دانلود ترجمه مقاله تولید نانوکپسول چربی حامل ویتامین D3 برای تقویت شیر
عنوان فارسی |
تولید نانوکپسول های چربی حامل ویتامین D3 برای تقویت شیر |
عنوان انگلیسی |
Production of novel vitamin D3 loaded lipid nanocapsules for milk fortification |
کلمات کلیدی : |
  نانوکپسول های چربی؛ نانوکپسولاسیون؛ روش فاز معکوس؛ ویژگی های فیزیکی و شیمیایی؛ ویتامین D |
درسهای مرتبط | مهندسی شیمی؛ صنایع غذایی |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 12 | نشریه : Taylor & Francis |
سال انتشار : 2017 | تعداد رفرنس مقاله : 32 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت :
ندارد سفارش پاورپوینت این مقاله |
وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید |
1. مقدمه 2. مواد و روش ها 3. نتایج و بحث و بررسی 4. نتیجه گیری
چکیده – نانوذرات چربی به منظور بهبود پایداری، حلالیت و کارایی ترکیبات زیست فعال مورد استفاده قرار می گیرند. در این مقاله، نانوکپسول های چربی حامل ویتامین D3 (LNC ) توسط روش فاز معکوس تولید شد. نانوکپسول های تولید شده توسط اندازه ذره، شاخص پراکندگی، پتانسیل زتا، کارایی انکپسولاسیون و بار انکپسولاسیون مشخص می شوند. LNC دارای اندازه ای در محدوده ی 31.43 تا 36.66 نانومتر می باشند. فرمولاسیون LNC بهینه برای آنالیز بیشتر (مانند مطالعه ی مورفولوژی، آنالیز ساختار شیمیایی، مطالعه انتشار و ارزیابی حسی) انتخاب شد. میکروسکوپ الکترونی روبشی نشان داد که این ذرات تقریبا کروی شکل هستند. طیف تبدیل فوریه مادون قرمز نشان داد که هیچ واکنش جانبی بین ویتامین D3 و نانوکپسول های چربی وجود ندارد. حدود 9.6 درصد ویتامین در محلول شبیه سازی شده معده (1.2 = pH) آزاد شد که این مساله نشان می دهد LNC می تواند از ویتامین ها در شرایط اسیدی محافظت کند. ارزیابی حسی نشان داد که کاربرد بالقوه LNC حامل ویتامین D3 برای توسعه شیر تقویت شده مفید است.
Lipid nanoparticles are carriers to improve stability, solubility, and efficacy of bioactive compounds. In this paper, novel vitamin D3 loaded lipid nanocapsules (LNC) were produced by phase inversion method. The produced nanocapsules were characterised by particle size, polydispersity index, zeta potential, encapsulation efficiency, and encapsulation load. LNC showed sizes in the range of 31.43 to 36.66 nm. Optimum LNC formulation was selected for further analysis (such as morphological study, analysis of chemical structure, release study, and sensory evaluation). Transmission electron microscopy revealed that particles had approximately spherical shape. The Fourier transform infrared spectra indicated that no adverse reactions occurred between vitamin D3 and lipid nanocapsules. About 9.6% of vitamin released in gastric simulated solution (pH: 1.2), which indicated that LNC can protect vitamin against acidic conditions. Sensory evaluation revealed the potential application of produced vitamin D3 loaded LNC for development of fortified milk.
بخشی از ترجمه مقاله (صفحه 16 فایل ورد ترجمه)
محتوی بسته دانلودی:
PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.