عنوان فارسی |
مبانی اینترنت اشیا (IoT) با تمرکز بر مباحث هوش مصنوعی و شهر هوشمند |
درسهای مرتبط |
  اینترنت اشیا؛ مهندسی کامپیوتر؛ شبکه های کامپیوتری |
تعداد اسلاید : 51 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
اینترنت اشیاء (IoT)، شبکه ای از اشیاء فیزیکی است که در آنها حسگر، نرم افزار و فنآوریهای دیگر تعبیه شده. این «اشیاء» متصل شده با اینترنت، قادر به مبادله داده ها به صورت بلادرنگ با دستگاه ها و سیستم های متصل به اینترنت دیگر برروی شبکه ها هستند. این دستگاه های متصل به اینترنت با سیستم های خودکار دیگر ترکیب می شوند تا داده های IoT قابل تحلیل را گردآوری کنند تا به انجام امور یا یادگیری نحوه بهبود یک فرآیند کمک شود.
در ادامه می توانید بخشی از این پاورپوینت را در قالب یک ویدئو، مشاهده نمایید، لازم به ذکر است که کل اسلایدهای این پاورپوینت، در این ویدئو قرار نگرفته و تنها تعدادی از اسلایدها به عنوان نمونه قرار داده شده اند. برای دریافت فایل پاورپوینت قابل ویرایش، می توانید اقدام به خرید این محصول از سایت نمایید.
تعدادی از افراد استدلال می کنند که فقط بخاطر اینکه یک شی می تواند به اینترنت متصل شود و داده ها را به اشتراک بگذارد، لزوماً به این معنا نیست که باید این کار را انجام دهد. اما، علیرغم این، تعداد روز افزونی از اشیاء در حال پیوستن به اینترنت اشیاء هستند تا اطلاعات فراهم کنند، بازده صنعتی کاربردها را بهبود دهند، و در زمان و آلودگی صرفه جویی شود، و نحوه ارائه خدمات به عموم مردم را بهبود دهند. علیرغم بسیاری از جنبه های مثبت ارائه شده توسط IoT، همچنین نگرانی هایی در مورد محرمانگی و امنیت مجموعه داده ها، آدرس های IP و موارد دیگر وجود دارد. صنایع و دولت ها در تلاش برای رفع این نگرانی ها از طریق توسعه استانداردهای IoT بین المللی هستند.
این پاورپوینت در 52 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز، اسلاید شماره 4 آن که فهرست مطالب پاورپوینت می باشد، قرار داده شده است:
تعریف IoT
اینترنت اشیاء، شبکه ای از اشیاء فیزیکی است که به اینترنت متصل هستند و در نتیجه می توانند داده ها و اطلاعات خود را مبادله کنند و بهره وری، بازده، خدمات و موارد دیگر را بهبود دهند. فنآوری IoT را می توان در تعداد رو به افزایشی از مکان ها، شامل صنعت مشاهده نمود و این امر، تبدیل شدن یک خانه هوشمند به واقعیت را ممکن می سازد و حتی به ایجاد زیرساخت یک شهر هوشمند کمک می کند.
نحوه کار اینترنت اشیا
اینترنت اشیاء بخاطر توسعه و کنار هم قرار گرفتن تعداد زیادی از فنآوری ها، تحلیلگرهای بی وفقه، حسگرها، سیستم های تعبیه شده، سیستم های بی سیم، اتوماسیون، سیستم های کنترل و یادگیری ماشینی، بوجود آمده است. IoT از طریق ادوات و اشیائی با حسگرهای تعبیه شده کار می کند که می تواند به اینترنت متصل شود و داده ها را با پلتفرمی که از تحلیل ها استفاده می کند، مبادله می کند و اطلاعات را با کاربردهای طراحی شده برای رفع نیازهای خاص، به اشتراک می گذارد. پلتفرم های IoT برای تعیین اینکه کدام داده ها قابل استفاده هستند و یا غیرمفید هستند، طراحی شده اند تا الگوها را شناسایی کنند، توصیه هایی انجام دهند و مسائل را حتی قبل از اینکه رخ دهند، پیدا کنند. همه اینها به فرآیندها اجازه می دهند تا کارآمدتر باشند و همچنین این امکان را بدهند تا کارها، خودکار شوند بخصوص کارهایی که تکراری، وقت گیر یا خطرناک هستند. برای مثال، اگر در حال رانندگی هستید و مشاهده کنید که چراغ آلارم خطای موتور روشن شود، ماشین متصل شده شما به اینترنت، می تواند حسگر را چک کند و با حسگرهای دیگر در خودرو تبادل اطلاعات داشته باشد، قبل از اینکه داده ها را به تولید کننده بفرستد. سازنده سپس می تواند یک قرار برای تعمیر خرابی در نزدیک ترین نمایندگی بگذارد و اطمینان دهد که قطعات تعویضی مورد نیاز، هنگام رسیدن فرد در انبار موجود هستند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.