دانلود پاورپوینت مبانی تکنولوژی شبکه های فیبر نوری

عنوان فارسی

مبانی تکنولوژی شبکه های فیبر نوری: بررسی مزایا، معایب و آسیب پذیری های امنیتی

درسهای مرتبط

  فناوری اطلاعات

تعداد اسلاید : 27 فرمت : pptx
قابلیت چاپ و پرینت : دارد کیفیت طراحی : طلایی
سال طراحی : 1403 برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله
قابلیت ویرایش : دارد برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله
پاورپوینت فناوری اطلاعات
قیمت دانلود :
44,400 تومان
توضیحات

فیبر نوری، یک فیبر انعطاف ‌پذیر و شفاف است که با ترسیم شیشه (سیلیکا) یا پلاستیک با قطری کمی ضخیم‌ تر از موی انسان، ساخته می ‌شود. در حال حاضر، اغلب، از آنها به عنوان وسیله ای برای انتقال نور بین دو سر فیبر استفاده می شود و کاربرد گسترده ای در ارتباطات و مخابرات دارد و این فناوری، امکان انتقال در فواصل طولانی تر و پهنای باند (نرخ انتقال داده) بالاتر را نسبت به کابل های برق، فراهم می کنند. این ادوات به جای سیم های فلزی استفاده می شوند، زیرا سیگنال ها در طول آنها با تلفات کمتری، منتقل می شوند؛ علاوه بر این، آنها در برابر تداخل الکترومغناطیسی، مصون هستند، این همان مشکلی است که سیم های فلزی از آن رنج می برند. همچنین از آنها برای نورپردازی و تصویربرداری استفاده می ‌شود و اغلب در بسته‌ هایی پیچیده می ‌شوند تا بتوان از آنها برای انتقال نور به داخل یا خارج کردن تصاویر از فضاهای محدود استفاده کرد، مانند مورد فیبراسکوپ. از فیبرهای با طراحی خاص برای کاربردهای مختلف دیگری نیز استفاده می شود که حسگرها و لیزرها، برخی از این کاربردها هستند. این ادوات معمولاً شامل یک هسته هستند که توسط یک فلز روکش شده شفاف با ضریب شکست پایین تر، محاط شده اند. نور توسط پدیده انعکاس کلی داخلی در هسته نگه داشته می شود و باعث می شود تا این ابزار به عنوان یک موج بر، عمل کند. فیبرهایی که بسیاری از مسیرهای انتشار یا حالت های عرضی را پشتیبانی می کنند، فیبرهای چند حالته نامیده می شوند، در حالی که آنهایی که از یک حالت پشتیبانی می کنند، فیبرهای تک حالته (SMF) نامیده می شوند. فیبرهای چند حالته عموماً دارای قطر هسته وسیع تری هستند و برای لینک های ارتباطی در فواصل کوتاه و کاربردهایی استفاده می شوند که باید در آن ها، قدرت بالایی منتقل شود. در اکثر لینک های ارتباطی طولانی تر از 1000 متر، از فیبرهای تک حالته استفاده می شود.

این پاورپوینت در 27 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز، اسلاید شماره 3 آن قرار داده شده است:

تکنولوژی فیبر نوری

توانایی اتصال فیبرهای نوری با تلفات کم، در ارتباطات این حوزه، امر مهمی محسوب می شود. این کار پیچیده ‌تر از اتصال سیم یا کابل برق است و شامل بریدن دقیق آنها، تراز دقیق هسته‌ ها و جفت شدن این هسته‌ های تراز شده، می باشد. اتصال فیوژن در کاربردهایی که نیاز به اتصال دائمی دارند، رواج دارد. در این تکنیک از قوس الکتریکی برای ذوب انتهای آنها به یکدیگر استفاده می شود. یکی دیگر از تکنیک های رایج، اتصال مکانیکی است که در آن، انتهای این ابزارها توسط نیروی مکانیکی در تماس قرار می گیرند. اتصالات موقت یا نیمه دائمی با استفاده از کانکتورهای تخصصی این فناوری انجام می شود.

ارتباطات این حوزه، روشی برای انتقال اطلاعات از مکانی به مکان دیگر با استفاده از ارسال پالس های نور مادون قرمز و از طریق این ابزار است. نور، نوعی موج حامل است که برای حمل اطلاعات، تنظیم شده است. هنگامی که به پهنای باند بالا، مسافت طولانی یا مصونیت در برابر تداخل الکترومغناطیسی نیاز است، این تکنولوژی بر کابل‌کشی الکتریکی، ترجیح داده می ‌شود. این نوع ارتباط می تواند صدا، تصویر و تله متری را از طریق شبکه های محلی یا در فواصل دور منتقل کند. این فناوری توسط بسیاری از شرکت های مخابراتی برای انتقال سیگنال های تلفن، ارتباطات اینترنتی و سیگنال های تلویزیون کابلی، استفاده می شود.

در ادامه، اسلاید شماره 23 این پاورپوینت، قرار داده شده است:

آسیب پذیری های فیبر نوری

شبکه نوری، نوعی شبکه ارتباطی داده است که با استفاده از این فناوری ساخته شده است. از کابل های فیبر نوری به عنوان رسانه ارتباطی اولیه برای تبدیل داده ها استفاده می کند و داده ها را به عنوان پالس های نور، بین گره های فرستنده و گیرنده ارسال می کند.

شبکه نوری، یکی از سریع ترین شبکه های ارتباطی است. این دستگاه با استفاده از یک دستگاه فرستنده نوری و به منظور تبدیل سیگنال الکتریکی دریافتی از یک گره شبکه به پالس های نوری کار می کند، سپس به منظور انتقال به دستگاه گیرنده روی یک کابل فیبر نوری قرار می گیرد. برخلاف شبکه ‌های مبتنی بر مس، می توانند پالس‌ های نوری یک شبکه نوری را تا زمانی که پالس‌ها از طریق یک دستگاه تکرارکننده نوری بازسازی شوند، به مسافت زیادی منتقل کنند. پس از تحویل سیگنال به شبکه مقصد، از طریق دستگاه گیرنده نوری به سیگنال الکتریکی تبدیل شده و به گره گیرنده ارسال می شود. علاوه بر این، یک شبکه نوری کمتر مستعد تعمیم و تضعیف خارجی است و نسبت به شبکه های مسی می تواند به سرعت به پهنای باند بسیار بالاتری دست یابد.


سفارش ترجمه

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پاورپوینت مبانی تکنولوژی شبکه های فیبر نوری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi