دانلود پروپوزال بهبود بازدهی و کاهش تلفات موتور القایی با الگوریتم فازی – ژنتیک

عنوان فارسی

بهبود بازدهی و کاهش تلفات موتورهای القایی با استفاده از الگوریتم فازی – ژنتیک

عنوان انگلیسی

Efficiency Improvement and Losses Reduction of Induction Motor using Fuzzy-Genetic Algorithm

رشته مرتبط

  مهندسی برق

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
81,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

هدف از این پروپوزال بررسی تکنیک های بهبود کارایی و کاهش میزان تلفات در موتورهای القایی با استفاده از یک سری روش های هوشمند مانند الگوریتم فازی – ژنتیک می باشد. در بیشتر شهرک های صنعتی و مناطق بزرگ صنعتی، انرژی الکتریکی یکی از مهم ترین منابع انرژی محسوب می گردد. از آنجایی که موتورهای الکتریکی جزو اصلی ترین مصرف کنندگان انرژی در کارخانجات هستند، بهینه سازی و کاهش مصرف این ادوات می تواند اصلی ترین گزینه در راستای کاهش و صرفه جویی در مصرف انرژی به شمار رود. در همین راستا، یکیی از موثرترین و کارآمدترین روش ها برای تقلیل مصرف این تجهیزات، استفاده از کنترل کننده ها یا درایوهای سرعت موتور می باشد. در این پروپوزال از الگوریتم فازی – ژنتیک در راستای کاهش تلفات استفاده شده و این روش به تفصیل داخل پروپوزال ارائه شده است. در ادامه به تعریف مختصری از مفهوم موتورهای القایی می پردازیم:

یک موتور القایی یا موتور آسنکرون، یک موتور الکتریکی AC است که در آن جریان برق روتور که برای تولید گشتاور لازم است، بوسیله القای الکترومغناطیسی از میدان مغناطیسی سیم پیچ استاتور بدست می آید. بنابراین یک موتور القایی را می توان بدون اتصالات الکتریکی به روتور ایجاد کرد؛ روتور یک موتور القایی می تواند از نوع سیم پیچی شده یا از نوع قفس سنجابی باشد. موتورهای القایی قفس سنجابی استفاده گسترده ای به عنوان درایوهای صنعتی دارند، زیرا خود راه انداز، قابل اطمینان و اقتصادی (مقرون به صرفه) هستند. موتورهای القایی تک فاز به میزان زیادی برای بارهای کوچک، مانند لوازم خانگی مثل پنکه، استفاده می شوند. اگرچه موتور القایی در گذشته در خدمات سرعت ثابت استفاده می شدند اما بیش از پیش در حال استفاده به عنوان درایوهای فرکانس متغیر (VFD ها) در خدمات سرعت متغیر هستند. VFD ها، فرصت صرفه جویی انرژی بسیار مهم برای موتورهای القایی موجود و آینده در فن گریز از مرکز گشتاور متغیر، پمپ و بار کمپرسور، حاصل می کنند. موتورهای القایی قفس سنجابی، به میزان بسیار زیادی در هر دو کاربردهای درایو سرعت ثابت و درایو فرکانس متغیر (VFD) مورد استفاده قرار می گیرند.

این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق و بر مبنای ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی آماده شده است. مطالعه این پروپوزال می تواند ابزار مناسبی در راستای درک بهتر این ساختارها توسط دانشجویان باشد. همچنین امید می رود که مطالعه این محصول، زمینه ساز ایده های پژوهشی جدیدی برای تحقیقات آتی در این زمینه گردد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

موتور القایی الگوریتم فازی - ژنتیک

 


دیدگاهها

  1. محمدرضا

    خوبه

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 11 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi