پاورپوینت اینترنت اشیا

دانلود قالب پاورپوینت اینترنت اشیا

در این صفحه می توانید نمونه پاورپوینت های و قالب های آماده مربوط به مبحث اینترنت اشیا را مشاهده و دانلود نمایید. نرم افزار پاورپوینت را می توان بهترین ابزار در زمینه ارائه مطالب نامید. مطمئنا اگر شما یک دانش آموز، دانشجو و یا حتی یک مدیر مسئول در یک سازمان باشید، حداقل یک بار تجربه استفاده از این ابزار را داشته اید. ما در وب سایت فرداپیپر، تلاش کرده ایم تا طیف گسترده ای از موضوعات را آماده نماییم تا شما کاربران گرامی بتوانید از آنها برای اهداف ارائه خود استفاده نمایید. اینترنت اشیاء (IoT) به معنای شبکه ای از اشیاء فیزیکی است که در آنها حسگر، نرم افزار و فنآوریهای دیگر تعبیه شده است تا به هم متصل شوند و داده هایشان را با دستگاه ها و سیستم های دیگر برروی شبکه اینترنت، مبادله کنند. این دستگاه ها، از اشیاء خانگی عادی تا ابزارهای صنعتی پیشرفته، تنوع دارند.

در چند سال گذشته، IoT به یکی از مهمترین فنآوریهای قرن بیست و یکم تبدیل شده است. حال که می توانیم اشیای عادی روزانه (لوازم خانگی آشپزخانه، خودروها، ترموستات ها، دستگاه های مراقب نوزاد) را از طریق ادوات تعبیه شده، به اینترنت وصل کنیم، ارتباطات یکپارچه بین افراد، فرآیندها و اشیاء میسر شده است. اشیاء فیزیکی، بوسیله محاسبات کم هزینه، فضای ابری، کلان داده ها، تحلیلگرها و فنآوریهای موبایل، می توانند داده ها را با حداقل مداخله انسانی به اشتراک بگذارند و جمع آوری کنند. در این دنیای فوق بهم پیوسته و متصل، سیستم های دیجیتال می توانند هر تعامل بین اشیاء متصل به هم را ضبط، نظارت و تنظیم کنند. جهان فیزیکی به جهان دیجیتال رسیده است و با هم همکاری می کنند.

اینترنت اشیا به مردم در داشتن کار و زندگی هوشمندانه تر و همچنین حصول کنترل کامل بر زندگی شان، کمک می کند. این فناوری علاوه بر ارائه دستگاه های هوشمند برای خودکار سازی خانه ها، برای کسب و کارها نیز بسیار مهم است. همچنین برای کسب و کارها یک نمای بی وفقه در مورد نحوه کار واقعی سیستم هایشان فراهم می کند، و دیدگاه هایی در مورد همه چیز گرفته، از عملکرد ماشین ها تا زنجیره تامین و عملیات های لجستیک، حاصل می کند. این فناوری، شرکت ها را قادر به خودکار سازی فرآیندها و کاهش هزینه های کار (کارکنان) می کند. همچنین ضایعات را کاهش می دهد و تحویل خدمات را بهبود می بخشد و در نتیجه ساخت و تحویل کالاها را ارزانتر می کند، و رد عین حال، در معاملات مشتری شفافیت ایجاد می کند. به این صورت، IoT یکی از مهمترین فنآوریهای زندگی روزمره است و همچنان این جریان ادامه دارد تا کسب و کارهای بیشتر، پتانسیل اتصال دستگاه ها به هم را برای رقابتی ماندن، تشخیص داده اند.

internet of things

دانلود رایگان پاورپوینت اینترنت اشیا

نمونه پاورپوینت هایی که در این صفحه مشاهده می نمایید، در محیط نرم افزار پاورپوینت و به صورت کاملا حرفه ای طراحی شده اند. این فایل ها دارای فرمت ppt یا pptx بوده و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشند و می توانید از آنها برای اهداف ارائه کلاسی، استفاده نمایید. لازم به ذکر است که این فایل ها با قیمتی تقریبا رایگان در اختیار شما قرار داده شده اند و هزینه پرداختی نیز صرف آماده سازی نمونه های جدیدتر و همچنین هزینه های پشتیبانی و نگهداری از سایت می گردند.

اصطلاح IoT یا اینترنت اشیاء به معنای شبکه تجمعی از دستگاه های متصل به هم و فنآوری تسهیل کننده ارتباطات بین دستگاه ها و ابر و همچنین بین خود دستگاه ها می باشد. به لطف اختراع تراشه های کامپیوتری ارزان و همچنین پهنای باند مخابراتی گسترده، اکنون میلیاردها دستگاه متصل به اینترنت داریم. این بدان معناست که هر روز، دستگاه هایی مانند مسواک، جاروبرقی ها، خودروها و ماشین ها می توانند از حسگرهایی برای گردآوری داده ها و دادن پاسخ هوشمندانه به کاربران، استفاده کنند.

این فناوری، «اشیاء» روزمره ما را با اینترنت تلفیق می کند. مهندسان کامپیوتر، از دهه نود میلادی، حسگرها و پردازنده هایی را به اشیاء روزمره ما اضافه کرده اند. با این حال، پیشرفت در ابتدا اندک بود، زیرا تراشه ها، بزرگ و حجیم بودند. تراشه های کامپیوتری کم مصرف به نام تگ های RFID اولین بار برای ردیابی تجهیزات گرانبها استفاده شدند. با کاهش اندازه دستگاه های محاسبه کننده، این تراشه ها نیز با گذر زمان کوچکتر، سریعتر و هوشمندتر شده اند.

این فناوری، تاثیر گسترده ای بر زندگی و کار انسان ها گذاشته است و به ماشین ها امکان انجام کارهای سنگین تر، بر عهده گرفتن وظایف وقت گیرتر و سالم تر، سازنده تر و راحت تر کردن زندگی، می دهد. برای مثال، کامپیوترهای متصل به هم می توانند کل رویه تکرار شونده هر روز صبح را تغییر دهند. هنگامی که دکمه خاموش شدن زنگ بیدار باش را بزنید، زنگ بیدارباش به صورت خودکار، ماشین قهوه ساز را روشن می کند و پنجره ها را باز می کند. یخچال شما به بطور خودکار تمام شدن مواد غذایی داخل آن را تشخیص می دهد و برای تحویل مواد غذایی در خانه، به فروشگاه ها سفارش می دهد. اجاق هوشمند شما برای هر روز شما منوهای مختلفی ارائه می دهد (ممکن است حتی بتواند مواد اولیه غذایی از قبل قرار داده شده بر روی آن را بپزد و نهار را برای شما آماده کند). ساعت مچی هوشمند شما، جلسات را برنامه ریزی می کند و در عین حال، خودروی متصل به اینترنت شما، GPS را برای توقف برای بنزین زدن، تنظیم می کند. در دنیای IoT، فرصت های نامحدودی وجود دارند.

اینترنت اشیاء، یک اصطلاح تمام شمول برای تعداد رو به رشد لوازم الکترونیک می باشد که دیگر دستگاه های محاسباتی سنتی، این قابلیت را ندارد؛ در این فرآیند، ادوات مختلف برای ارسال داده ها، دریافت دستورالعمل یا هر دو کار، به اینترنت متصل می شوند.

طیف فوق العاده گسترده ای از اشیاء وجود دارند که تحت این عنوان قرار می گیرند: نسخه های «هوشمند» لوازم خانگی سنتی متصل به اینترنت، مانند یخچال ها و لامپ ها؛ ابزارک هایی که تنها می توانند در یک دنیای متصل به اینترنت مانند دستیار دیجیتال سبک Alexa وجود داشته باشند؛ همچنین می توان حسگرهای متصل به اینترنت که درحال ایجاد تحول در کارخانه ها، مراکز مراقبت سلامت، حمل و نقل و توزیع و مزارع هستند، اشاره کرد.

این فناوری، قدرت اینترنت، پردازش داده و تحلیل داده را به دنیای واقعی اشیای فیزیکی، داده است. برای مصرف کنندگان، این به معنای تعامل با شبکه اطلاعات جهانی بدون واسطه صفحه کلید و صفحه نمایش است به نحوی که بسیاری از اشیاء و لوازم خانگی روزمره آنها، می توانند دستورالعمل ها را از آن شبکه با حداقل مداخله انسانی، بگیرند.

در محیط های شرکتی و سازمانی، این فناوری، همان بازده را به ساخت و تولید و توزیع فیزیکی داده است که اینترنت از خیلی وقت پیش برای خدمات و کارهای مبتنی بر دانش، فراهم کرده بود. در حال حاضر، میلیون ها و شاید میلیاردها حسگر متصل به اینترنت تعبیه شده در سراسر جهان، مجموعه فوق العاده غنی از داده ها فراهم می کنند که شرکت ها می توانند از آنها برای گردآوری داده ها در مورد ایمنی عملیات هایشان، ردیابی دارایی هایشان و کاهش فرآیندهای دستی، بهره بگیرند. همچنین محققان می توانند از IoT برای گردآوری داده ها در مورد اولویت ها، ذائقه ها و رفتار مردم استفاده کنند، با اینکه این امر می تواند مشکلات جدی برای حریم خصوصی و امنیت بوجود بیاورد.

اینترنت اشیاء چگونه کار می کند؟

عناصر اساسی اینترنت اشیا، دستگاه های گردآوری کننده داده ها هستند. به بیان کلی، دستگاه های متصل به اینترنت هستند که بنابراین هر کدام یک آدرس IP دارند. از نظر پیچیدگی، از خودروهای مستقل که محصولات را در کف کارخانه جابجا می کنند تا حسگرهای ساده ای که دمای ساختمان را نظارت می کنند، تنوع دارند. همچنین، شامل دستگاه های شخصی مانند ابزارهای مراقبت از سلامت هستند که تعداد گام هایی که هر فرد در هر روز بر می دارد را ثبت و نظارت می کند. برای اینکه داده ها مفید واقع شوند، لازم است تا گردآوری، پردازش، صافی و تحلیل شوند که هر کدام از آنها به روش های مختلف قابل انجام هستند.

گردآوری داده ها با ارسال آنها از دستگاه ها به یک نقطه گردآوری کننده انجام می شود. جابجا کردن داده ها را می توان به صورت بی سیم با استفاده از انواع فنآوری ها انجام داد یا می توان برروی شبکه های سیمی این امر را محقق نمود. داده ها را می توان برروی اینترنت به یک مرکز داده ها (دیتاسنتر) یا یک فضای ابری ارسال نمود که فضای ذخیره سازی و قدرت محاسبه را دارند یا می توانند به صورت مرحله ای و به واسطه دستگاه های دیگر، داده ها را قبل از ارسال، تجمیع کنند.

پردازش داده ها می تواند در مراکز داده یا ابرها رخ دهد، اما گاهی این فقط یک گزینه نیست. در مورد دستگاه های بسیار حساس و مهم مانند سوییچ های قطع در محیط های صنعتی، تاخیر ارسال داده ها از دستگاه به یک مرکز داده دور دست، بسیار زیاد است. زمان رفت و برگشت داده ها، پردازش، تحلیل آنها و دادن فرمان (بستن شیرآلات، کلیدهای قطع قبل از انفجار لوله ها) می تواند زمان بسیار زیادی لازم داشته باشد. در چنین مواردی، رایانش یا محاسبات لبه ای می توانند خودنمایی کنند، به نحوی که یک دستگاه لبه ای هوشمند می تواند داده ها را تجمیع و تحلیل کنند و در صورت لزوم پاسخ دهند که همه اینها در فاصله نسبتاً نزدیک فیزیکی هستند و در نتیجه تاخیر، کاهش می یابد. همچنین، دستگاه های لبه ای، اتصالات بالادستی برای ارسال داده ها جهت پردازش بیشتر و ذخیره سازی دارند.

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi