشمند را می توان بهتر برای پاسخ به چالش ها در مقایسه با شهری با یک رابطه «معاملاتی» (transactional» متداول با شهروندان، مجهز نمود. اما، خود این اصطلاح، از نظر مشخصات، غیرشفاف باقی مانده است و بنابراین، تفسیرهای بسیار متعددی از آن می شود.

در این پاورپوینت به ارائه اصول و تعاریف کلی یک شهر هوشمند پرداخته شده است. در ادامه، محورهای عملکرد مربوط به یک شهر هوشمند و همچنین عوامل تشکیل آن ارائه شده است. مزایا و چالش های ایجاد یک شهر هوشمند نیز بیان شده و راهکارهایی در راستای رفع این چالش ها، بیان شده است. نهایتا نیز چند مورد از شهرهای هوشمند، مثال زده شده اند. این پاورپوینت در فرمت pptx بوده و اسلایدهای آن نیز به صورت کاملا حرفه ای طراحی شده اند تا مناسب یک ارائه کلاسی تعاملی باشند. این محصول، کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشد.

این پاورپوینت در 20 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز، اسلاید شماره 7 آن قرار داده شده است:

شهر هوشمند

یک شهر هوشمند، شهری است که از فنآوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) جهت افزایش بازده عملیاتی، اشتراک گذاری اطلاعات با عموم مردم و بهبود کیفیت خدمات دولتی و رفاه شهروندان، استفاده می کند. درحالی که هنوز، تعریف دقیقی برای آن بیان نشده، اما رسالت تمام شمول یک شهر هوشمند، بهینه سازی عملکرد شهری و پیشبرد رشد اقتصادی و در عین حال بهبود کیفیت زندگی برای شهروندانش با استفاده از فنآوری هوشمند و تحلیل داده می باشد. شهروندان براساس آنچه که برای کار با فنآوری انتخاب می کنند، نه فقط چه میزان فنآوری ممکن است داشته باشند، به شهر هوشمند ارزش می دهند.

چندین مشخصه عمده برای تعیین هوشمند بودن یک شهر استفاده می شوند. این مشخصات شامل این موارد می باشند:

  • یک زیرساخت مبتنی بر فنآوری
  • ابتکارعمل های زیست محیطی
  • یک سیستم حمل و نقل دولتی بسیار کارآمد
  • حس اعتماد برای برنامه ریزی شهری
  • کار و زندگی انسان ها درون شهر و بهره برداری از منابع آن

موفقیت یک شهر هوشمند به توانایی اش در تشکیل یک رابطه قوی بین دولت (شامل بوروکراسی و مقررات آن) و بخش خصوصی، بستگی دارد. این رابطه لازم است، زیرا اکثر کاری که برای ایجاد و نگهداری یک محیط دیجیتال داده محور انجام می شود، خارج از دولت رخ می دهد. تجهیزات پایش خیابان های شلوغ می توانند شامل حسگرهایی از یک شرکت، دوربین هایی از شرکت دیگر و سرورهایی از شرکتی دیگر، باشند.

علاوه بر آن، می توان از پیمانکاران مستقل برای تحلیل داده ها استفاده نمود که این داده ها سپس به مدیریت شهر، گزارش داده می شوند. سپس این داده ها می توانند باعث شامل کردن یک تیم توسعه برنامه شود که برای رسیدن به یک راهکار برای مسائل مشاهده شده در داده های تحلیل شده، استخدام می شوند. این شرکت، می تواند به قسمتی از سیستم تبدیل شود، اگر آن راهکار نیاز به روزآمد کردن و مدیریت منظم داشته باشد. بنابراین، موفقیت این حوزه، بیشتر بر ساختن روابط مثبت متمرکز می شود نه بر تکمیل یک پروژه خاص.

هدف اصلی این فرآیند، خلق یک محیط شهری است که کیفیت بالایی برای زندگی ساکنان حاصل می کند و در عین حال، رشد اقتصادی کلی را فراهم می سازد. بنابراین، یکی از مزیت های عمده آن، توانایی تسهیل و افزایش ارائه خدمات به شهروندان با زیرساخت و هزینه کمتر، می باشد. از آنجا که جمعیت شهرها در حال رشد است، برای این مناطق شهری، اسکان جمعیت فزاینده، با استفاده کارآمدتر از زیرساخت ها و دارایی هایشان، لازم می شود. کاربردهای این حوزه می توانند این بهبودها را ممکن سازند، فعالیت های شهر را پیشرفت دهند و کیفیت زندگی را در ساکنان بهبود بخشند.کاربردهای این حوزه، به شهرها امکان یافتن و ارزش آفرینی جدید از زیرساخت موجود خود را می دهند. این بهبودها، جریان های درآمد جدید و بازده عملیاتی را تسهیل می کنند و در نتیجه، به دولت ها و شهروندان در صرفه جویی در پول کمک می کنند.


سفارش ترجمه

دیدگاهها

  1. فاطمه

    سلام
    موضوع جالبی رو کار کردین و قالب خوبی داشت
    باید بیشتر به این موضوع پرداخته بشه
    با تشکر

    • مرتضی موسی زاده

      سلام
      ممنون از دیدگاه شما

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi