عنوان فارسی |
تحلیل روش اجماع در بلاکچین مبتنی بر نرم افزار در اینترنت اشیا (IoT) |
درسهای مرتبط |
  اینترنت اشیا |
تعداد اسلاید : 25 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله مکانیسم اجماع در بلاکچین نرم افزار محور |
در این نمونه پاورپوینت آماده به بررسی و تحلیل روش ها و مکانیسم های اجماع در بلاک چین مبتنی بر نرم افزار در محیط اینترنت اشیا (IoT) پرداخته شده است. بیت کوین به عنوان یک ارز دیجیتال رمزگذاری شده جدید، همراه با توسعه فناوری شبکه فیزیکی به طور فزاینده ای در زمینه امنیت مالی و زنجیره تامین مورد استفاده قرار گرفته است و همچنین فناوری بلاکچین به عنوان فناوری زیربنایی برای تحقق مجازی سازی بیت کوین به طور قابل ملاحظه ای توجه افراد را به خود معطوف کرده است. بر طبق یافته های بدست آمده، بلاکچین یک پایگاه داده توزیع شده غیرمتمرکز است. همچنین، فناوری نوظهوری است که یک پلتفرم معاملاتی قابل اعتماد مبادله ای با مزایای منحصر به فرد نظیر استقلال، همزمانی و ناشناس بودن، یکپارچگی داده ها را به منظور تضمین صحت محتوا و شفافیت به کاربران ارائه می دهد. شایان ذکر است که در آغاز توسعه بلاکچین، از بلاکچین تنها در زمینه محاسبات ریاضی و حفظ داده های ثبت شده دفتر کل توزیع شده استفاده می شده است، اما با پیشرفت بلاکچین، این نوع فناوری در زمینه سهام، اوراق قرضه و امور مالی نیز به کار گرفته شد. همچنین امروزه در تراکنشها، افراد “قراردادهای هوشمند” را از طریق برنامهها و الگوریتمها مطرح می کنند. علاوه بر این در دنیای امروز، برای تضمین یکپارچگی و قابلیت اطمینان تراکنشهای مالی از فناوری بلاکچین استفاده می شود. همچنین فناوری بلاکچین در جریان توسعه خود، وارد دوره ای از پیشرفت سریع شده است. به طور مثال توسعه فناوری هایی نظیر کلان داده ها و هوش مصنوعی به بروز تغییرات عظیم در فناوری اینترنت منجر شده اند. همچنین شبکه خود سازمانده خودکار در بخش IoT نیز تدریجا تمام ابعاد زندگی اجتماعی را در بر گرفته است. همچنین یافته های بدست آمده حاکی از آن است که ارتباط بین اینترنت اشیا و فناوری های پیشرفته نظیر کلان داده ها و هوش مصنوعی نیز دائما در حال توسعه و پیشرفت است.
این پاورپوینت در 25 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز اسلاید شماره 2 آن قرار داده شده است:
بلاکچین به عنوان یک الگوی محاسباتی توزیع شده غیرمتمرکز، اموری نظیر رمزنگاری، قرارداد هوشمند، شبکه P2P (همتا به همتا)، مکانیسم اجماع و سایر فناوری ها را از طریق یک ساختار داده زنجیره ای برای طبقه بندی بلوک های داده، به ترتیب وقوع ادغام می کند. به عبارتی می توان اینگونه عنوان کرد که مکانیسم اجماع، هسته سیستم بلاکچین محسوب می شود. همچنین به دلیل واگرایی ذاتی دادهها که احتمالا در یک محیط غیرمتمرکز روی می دهد و می تواند به عدم اعتماد به دادههای ارسالی منجر شود، یک مکانیسم اجماع مناسب میتواند به صورت پویا و نظامند، دادههای هر گره را هماهنگ کرده و سازگاری نهایی دادههای هر گره تضمین کند. با این وجود بر طبق بررسی های صورت گرفته، الگوریتم مکانیسم اجماع سنتی با کاستی های فراوانی نیز همراه است. به طور مثال، الگوریتم POW (اثبات کار) دارای درجه خاصی از اتلاف منابع بوده و سیستم دارای گلوگاه های عملکردی متعددی نیز می باشد. مکانیسم اجماع POS (اثبات سهام) تا حد زیادی به تعداد سکه و ارزش سهام بستگی دارد و تمرکز بیش از حد منابع، به توان عملیاتی پایین منجر می شود. لازم به ذکر است که، در تحمل خطای بیزانس عملی (PBFT) ازحالت توزیع شده C/S (حالت توزیع شده c/s) استفاده می شود. همچنین شواهد بدست آمده نشان می دهد که تحقیقات کافی در زمینه مقیاسپذیری شبکههای P2P انجام نگرفته است. به طور خلاصه می توان اینگونه عنوان کرد که، در سیستم IoT، طراحی مکانیسم اجماع بلاکچین در ترکیب با سناریوهای کاربردی خاص از اهمیت فراوانی برخوردار است. نکته ای که در اینجا بایستی به آن اشاره نمود این است که، مکانیسمهای اجماع موجود از کارایی و نظارت لازم برخوردار نبوده و تا حدودی نیز ناسازگار هستند و از اینرو برای رفع برخی از مشکلات از عملکرد مطلوبی نیز برخوردار نیستند. بنابراین برای حل مشکلات، از یک مکانیسم اجماع قابل نظارت بر اساس DPOS-PBFT بهبود یافته (الگوریتم اجماع اثبات سهام نمایندگی شده برای تحمل خطای بیزانس عملی) استفاده می شود. شایان ذکر است که، نوآوری مکانیسم اجماع، ریشه در ترکیب DPOS (اثبات سهام نمایندگی شده) و PBFT (تحمل خطا بیزانس عملی) دارد که مکانیسم های اجماع محسوب می شوند و هر یک از آنها برای حل مسائل مربوط به کارآمدی نظارتی می توانند از مزایای DPOS بهره مند شوند. همچنین، از مکانیسم اجماع PBFT می توان برای حل مسائل مربوط به سازگاری داده ها با حداقل مصرف منابع به نحو موثری استفاده نمود. لازم به ذکر است که، مکانیسم اجماع ارائه شده در مطالعه حاضر می تواند امنیت حملات آنتی کولیژن بین گره ها و کارایی اجماع تراکنش ها را به طور همزمان تضمین کند. همچنین از ارزش مرجع عملی نیز برای پژوهش در زمینه مکانیسم اجماع بلاکچین و توسعه هوشمند اینترنت اشیا در آینده نیز برخوردار می باشد.
در ادامه، اسلاید شماره 17 این پاورپوینت قرار داده شده است:
فناوری اینترنت اشیا در سالهای اخیر با سرعت قابل ملاحظه ای به توسعه و نوآوری خود ادامه داده و تحقیق در زمینه فناوری اینترنت اشیاء و فناوری قراردادهای هوشمند بلاکچین به طور فزاینده ای توجه افراد را به خود معطوف کرده است. محققان بر اساس قراردادهای هوشمند و با استفاده از ویژگی ضد دستکاری و قابلیت ردیابی بلاکچین و قابلیت برنامه ریزی قراردادهای هوشمند، حالت تراکنش داده بلاکچین را مورد مطالعه و بررسی قرار داده اند تا مسائل و چالش های بین خریداران داده و صاحبان داده را رفع کرده و همچنین الزامات لازم برای پرداخت خودکار را از طریق ارز دیجیتال اتریوم بین شرکت کنندگان در تراکنش تحقق بخشند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.