دانلود پاورپوینت مقاله روش کنترلی AFF-SOGI-DRC در ایستگاه شارژ تعاملی شبکه

عنوان فارسی

روش کنترلی AFF-SOGI-DRC در ایستگاه شارژ تعاملی شبکه بر پایه انرژی های تجدیدپذیر در خودروهای الکتریکی با در نظر گرفتن تکنیک های بهبود کیفیت توان

درسهای مرتبط

  انرژی های نو؛ کیفیت توان

تعداد اسلاید : 26 فرمت : pptx
قابلیت چاپ و پرینت : دارد کیفیت طراحی : طلایی
سال طراحی : 1402 برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله
قابلیت ویرایش : دارد برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : دانلود ترجمه مقاله کنترل AFF-SOGI-DRC ایستگاه شارژ تعاملی
پاورپوینت مهندسی برق
قیمت دانلود :
44,800 تومان
توضیحات

امروزه، خودروهای برقی (EV) به دلیل حمل و نقل پاک، کم انتشار و سازگار با محیط زیست به طور فزاینده ای در حال تبدیل شدن به جایگزینی برای خودروهای مبتنی بر موتور احتراق داخلی هستند. از اینرو، برای پاسخگویی به تقاضای شارژ خودروهای برقی نیاز به زیرساخت های یکپارچه و وسیع شارژ (که غالبا توسط شبکه پشتیبانی می شود) وجود دارد. از اینرو در راستای دستیابی به این امر، ممکن است مسائل مرتبط با شبکه نظیر ازدیاد/ کاهش ولتاژ، اعوجاج، عدم تعادل، اعوجاج جریان، جبران DC در جریان ایجاد شود. بنابراین، طراحی سیستمی که از قابلیت شارژ EV ها برخوردار بوده و در عین حال به طور همزمان به بهبود کیفیت توان شبکه منجر شود، حائز اهمیت است. همچنین از آنجائیکه الگوریتم های کنترل، ابزار موثری برای کاهش مسائل مربوط به کیفیت توان محسوب می شوند، در این پاورپوینت برای کنترل ایستگاه شارژ و بهبود کیفیت توان شبکه در شرایط ولتاژهای ناهنجار و نامتعادل، یک انتگرال گیر تعمیم یافته مرتبه دوم فرکانس تطبیقی با قابلیت حذف افست DC (AFF – SOGI-DRC) مبتنی بر الگوریتم با قابلیت حذف افست DC در جریان های بار پیشنهاد شده است. در مقالات، الگوریتم های متعددی نظیر نظریه توان راکتیو آنی (IRPT) و نظریه قاب مرجع همزمان (SRFT)، متداول ترین و پرکاربردترین الگوریتم ها در کاربردهای متصل به شبکه بوده و به منظور بهبود کیفیت توان در شبکه استفاده شده اند. لازم به ذکر است که برای محاسبه توان اکتیو و راکتیو بار، الگوریتم IRPT، ولتاژ و جریان سه فاز را به ولتاژ و جریان دو فاز تبدیل نموده و از اینرو به دلیل استفاده از یک فیلتر پایین گذر و یک کنترل کننده PI برای تنظیم ولتاژ DC مورد استفاده برای محاسبه توان خروجی، پاسخ گذرای الگوریتم IRPT تا حدودی ضعیف است. به علاوه اینکه، در ولتاژهای شبکه معوج و نامتعادل، عملکرد IRPT مطلوب نبوده و به دلیل کارایی نامطلوب PLL در ولتاژهای نامتعادل و معوج، اثربخشی الگوریتم SRFT نیز به شدت تحت تأثیر قرار می گیرد. همچنین الگوریتم مبتنی بر PLL پیشرفته (EPLL) کارایی ردیابی عالی را در ولتاژهای نامتعادل و معوج آشکار می دهد. با این وجود، به دلیل استفاده از یک تابع مثلثاتی، الگوریتم EPLL از نظر محاسباتی چندان مقرون به صرفه نمی باشد.

این پاورپوینت در 26 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز اسلاید شماره 4 آن قرار داده شده است:

الگوریتم مبتنی بر SOGI

شایان ذکر است که الگوریتم مبتنی بر انتگرالگیر تعمیم یافته مرتبه دوم (SOGI) از قابلیت ردیابی خوب، همگرایی سریع و خطای حالت پایدار کم برخوردار می باشد. با این وجود، در فرکانس متغیر، کیفیت عملکرد الگوریتم SOGI نیز کاهش می یابد. از اینرو، یک حلقه بازخورد فرکانس در مقالات با هدف تطبیق پذیری الگوریتم SOGI با فرکانس پیشنهاد شده است که با افزایش محاسبات و کاهش حاشیه پایداری همراه است. همچنین، تنظیم وابسته به فرکانس، به بروز مسائل و دشواری هایی در زمینه اجرای آن منجر می شود. لازم به ذکر است که فیلترهای شکافی دارای عملکردی مشابه الگوریتم های SOGI هستند. اما انتخاب بسامد مرکزی یک فیلتر شکافی در بسامد متغیر با دشواری هایی همراه بوده و عملکرد NF را تحت تأثیر قرار می دهد. از اینرو در مقالات، برخی از فیلترهای شکافی تطبیقی (ANF) به منظور تغییر بسامد مرکزی با تغییر بسامد سیگنال ارائه شده‌اند که به محدود شدن حلقه بازخورد فرکانس عملکرد ANF منجر می شود.

در ادامه، اسلاید شماره 23 این پاورپوینت قرار داده شده است:

بیشینه سازی ضریب بهره برداری

در رویکرد پیشنهادی، حلقه قفل شده فرکانس SOGI (SOGI-FLL) مسئله بازخورد بسامد را رفع نموده و نسبت به SOGI و سایر الگوریتم ها از عملکرد بهتری برخوردار می باشد. علاوه بر این، تنظیم وابسته به دامنه سیگنال ورودی، به بروز مشکلاتی در زمینه قاعده به‌روزرسانی فرکانس در SOGI- FLL و اجرای آن در شرایط ولتاژ متغیر منجر می شود. در مقالات، اقدامات زیادی برای حذف حلقه بازخورد فرکانس و استفاده از SOGI با فرکانس ثابت (FF-SOGI) برای بهبود عملکرد آن انجام شده است. با این وجود، الگوریتم FF-SOGI یک سیگنال متعامد با دامنه نابرابر غیر از بسامد نامی را ایجاد می کند. از اینرو، برای ایجاد سیگنال متعامد با دامنه برابر، محققان پیشنهاداتی را در خصوص ضرب سیگنال ربعی با بهره ای برابر با نسبت انحراف فرکانس و بسامد نامی ارائه داده اند. با این وجود، به دلیل استفاده از SRF-PLL برای برآورد بسامد، الگوریتم FF-SOGI از نظر محاسباتی پرهزینه است. همچنین محققین، الگوریتم تطبیقی FF-SOGI (AFF-SOGI) را به منظور حذف کامل برآورد فرکانس و تطبیق FF-SOGI با تغییرات فرکانس برای دستیابی به ولتاژهای متعامد با دامنه برابر پیشنهاد کرده اند. با وجود آنکه، الگوریتم AFF-SOGI از تمامی ویژگی های الگوریتم SOGI برخوردار بوده و ولتاژهای متعامد با اندازه برابر در ولتاژهای معوج و نامتعادل و تغییرات فرکانس نیز تولید می کند، با این وجود، کیفیت عملکرد AFF-SOGI با وجود آفست DC در سیگنال ورودی و بنیادی کاهش یافته و خطاهای نوسانی فرکانس در فاز، فرکانس و دامنه تخمینی پدیدتر می شوند. از اینرو، در این مقاله و پاورپوینت،AFF-SOGI-DRC با هدف کنترل ایستگاه شارژ و بهبود کیفیت توان شبکه پیشنهاد شده است.


سفارش ترجمه

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود پاورپوینت مقاله روش کنترلی AFF-SOGI-DRC در ایستگاه شارژ تعاملی شبکه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi