پروپوزال مهندسی برق

نمونه پروپوزال مهندسی برق PDF

در این صفحه می توانید لیستی از موضوعات متنوع مربوط به پروپوزال رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. این نمونه پروپوزال ها مربوط به مباحث مختلف این رشته از جمله الکترونیک، الکترونیک قدرت، برق قدرت، مخابرات، کنترل و … می باشند. مطالعه این نمونه های آماده می تواند بهترین روش آشنایی با ساختارهای استاندارد یک پروپوزال باشد و شما را برای نگارش پروپوزال نهایی پایان نامه نیز، آماده تر نماید. پروپوزال ها به صورت فایل ورد (WORD) و PDF هستند. فایل ورد این محصولات دارای فرمت doc یا docx بوده و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشد.

مهندسی برق، بطور خاص، با برق، الکترومغنایس و الکترونیک سروکار دارد. همچنین پوشش دهنده سیستم های قدرت، سیستم های کنترل، مخابرات و پردازش سیگنال است. یک متخصص در این حوزه، اصول فیزیک و ریاضی، الکترومغناطیس و الکترونیک را برای طراحی و توسعه تجهیزات و سیستم های الکتریکی جدید، حل مسائل و تست تجهیزات، بکار می گیرد. مهندسان این رشته می توانند بر روی پروژه های مختلف، از طراحی لوازم خانگی تا طراحی سیستم های مخابرات مقیاس بزرگ، پست های برق، و سیستم های ارتباطاتی ماهواره ای، کار کنند.

منشاء مهندسی برق به اواخر قرن نوزدهم بر می گردد و یکی از شاخه های گسترده مهندسی است. گرایش الکترونیک با اختراع لوله خلاء دیود دریچه ترمیونیک در سال 1904 توسط ژان آمبروس فلمینگ، به دنیا آمد و به مبنای همه جنبه های الکترونیک، شامل رادیو، تلویزیون و رادار تا اواسط قرن بیستم تبدیل گردید.

از مهمترین پیشگامان این حوزه، می توان توماس ادیسون (لامپ الکتریکی)، جرج وستینگهاوس (جریان متناوب)، نیکولا تسلا (موتور القایی)، گولیلمو مارکونی (رادیو) و فیلو تی فارنزورث (تلویزیون) را نام برد. ایده های خلاق و مفاهیم، به ادوات و سیستم های عملی تبدیل شدند که راه را برای رسیدن به آنچه که امروز داریم و استفاده می کنیم، هموارتر کردند.

پروپوزال مهندسی برق

دانلود رایگان پروپوزال برق

در این صفحه می توانید نمونه پروپوزال های مربوط به رشته برق را مشاهده نمایید. این نمونه ها با هزینه ای تقریبا رایگان در اختیار شما قرار داده شده اند و پس از خرید نیز، بلافاصله فایل ورد (WORD) قابل ویرایش آن، در اختیار شما قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است که مقاله بیس مربوط به هر پروپوزال نیز در پایین هر محصول، قرار داده شده که به صورت رایگان، قابل دانلود می باشد.

مهندسان برق بر روی انواع پروژه ها، مانند کامپیوترها، روبوت ها، گوشی های همراه، کارت ها، رادارها، سیستم های ناوبری، سیم کشی و روشنایی ساختمان ها و انواع دیگر سیستم های الکتریکی، کار می کنند. بیش از پیش، متخصصین این رشته برای خلق شماتیک مداری و ترسیم مدارات، به سیستم های «طراحی به کمک کامپیوتر» (CAD) اتکا می کنند و از کامپیوتر برای شبیه سازی عملکرد ادوات و سیستم های الکتریکی، استفاده می کنند.

مهندسان این رشته، در صنایع مختلفی کار می کنند. لازم به ذکر است که مهارت های لازم برای این صنایع نیز، متغیر و متنوع هستند. این مهارت ها می توانند از نظریه مدارات الکتریکی پایه تا مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک مدیر پروژه، متغیر باشند. ابزارها و تجهیزاتی که یک این متخصصین ممکن است لازم داشته باشد نیز متغیر هستند و می توانند از یک ولتمتر ساده تا یک تحلیلگر حرفه ای تا نرم افزار طراحی و تولید پیشرفته، تنوع داشته باشد. می توان مشاهده نمود که مهندسان این رشته در انواع صنایع، مانند خدمات مهندسی، ساخت و تولید، مخابرات، پژوهش و توسعه و امور دولتی کار می کنند.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi