مهندسی برق 2020

مقالات 2020 برق

در این صفحه می توانید لیستی از مقالات رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. این مقالات در سال 2020 در ژورنال های معتبر بین المللی این رشته، چاپ شده اند. فایل PDF انگلیسی این مقالات را می توانید به صورت رایگان از سایت، دریافت کرده و برای پروژه های درسی و دانشگاهی و همچنین به عنوان مقاله بیس پروپوزال و پایان نامه، استفاده نمایید. ترجمه فارسی این مقالات نیز توسط تیمی از برترین مترجمین این رشته، انجام شده و با قیمتی تقریبا رایگان، در سایت قرار گرفته شده است.

در ابتدا به این سوال پاسخ می دهیم که مهندسی برق چیست؟ هنگامی که بحث رشته های مهندسی پیش می آید، تعدادی رشته پیش روی ما قرار می گیرد که می توانیم در آن رشته ها تحصیل کنیم. یکی از آن رشته های اصلی، رشته مهندسی برق است. این رشته، با طراحی، ساخت و تعمیر و نگهداری ادوات و سیستم هایی تامین انرژی بوسیله برق یا با تولید برق، سروکار دارد. در کل تاریخ، مشاغل مربوط به این حوزه، نقش های بسیار کلیدی را در جامعه ایفا کرده اند. از اختراع لامپ توماس ادیسون گرفته تا اختراع تلویزیون فیلو تی فارنزورث، پیشگامان این رشته به میزان زیادی، نحوه زندگی امروزی ما را شکل داده اند.

از زمان کار این پیشگامان بزرگ، رشته مهندسی برق، رشد بسیار زیادی داشته است و گرایش ها وزیرشاخه های زیادی نیز به آن اضافه شده اند. اینها شامل سیستم های تولید و انتقال برق، موتورها، باتری ها، سیستم های کنترل، الکترونیک، مخابرات و موارد دیگر می باشند. با افزایش استفاده از سیستم های الکترونیکی و الکتریکی در زندگی امروزه ما، تعجبی ندارد که متخصصین این رشته، همچنان تاثیر بسزایی بر جهان داشته باشند.

مهندسی برق 2020

متن انگلیسی در مورد مهندسی برق

در این صفحه می توانید لیستی از جدیدترین مقالات و موضوعات مربوط به رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. متن انگلیسی این مقالات دارای فرمت PDF هستند و می توان از آنها برای پروژه های دانشگاهی و همچنین درس زبان تخصصی، استفاده نمود. ترجمه این مقالات نیز در قالب فایل ورد (WORD) آماده شده و دارای فرمت doc یا docx می باشند و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشند.

بطور خلاصه، مهندسان برق به فعال نگه داشتن دنیای ما کمک می کنند. از ریزتراشه های درون گوشی های هوشمند تا سیستم های الکتریکی بزرگ هواپیما، متخصصین این رشته نه تنها این دستگاه ها و سیستم ها را ایجاد می کنند، بلکه باعث می شوند تا بصورت یکنواخت، دقیق و منظم، کار کنند. با گسترش برق و فنآوری، تعدادی رشته تحصیلی، مسیرهای شغلی و فرصت در این زمینه بوجود آمده اند که بر آنچه که مهندسان این رشته در زندگی روزمره انجام می دهند، تاثیر گذاشته اند.

وظایف شغلی مهندسان این رشته، شامل این موارد می باشند:

  • ارزیابی سیستم های الکتریکی، محصولات، اجزاء و کاربردها
  • طراحی روش های جدید استفاده از برق برای توسعه یا بهبود محصولات و سیستم های موجود
  • انجام محاسبات تفصیلی برای تهیه استانداردها و مشخصات فنی ساخت و تولید، نصب تجهیزات و تاسیسات
  • هدایت کردن ساخت، نصب و تست تجهیزات الکتریکی جهت اطمینان حاصل شدن از اینکه محصولات از مشخصات فنی و آیین نامه ها پیروی می کنند.
  • بررسی و رسیدگی به شکایات از جانب مشتریان یا عموم مردم، ارزیابی مسائل و توسعه راهکارهای حرفه ای
  • کار با مدیران پروژه برای امور تولید جهت اطمینان حاصل کردن از اینکه پروژه ها به نحو رضایت بخش، بموقع و در محدوده بودجه، تکمیل می شوند
  • اطلاع پیدا کردن از آخرین و جدیدترین پژوهش ها و فنآوری ها

تحصیل در این رشته و اخذ مدرک آن، گزینه بسیار مهمی برای افرادی است که شوق علم، فنآوری و ریاضیات دارند. مزایای متعددی هنگام تصمیم گیری برای کار در این رشته وجود دارند. تعدادی از مزایا شامل حقوق بالا، شانس کار در انواع صنایع و پیشگام بودن در نوآوری های امروزی، و در عین حال، کار در کنار تیمی خلاق از مهندسان مکانیک و مهندسان کامپیوتر، می باشند. علاوه بر این موارد، همچنین بخوبی آمادگی استخدام در طیف گسترده ای از شرکت ها و آزمایشگاه های پژوهشی را پیدا می کنید.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi