عنوان فارسی |
مطالعه ای بر کاربرد فناوری اینترنت اشیا (IoT) در حوزه مراقبت از سلامت: بررسی مزایا و چشم اندازها |
درسهای مرتبط |
  اینترنت اشیا |
تعداد اسلاید : 24 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
قبل از ظهور فناوری اینترنت اشیا، تعامل بیماران با پزشکان به ویزیت ها و ارتباطات تلفنی و متنی محدود می شد. هیچ راهی وجود نداشت که پزشکان یا بیمارستان ها بتوانند سلامت بیماران را به طور مداوم تحت نظر داشته باشند و بر اساس آن، توصیه هایی ارائه کنند. دستگاه های مجهز به اینترنت اشیا (IoT)، نظارت از راه دور در بخش مراقبت های پزشکی را امکان پذیر کرده و پتانسیل را برای ایمن و سالم نگه داشتن بیماران و توانمندسازی پزشکان برای ارائه مراقبت های عالی، فراهم می کنند. همچنین تعامل و رضایت بیمار را افزایش داده اند، در نتیجه تعامل با پزشکان آسان تر و کارآمدتر شده است. علاوه بر این، نظارت از راه دور بر شرایط بیمار، به کاهش مدت ماندن در بیمارستان، کمک و از پذیرش مجدد، جلوگیری می کند. همچنین این فناوری تأثیر عمده ای بر کاهش قابل توجه هزینه های مراقبت های پزشکی و بهبود نتایج درمان دارد.
بدون شک، IoT صنعت مراقبت از سلامت را با تعریف مجدد فضای دستگاه ها و تعامل افراد در ارائه راه حل های مراقبت های پزشکی، متحول می کند. این تکنولوژی، کاربردهایی در این حوزه دارد که به نفع بیماران، خانواده ها، پزشکان، بیمارستان ها و شرکت های بیمه است.
در این محصول، یک پاورپوینت در زمینه کاربرد فناوری اینترنت اشیا در حوزه سلامت ارائه شده که اسلایدهای آن به طور کاملا حرفه ای طراحی شده اند و کاملا مناسب استفاده برای یک ارائه کلاسی جذاب می باشد. این پاورپوینت دارای فرمت pptx بوده و کاملا قابل ویرایش و شخصی سازی می باشد.
این پاورپوینت در 24 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز، اسلاید شماره 6 آن قرار داده شده است:
IoT برای بیماران – دستگاه هایی به شکل پوشیدنی مانند دستبندهای سلامتی و سایر دستگاه های متصل به صورت بی سیم مانند کاف های پایش فشار خون و ضربان قلب، گلوکومتر و غیره هستند که امکان دسترسی به مراقبت شخصی را برای بیماران فراهم می کنند. این دستگاه ها را می توان برای یادآوری شمارش کالری، بررسی ورزش، قرار ملاقات ها، تغییرات فشار خون و موارد دیگر تنظیم کرد.
این فناوری با امکان ردیابی مداوم شرایط جسمانی، زندگی مردم به ویژه بیماران مسن را تغییر داده است. این امر، تأثیر عمده ای بر افرادی که تنها زندگی می کنند و همچنین خانواده های آنها دارد. مکانیزم هشدار در مورد هر گونه اختلال یا تغییر در فعالیت های معمول یک فرد، سیگنال هایی را به اعضای خانواده و ارائه دهندگان خدمات پزشکی، ارسال میکند.
IoT برای پزشکان – پزشکان می توانند با استفاده از ابزارهای پوشیدنی و سایر تجهیزات نظارتی خانگی تعبیه شده توسط IoT، به طور مؤثرتری، شرایط بیماران را پیگیری کنند. آنها می توانند پایبندی بیماران به برنامه های درمانی یا هرگونه نیاز به مراقبت فوری پزشکی را ردیابی کنند. این تکنولوژی، این امکان را به متخصصان این حوزه می دهد که بیشتر مراقب باشند و فعالانه با بیماران ارتباط برقرار کنند. داده های جمع آوری شده از دستگاه های IoT می تواند به پزشکان کمک کند تا بهترین فرآیند درمانی را برای بیماران، شناسایی کرده و به نتایج مورد انتظار دست یابند.
IoT برای بیمارستان ها – صرف نظر از نظارت بر شرایط بیماران، بسیاری از زمینه های دیگر وجود دارد که دستگاه های IoT در بیمارستان ها، بسیار مفید هستند. این دستگاه ها، به منظور ردیابی مکان واقعی تجهیزات پزشکی از قبیل ویلچرها، دفیبریلاتورها، نبولایزرها، پمپ های اکسیژن و سایر تجهیزات نظارتی، ضمیمه حسگرها شده و مورد استفاده قرار گرفته اند. استقرار کادر پزشکی در مکان های مختلف نیز می تواند در زمان واقعی، تجزیه و تحلیل شود.
گسترش عفونت ها، یکی از نگرانی های اصلی بیماران در بیمارستان ها است. دستگاه های نظارت بر سلامت مجهز به این فناوری، به جلوگیری از آلوده شدن بیماران کمک میکنند. همچنین این دستگاه ها، به مدیریت دارایی ها مانند کنترل موجودی داروخانه و نظارت بر محیط زیست، به عنوان مثال، بررسی دمای یخچال و کنترل رطوبت و دما کمک می کنند.
IoT برای شرکت های بیمه سلامت – بواسطه دستگاه های هوشمند متصل به این تکنولوژی، فرصت های زیادی برای بیمه گران این حوزه، ایجاد شده است. شرکت های بیمه می توانند از داده های جمع آوری شده از طریق دستگاه های نظارت بر سلامت، برای عملیات بیمه نامه و خسارت خود استفاده کنند. این داده ها آنها را قادر می سازد تا ادعاهای کذب را شناسایی کرده و انتظارات پذیره نویسی را شناسایی کنند. دستگاه های مجهز به این تکنولوژی، بین بیمه گذاران و مشتریان در فرآیندهای پذیره نویسی، قیمت گذاری، رسیدگی به خسارت و ارزیابی ریسک، شفافیت ایجاد می کنند. در همه فرآیندهای عملیاتی، مشتریان به کمک تصمیمات مبتنی بر داده های برگرفته از این فناوری، نسبت به افکار اساسی در پس هر تصمیم و نتایج فرآیند، شفافیت کافی خواهند داشت.
بیمه گران می توانند مشوق هایی را که توسط این ادوات، برای استفاده و اشتراک گذاری داده های پزشکی تولید شده، به مشتریان خود ارائه دهند. آن ها می توانند برای استفاده از این ادوات و پیگیری فعالیت های معمول و پایبندی به برنامه های درمانی و اقدامات پیشگیرانه، به مشتریان پاداش دهند. این امر به بیمهگران کمک می کند تا خسارت ها را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. همچنین، دستگاه های مجهز به این تکنولوژی، می توانند شرکت های بیمه را قادر سازند تا ادعاها را از طریق داده های جمعآوری شده توسط این دستگاه ها، تأیید کنند.
در ادامه، اسلاید شماره 16 این پاورپوینت، قرار داده شده است:
مدت هاست که پزشکی توسط دادههایی، از تشخیص گرفته تا تجویز درمان، هدایت می شود. اینک، مراقبت های پزشکی در سایه قدرت هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، یک گام بزرگ در جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده های با کیفیت بالا، برداشته است.
IoT را می توان به عنوان یک دستگاه (یا شبکه ای از دستگاه ها) در نظر گرفت که به اینترنت متصل می شود و اجازه می دهد داده ها برای هر کسی که نیاز به استفاده از آن دارد، ارسال شود. در مقیاس بزرگ، این حوزه، متشکل از میلیاردها دستگاه و حسگر (از قبیل زنجیره تامین) است که یک جریان پیوسته از داده ها را منتقل می کند. دسترسی به داده های بهتر، دقیق تر و در زمان واقعی، تصمیم گیری را برای رهبران تجاری در هر صنعتی، بهبود می بخشد.
این فناوری در زمینه مراقبت های پزشکی، کاربردهای گسترده ای دارد و می تواند بیماران را پس از ترک مطب پزشک یا مرخص شدن از بیمارستان به ارائه دهندگان مراقبت های خود متصل نگه دارد. این فرآیند، کاربردهای متعددی مانند پایش مداوم قند خون، استفاده از CPAP برای درمان آپنه خواب و انتقال داده های حیاتی بیمار از آمبولانس به بیمارستان دارد؛ دقت داشته باشید که فقط چند نمونه، نام برده شد. بازار جهانی به طور پیوسته در حال افزایش نظارت جابجاپذیر و از راه دور بر بیمار است.
همانطور که IoT، مراقبت های سلامت بیشتری را ایجاد می کند، پتانسیل بیشتری برای بهبود نتایج مراقبت های پزشکی بیماران دارد. همچنین مراقبت در سایه تشخیص زودهنگام و مداخله برای جلوگیری از ویزیت های پرهزینه اورژانس و بستری شدن غیر ضروری در بیمارستان، می تواند مقرون به صرفه تر شود.
بهاری –
سلام
ممنون از مطالب خوب تون
مرتضی موسی زاده –
ممنون از حُسن انتخاب شما
حسین زاده –
طراحی جالبی داشت
لطفا پاورپوینت های بیشتری با موضوع اینترنت اشیا آماده کنین
مرتضی موسی زاده –
ممنون از دیدگاه شما
بله پاورپوینت های جدیدی هم با این موضوع در حال طراحی هستند و داخل سایت منتشر میشن
احمد رضایی –
از چه طریقی میتونم پاورپوینت به این صورت با موضوع خودم سفارش بدم؟
bagher –
سلام
میتونید از طریق لینک زیر اقدام به سفارش کنید:
سفارش پاورپوینت
با تشکر
فرشته –
قالب خوبی داشت
ممنون از تیم خوب فرداپیپر
bagher –
مرسی از دیدگاهتون
سعی شده بهترین و حرفه ای ترین تم ها انتخاب بشه
باتشکر